loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4961 ori.
Horoscop săptămânal 4-10 iunie

Soarele și Mercur își continuă tranzitul prin Gemeni, zodie în care, miercuri, fac inclusiv o conjuncție. Sunt favorizate activitățile de natură intelectuală și, de asemenea, vor avea de câștigat cei care stăpânesc binele tainele comunicării. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbecul e asaltat de tot felul de persoane, care îi povestesc vrute și nevrute, lucruri care îl interesează, dar și din cele care îl lasă rece. Se va alege cu o mare cantitate de informații și rămâne să vedem dacă va ști să le folosească.

horoscop saptamanal 4-10 iunie 2018

Taurul poartă negocieri, are parte de ședințe la serviciu, trebuie să semneze diferite contracte… Se ivesc multe șanse pe plan financiar, astfel încât trebuie să fie extrem de atent, pentru a putea să profite de ele.

Gemenii sunt favorizați de prezența Soarelui și a lui Mercur în semnul lor natal, mai ales că cele două corpuri cerești fac și o conjuncție astrală. E o săptămână perfectă pentru a culege complimente și aprecieri, pentru a-și face cunoscute calitățile.

Racul e melancolic și are o tendință de a se retrage în singurătate. Va tolera cel mult compania câtorva persoane dragi, care i-au fost alături mai mereu, atât la bine, cât și la greu. În rest, chiar nu simt nevoia de socializare.

Leul își face noi prieteni, pe parcursul acestei săptămâni. Cu cât vor da dovadă de mai multă deschidere și încredere în oameni, cu atât vor avea nativii mai mult de câștigat.

Într-o săptămână în care unii au început deja să plece în concediu, profitând de câte un early booking, Fecioara duce greul, la locul de muncă. Nativii lucrează cu seriozitatea care i-a caracterizat întotdeauna și reușesc să ducă la bun sfârșit unele proiecte dificile.

Balanța nu lucrează pentru prezent, ci mai degrabă pentru un viitor nu tocmai apropiat. E nevoie de nervi tari și de multă răbdare, dar numai în acest fel pot fi atinse obiective cu adevărat mărețe.

Scorpionul încearcă să dea niște lovituri, pe plan financiar, aceasta fiind direcția în care își va canaliza aproape toate eforturile. E dispus să se alieze inclusiv cu persoane care nu i-au fost niciodată simpatice, pentru a obține un profit însemnat.

Săgetătorul trebuie să fie atent la semnalele pe care i le transmite persoana iubită, pe parcursul acestei săptămâni. Poate afla multe lucruri care îi vor fi de folos atât lui personal, cât și vieții de cuplu.

Capricornul trebuie să se aștepte la controale, inspecții, examene, ședințe, pe parcursul întregii săptămâni. Activitatea sa este analizată și i se cere să își prezinte realizările, dar și să își recunoască eșecurile. Prin urmare, trebuie să își îmbunătățească abilitățile de comunicare.

Vărsătorul are parte de o săptămână spectaculoasă, pe plan sentimental. Cei care doresc flirturi și aventuri își vor vedea îndeplinire dorințele, dar nici celor de obicei cuminți nu le va fi ușor să reziste diverselor ispite.

Peștii trebuie să acorde mai multă atenție relației cu părinții sau cu alte persoane mai în vârstă din propria familie. De asemenea, e posibil ca în viața loc să apară diferite persoane din trecut, la care nu se mai gândiseră de mult timp.

Luni, 4 iunie: trigon între Luna din Vărsător și Mercur din Gemeni – putem înțelege cu ușurință gândurile altor persoane, ne descoperim noi resurse de socializare.

Marți, 5 iunie: Luna în Pești face un sextil cu Uranus din Taur – suntem mai deschiși către ideea de schimbare și chiar acționăm pentru a provoca aceste schimbări.

Miercuri, 6 iunie: conjuncție Soare-Mercur în Gemeni – o zi în care vom ava de îndeplinit multe activități de natură intelectuală. Timp favorabil pentru studii, dar și pentru examene.

Joi, 7 iunie: cuadratură între Soarele în Gemeni și Neptun din Pești – avem dificultăți în a găsi motivația necesară pentru  munci sau pentru a întreprinde ceva nou.

Vineri, 8 iunie: Luna în Berbec face un sextil cu Marte din Vărsător – ne revenim după moleșeala din ziua anterioară și ne regăsim tonusul. Putem munci cu mult spor și chiar cu entuziasm.

Sâmbătă, 9 iunie: conjuncție Lună-Juno în Berbec – o zi dedicată parteneriatelor și vieții de cuplu. le acordăm maximă atenție celor care ne sunt alături mereu.

Duminică, 10 iunie: conjuncție Lună-Uranus în Taur – acțiunile neașteptate, surprinzătoare, chiar excentrice, se pot dovedi de real succes, astăzi.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop