loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2524 ori.
Horoscop săptămânal 4-10 decembrie

Aspectele pozitive făcute de Jupiter luni și marți ne fac mai buni și mai generoși, fără să uităm însă de sine. Șanse mari să oferim și să primim cadouri frumoase, de Moș Nicolae. Evenimentul astrologic al săptămânii este însă intrarea lui Marte în Scorpion, de sâmbătă. Intensitatea trăirilor și a dorințelor noastre crește, astfel că suntem capabili de aproape orice, pentru a le îndeplini.

Berbecul e mai viclean decât în mod normal, nu mai acționează cu graba și chiar brutalitatea care îi sunt uneori caracteristice. Învață că, uneori, o fentă e mai inspirată decât un atac în forță și că există și momente în care drumul ocolit te aduce la țintă mai repede decât cel drept.

horoscop saptamanal planeta marte

Taurul își perfecționează capacitatea de colabora. Va face o muncă de grup de bună calitate, fiind inspirat în alegerea colaboratorilor, a partenerilor de afaceri, dar și a partenerilor de cuplu. Pentru cei căsătoriți, e de așteptat o revitalizare a vieții amoroase.

Gemenii au mult de tras la locul de muncă, dar se vor descurca mai mult decât onorabil. E o perioadă în care pot face salturi în carieră, pot obține avantaje de pe urma cărora să profite timp îndelungat, de acum înainte. Mai ales în ceea ce privește banii, unde au șanse mari să înregistreze creșteri considerabile.

Racul are parte de ceva animație în viața amoroasă. Sunt posibile relații secrete, aventuri, tot felul de întâmplări pline de sare și piper. De asemenea, această zodie atât de talentată pentru rolul de părinte le va acorda și mai multă atenție copiilor.

Leul ține să ocupe o poziție dominantă în cadrul propriei familii, să fie recunoscut de rudele apropiate drept regele… nu al junglei, dar al neamului. Investind multă energie în această direcție, va obține ceea ce își dorește. În rest, nu îl preocupă prea multe lucruri care nu privesc familia proprie.

Fecioara face multe drumuri, pe parcursul acestei săptămâni. Unele de nevoie, altele de plăcere, dar fiecare dintre ele va aduce un pas înainte în diferite domenii, va marca un progres. De asemenea, capacitatea Fecioarei de a învăța noi domenii este sporită.

Balanța are idei tot mai bune în materie financiară și capătă și curajul de a le transpune în practică. Marte poate aduce progrese însemnate pe plan financiar, pentru nativii dispuși atât să muncească, cât și să își asume unele riscuri.

Scorpionii devin, în această săptămână, adevărați oameni de acțiune, gata să își asume riscuri și să se confrunte cu orice piedică ori adversar. Scorpionul va da dovadă, în această perioadă, de mult curaj și tărie de caracter. Inclusiv din punct de vedere fizic, vom vedea nativi mai puternici.

Săgetătorul lasă deoparte distracția alături de prieteni și își vede, singur, de proiectele cu adevărat importante. Cu cât va învăța să se bazeze mai mult pe propriile forțe, cu atât va face progrese mai mari. Un sfârșit de an în forță, în plin avânt!

Capricornul renunță parțial la tradiționalism și conservatorism și e ceva mai deschis spre inovație și spre viitor. Au loc ceva schimbări și în ceea ce privește alegerea persoanelor care îi stau prin preajmă: le va prefera pe cele cu gândire pozitivă și dornice de afirmare.

Vărsătorul capătă abilitatea de a străluci, de a impresiona atunci când se află în public. Știe cum să atragă atenția asupra sa, cum să își etaleze calitățile și să își ascundă eventualele imperfecțiuni, iar toate acestea pot aduce progrese însemnate în carieră.

Peștii au nevoie să învețe lucruri noi, să aprofundeze cunoștințe vechi, să se înconjoare de persoane ale căror sfaturi sau experiență le pot fi de folos. De asemenea, călătoriile la distanță și orice legătură cu persoane din străinătate le pot fi de real folos.

Luni, 4 decembrie: trigon între Jupiter din Scorpion și Neptun din Pești – devenim mai generoși, gata să îi ajutăm pe cei care au nevoie de acest lucru. De asemenea, putem începe o căutare spirituală.

Marți, 5 decembrie: trigon între Luna din Rac și Jupiter din Scorpion – ca și ieri, suntem binevoitori, gata să le fim de folos în special celor dragi. Poate vrem să ne asigurăm că Moș Nicola ne va aduce cadouri, nu un băț.

Miercuri, 6 decembrie: conjuncție Mercur-Saturn în Săgetător – o zi bună pentru sarcinile care necesită atenție, concentrare, muncă intelectuală de lungă durată.

Joi, 7 decembrie: sextil între Marte în Balanță și Saturn din Săgetător – înainte de a lua o decizie, e bine să ascultăm toate părerile și să calculăm toate opțiunile posibile.

Vineri, 8 decembrie: trigon între Luna din Leu și Uranus din Berbec – simțim nevoia de schimbare, de a aduce lucruri noi în viața noastră. Și vrem să acționăm chiar astăzi în această direcție.

Sâmbătă, 9 decembrie: Marte intră în Scorpion – „Lumea e mică, oamenii sunt mici, viețile oamenilor sunt mici. Există un singur lucru mare – dorința“ (Willa Cather). Avem dorințe intense, dar și energia necesară să luptăm pentru realizarea lor.

Duminică, 10 decembrie: trigon între Mercur retrograd în Săgetător și Uranus din Berbec – trebuie să spunem ce avem pe suflet, să mărturisim ce ne deranjează. Altfel, aceste lucruri nu se vor putea îndrepta.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop