Horoscop săptămânal 4-10 iulie: familia mai presus de orice
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10796 ori.
Horoscop săptămânal 4-10 iulie: familia mai presus de orice

Săptămâna începe tumultuos, cu Luna nouă în Rac, care ne determină să ne exprimăm deschis sentimentele, să dezvăluim iubiri pe care le țineam ascunse, dar și antipatii vechi. Dacă simțeați nevoia să sărutați sau, dimpotrivă, să înjurați pe cineva, aceasta e ziua în care chiar o veți face!

Iar Soarele și Mercur din Rac, foarte active în această săptămână, dinamizează și în celelalte zile viața sentimentală și îndeosebi relațiile de familie. E vremea să petrecem mai mult timp acasă, să fim alături de cei dragi, să le înțelegem problemele și să le împărtășim bucuriile și succesele.

Berbecul are suficient timp pentru a se ocupa de propria casă. Poate să înceapă o treabă care se va întinde pe mai multe zile și care să aducă un aer proaspăt în propria locuință. Celelalte persoane din familie vă vor fi alături, într0un efort colectiv și deloc obositor.

Taurul caută prieteni și experiențe noi. Și, conform principiului biblic „caută și vei găsi, cere și ți se va da“, are parte de diferite întâmplări deosebite, care îl ajută să interacționeze cu diferite persoane interesante. așadar, mai multă deschidere și socializare.  

Gemenii sunt eficiențo, atunci când se implică în proiecte noi. Entuziasmul și energia începutului îi ajută să rezolve mare parte din probleme, încă de la prima confruntare cu acestea.

Cu Soarele și cu Luna în conjuncție în propriul semn astral chiar în prima zi a săptămânii, Racul chiar se simte în formă. E bine să profite de energia pe care astrele i-o oferă şi să forțeze demararea vreunui proiect mai important.

Leului i-ar fi de mare folos dacă ar alege ca în fiecare zi să petreacă cel puțin câteva zeci de minute singur. L-ar ajuta să se simtă mai bine în propria piele, lucru care apoi s-ar vedea și în exterior.

Cu ajutorul prietenilor și al cunoștințelor, Fecioara reuşește să rezolve, în această săptămână, o mulțime de probleme care păreau foarte complicate. La sfârşitul săptămânii poate să fie mulţumit şi, în acelaşi timp, recunoscător celor care l-au ajutat.

Balanța își face prea multe griji din cauza unor probleme care nu o privesc în mod direct. Lăsați-l pe fiecare cu problemele proprii și ocupați-vă de ale dumneavoastră! Sunt mult mai importante.

Pentru Scorpion, e o săptămână potrivită pentru a începe ceva care presupune efort intelectual pe termen lung. Își va găsi rapid un ritm potrivit, de gândire, iar conexiunile între neuronii și între emisferele cerebrale se vor realiza cu maximă ușurință și eficiență.  

Săgetătorul face multe planuri, alături de persoana iubită. Acestea se pot referi fie la concediul din această vară, fie la ceva în legătură cu activitatea profesională. Oricum, e vorba despre lucruri care vor decide programul următoarelor luni.

Capricornul încheie parteneriate de succes, iar în cadrul vieții de cuplu îi acordă tot mai multă atenție persoanei iubite. E dispus să iasă pentru câteva zile din carapacea proprie și să facă dovada sentimentelor sale, de altfel profunde și sincere.  

La serviciu, are loc un eveniment care îl ajută pe Vărsător să scape de mai multe probleme acumulate în ultimul timp. Toate se rezolvă oarecum de la sine, fără prea mult efort.

Pentru nativii Pești, se anunță evoluții noi, pe plan amoros. Pot cunoaște o persoană care să le placă mult, pot face o declarație de iubire sau să primească diferite complimente care să le producă mare plăcere. Sau toate acestea la un loc.

Luni, 4 iulie: Luna nouă în Rac (conjuncție Soare-Lună în Rac) – o zi în care emoțiile ies la suprafață năvalnic și e posibil să vedem fie lacrimi, fie râs necontrolat sau tonul ridicat cu furie. Avem nevoie de inteligență emoțională, mai mult decât oricând.

Marți, 5 iulie: Mercur în Rac face un trigon cu Neptun în Peşti – continuăm cu exprimarea dorințelor, cu discuții sincere despre ceea ce simțim și cu posibile izbucniri emoționale. Zi potrivită pentru reuniuni și consilii de familie.

Miercuri, 6 iulie: trigon între Venus în Rac şi Marte din Scorpion – există armonie între calitățile masculine și cele feminine, între fermitate și sensibilitate, între acțiune decisă și abordare emoțională. Cuplurile pot profita de această zi pentru a obține mai multă armonie și bună-înțelegere.

Joi, 7 iulie: opoziţie între Soarele în Rac și Pluton din Capricorn – se pune problema schimbării, a modului în care ne raportăm la structuri tradiționale, precum familia, tradițiile și obiceiurile pe care le respectă persoanele din jur. Putem să respectăm ceva doar pentru că așa fac cei din jur sau e mai bine să verificăm totul, personal?

Vineri, 8 iulie: sextil între Mercur în Rac şi Jupiter în Fecioară – astăzi, sentimentele (atât de tumultuoase în această săptămână) își pun amprenta asupra fiecărei activități cotidiene. Cu alte cuvinte, punem suflet în tot ceea ce facem.

Sâmbătă, 9 iulie: conjuncție Lună-Jupiter în Fecioară – o zi în care uităm de planuri grandioase și de eforturi mărețe, devenind atenți la micile amănunte ale vieții de zi cu zi. Ne regăsim liniștea și organizarea mentală făcând curățenie prin casă, aranjăm actele sau gătind ceva bun.

Duminică, 10 iulie: Soarele în Rac în sextil cu Jupiter în Fecioară – o zi în care e bine să petrecem timp de calitate alături de propria familie, de cei pe care îi iubim și care ne iubesc. Astfel, ne vom încărca cu energie și optimism de cea mai bună calitate.

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop