loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1958 ori.
Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie

Primele două zile ale săptămânii sunt destul de dificile, fiindu-ne greu să ne organiză, la muncă, și riscând și eventuale conflicte. Apoi totul se îndreaptă, iar sextilul Saturn-Neptun ne arată ce eforturi trebuie să facem în mod constant, pentru a ne împlini visele. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Descoperiți – cu destulă satisfacție – câtă atenție acordă persoanele din jur fiecărui cuvânt pe care îl spuneți și fiecărui gest pe care îl faceți. Berbecul cel orgolios se simte măgulit, după o astfel de descoperire.

La sfârșit de săptămână, aveți șansa de a vă regla situația financiară, prin câteva decizii inspirate.

 horoscop saptamanal 4-10 noiembrie

Taur

Încercați să acordați atenție doar acelor evenimente care vă influențează în mod direct! Altfel, riscați să vă risipiți energia în tot felul de direcții nefolositoare.

În week-end, veți purta cu persoana iubită unele discuții importante, cu cărțile pe față. Se vor lua decizii importante.

 

Gemeni

Dedicați o parte importantă din timp prietenilor și cunoștințelor. Sunteți alături de ei la nevoie, motiv pentru care se arată recunoscători. Dar sunteți împreună și când vine vorba de distracție și relaxare.

În week-end, tot ce doriți este odihnă, și nu neapărat activă. Una sau două zile de lenevie să vor ajuta să vă refaceți.

 

Rac

Încrederea pe care o are persoana iubită în dumneavoastră este reconfortantă şi ea este cea care constituie tăria acestui cuplu. Alături de iubirea reciprocă, bineînțeles.

La sfârșit de săptămână, va trebui să interacționați cu unul sau mai mulți copii, timp de mai multe ore.

 

Leu

Vă recomandăm un ritm de lucru constant, în care sarcinile să fie corect distribuite nu numai pe zile, ci și pe ore. Altfel, dacă veți munci în salturi, când transpirând, când trăgând mâța de coadă, nu veți avea nici un spor.

În week-end, aveți mici consfătuiri cu rudele apropiate. Puneți țara la cale, făcând și diferite planuri de viitor.

 

Fecioară

Vă simțiți plin de vitalitate şi de bună-dispoziţie. Multă lume e uimită, deoarece rareori oferiți o astfel de imagine optimistă. Sau, chiar și dacă vă simțiți așa, nu întotdeauna o arătați.

În week-end, o călătorie e bine-venită. Astfel, veți continua să vă arătați activ și să profitați de această formă bună.

Balanță

Vă decideți să vă implicați personal în proiectele unor rude sau prieteni. Datorită susținerii și eforturilor făcute de dumneavoastră, acestea încep să meargă mult mai bine decât până acum. Iar contribuția vă este recunoscută.

La sfârșit de săptămână, se pune problema să împărțiți niște bani sau proprietăți.

 

Scorpion

Dacă veți călători în această săptămână, încercați să aflați din timp cât mai multe informații despre locurile vizitate! Astfel, veți câștiga timp prețios, veți economisi bani și vă veți proteja de surprize neplăcute.

Spre sfârșitul săptămânii, veți primi o veste importantă. Folosită așa cum trebuie, vă va ajuta să obțineți multe avantaje.

 

Săgetător

Aveţi planuri concrete de a face rost de bani şi tot ce rămâne este să acţionaţi. Așteptați momentul potrivit pentru a-i da drumul, dar aveți grijă ca acesta să nu se amâne la infinit!

În week-end, aveți unele preocupări despre care nu vreți să afle prea multă lume. astfel că va trebuie să acționați în singurătate.

 

Capricorn

În această săptămână, seriozitatea dumneavoastră va fi mult mai apreciată decât glumele de doi lei ale unor cunoscuți. Există perioade în care superficialitatea e dezvăluită, în toată micimea ei. Și veți profita de ele.

În week-end, aveți ocazia să întâlniți o persoană pe care ați admirat-o mereu. Veți fi impresionat de eveniment.

 

Vărsător

Dacă ascultați ceea ce vi se spune, veți afla lucruri foarte interesante. în această săptămână. Încercați să vorbiți mai puțin și încurajați-i pe alții să o facă! Aveți prin preajmă persoană care chiar au ce să spună.

Participați, în week-end, la un eveniment unde e prezentă multă lume. Se adună acolo persoane foarte diferite între ele, ceea ce face totul extrem de interesant.

 

Pești

Vi se fac multe confesiuni, pe parcursul acestei săptămâni. Vrând-nevrând, aflați secretele multor cunoscuți, deoarece mai toți vă consideră o persoană în care pot să aibă deplină încredere.

La sfârșit de săptămână, vă gândiți cu maximă seriozitate la scopurile pe care vi le-ați fixat la începutul acestui an. Mai aveți la dispoziție doar două luni, pentru a le atinge.

Luni, 4 noiembrie: Luna în Vărsător face o cuadratură cu Uranus din Taur – ne vine greu să ne organizăm, astăzi. E dificil să ne păstrăm concentrarea pe intervale de timp mai îndelungate.

Marți, 5 noiembrie: cuadratură între Marte din Balanță și Pluton din Capricorn – există un risc de conflicte, inclusiv între persoane care în trecut au colaborat bine. Încercați să vă temperați orgoliul!

Miercuri, 6 noiembrie: Luna în Pești face un sextil cu Uranus din Taur –după două zile mai dificile, încep să apară și surprize plăcute. Originalitatea e o valoare apreciată, astăzi.

Joi, 7 noiembrie: conjuncție Lună-Neptun în Pești – visăm cu ochii deschiși, dar nu degeaba. Aceste vise ne ajută să ne conturăm mai bine idealurile și dorințele.

Vineri, 8 noiembrie: trigon între Soarele din Scorpion și Neptun din Pești – avem calități empatice mai bune decât de obicei. Reușim să îi înțelegem cu adevărat pe cei cu care interacționăm.

Sâmbătă, 9 noiembrie: Saturn în Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești – cu muncă serioasă și o abordare cât mai realistă, putem face ca visele să devină realitate. E a treia oară când acest aspect are loc în 2019, după 31 ianuarie și 18 iunie.

Duminică, 10 noiembrie: Mercur în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – putem să vorbim deschis, despre tot ceea ce ne frământă. Ies la suprafață multe lucruri pe care în trecut le țineam secrete.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop