loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 835 ori.
Horoscop săptămânal 4-10 mai: transformări profunde

Luna plină în Scorpion este cel mai important eveniment astrologic din această săptămână. Ea aduce un mare potențial de transformare. Dacă sunt aspecte din viața proprie pe care vreți, dar nu reușiți să le schimbați, acum aveți șanse sporite să reușiți. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Învățați să vă exprimați dorințele! Dați-vă seama ce talente aveți și folosiți-le pentru a vă atinge scopurile!

Aveți unele idei foarte îndrăznețe, dar parcă vă e teamă să le puneți în practică. Asta e cel puțin ciudat pentru un Berbec, recunoscut ca reprezentantul uneia din cele mai curajoase zodii.

 horoscop saptamanal 4-10 mai 2020

Taur

Aveți nevoie de oameni noi în propria viață. De asemenea, e nevoie de o discuție serioasă cu partenerul de viață.

Singura cale de a vă satisface chiar şi cele mai trăznite dorinţe este să faceţi rost de mai mulţi bani. În faţa unui portofel plin, lumea comentează mai puțin și e gata să accepte inclusiv comportamente mai excentrice.

 

Gemeni

Trebuie să mențineți concentrarea, când vine vorba de muncă. Mai multă implicare și mai multă pasiune vă pot aduce succesul, pe plan profesional.

Aveţi senzaţia că prietenii se mişcă într-un ritm prea lent şi că vă încetinesc, indiferent ce aţi încerca să faceţi împreună. Asta nu vine neapărat de la rapiditatea cu care vă mișcați, ci de la viteza superioară a gândirii Gemenilor.

 

Rac

Încercați să vă țineți departe de gelozie! „Fereşte-te, stăpâne, de gelozie, căci ea e monstrul cu ochi verzi ce-şi zămisleşte de unul singur hrana cu care se hrăneşte!“ (William Shakespeare)

Câteva ore petrecute discutând cu un prieten bun vă vor face să descoperiţi o nouă faţă a acestuia. Una pe care nu ați cunoscut-o și care vă ia prin surprindere.

 

Leu

Trebuie să vă acceptați trecutul, inclusiv greșelile pe care le-ați făcut. Recunoașteți că inclusiv acestea v-au fost de folos, prin lecțiile pe care le-au presupus.

Sunteţi convins că o persoană apropiată ar avea mult de câştigat dacă v-ar asculta şi ar urma sfaturile pe care i le daţi cu cea mai bună intenţie. Ea are altă părere.

 

Fecioară

Trebuie să fiți convins de ceea ce spuneți. Altfel, e greu de crezut că veți reuși să convingeți pe altcineva.

Sunteţi pus în situaţia de a trebui să încheiaţi un volum important de muncă într-o perioadă de timp scurtă. Veți consuma multă energie și veți lucra până târziu.

Balanță

E timpul potrivit pentru a vă transforma hobby-urile în surse de venit. Vă gândiți să vă încercați norocul în afaceri.

Ați primit o propunere de afaceri, dar vă arătați extrem de circumspect. Vi se pare că persoana care v-a propus-o ascunde ceva important.

 

Scorpion

Cu Luna plină în propriul semn astral, sunteți plin de energie și vă mențineți așa mai multe zile. E important să vă concentrați pe rezolvarea unei sarcini cu adevărat importante. Altfel, acea energie va fi mai degrabă risipită. Stabiliți-vă  clar prioritățile!

Primiţi câteva veşti bune, pe plan profesional. Fie vă aşteaptă o promovare, fie sunteţi lăudat de faţă cu toată lumea pentru rezultatele bune pe care le-ați obținut.

 

Săgetător

Săgetător: Asigură-te că secretele tale rămân secrete! Cineva încearcă să își bage nasul unde nu-i fierbe oala.

Prietenii au tendinţa de a profita de bunăvoinţa dumneavoastră. Trebuie să înţelegeţi că nu toată lumea e sinceră sau bine intenționată și să depășiți astfel de naivități.

 
Capricorn

Folosirea și manipularea altor persoane poate aduce succes, dar vă și însingurează. Ai grijă!

În jurul dumneavoastră, toată lumea pare să mustească de optimism. Capricornul e, de felul său, mai degrabă realist, astfel că faceți notă discordantă, astăzi.

 

Vărsător

Încercați să vă îmbunătățiți imaginea publică. De asemenea, construirea unor relații mai solide pe plan profesional devine o necesitate.

O discuție cu un prieten se prelungeşte mai mult decât era planificat. Asta vă dă peste cap alte planuri, dar nu regretați. Conversația e, ca de fiecare dată, foarte interesantă.

 

Pești

E perioada potrivită pentru o experiență spirituală profundă și semnificativă. De asemenea, puteți folosi această săptămână pentru a vă lărgi orizonturile.

Fiecare persoană din familie pare să își fi făcut alte planuri, cu banii pe care îi administrați împreună. Trebuie să stați de vorbă și să ajungeți la un compromis.

Luni, 4 mai: conjuncție Soare-Mercur în Taur – zi favorabilă discuțiilor referitoare la muncă și bani.

Marți, 5 mai: Luna în Balanță face un trigon cu Venus din Gemeni – o zi pe care e bine să o dedicăm lucrurilor care ne fac plăcere. Dacă nu le practicăm, cel puțin să discutăm despre ele.

Miercuri, 6 mai: Luna în Scorpion face o cuadratură cu Saturn din Vărsător – simțim piedici, blocaje, amânări. Diferite reguli sau tradiții stau în calea dorințelor noastre.

Joi, 7 mai: Lună plină în Scorpion (opoziție între Soarele din Taur și Luna din Scorpion) – deveniți conștienți de cele mai profunde dorințe și luptați pentru a le împlini. E posibil să adoptați o atitudine de tipul „totul sau nimic“.

Vineri, 8 mai: sextil între Luna în Săgetător și Saturn din Vărsător – greu să ne exprimăm emoțiile, astăzi. Sau, cel puțin, greu să le exprimăm într-un mod plăcut.

Sâmbătă, 9 mai: trigon între Mercur în Taur și Pluton din Capricorn – ne dăm seama de multe lucruri pe care nu le-am observat în trecut. dar nu toate ne sunt pe plac.

Duminică, 10 mai: sextil între Soarele din Taur și Neptun din Pești – nu suntem foarte siguri pe propriile idei și credințe.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de 

ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop