loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1892 ori.
Horoscop săptămânal 5-11 august

Această săptămână e perfectă pentru început de august, când mulți dintre noi se află în concediu sau în vacanță. Aproape fiecare zi aduce aspecte astrale blânde, pozitive, care ne îndeamnă spre relaxare și favorizează iubirea și prietenia. Duminică, Jupiter își încetează mișcarea retrogradă și își reia mersul direct, readucând o mare doză de optimism și noroc în viața noastră.

Berbec

E vremea potrivită ca Berbecul să călătorească, să cunoască locuri și oameni noi, chiar să își îmbunătățească stăpânirea limbilor străine. Pe de altă parte, sunt favorizate și eforturile intelectuale, studiul, discuțiile pe teme abstracte.

În week-end, e posibil ca Berbecul să trăiască o poveste de iubire cum demult nu a mai avut parte.

 horoscop saptamanal 5-11 august

Taur

Taurul va face faţă cu bine acestei luni de vară, din punct de vedere financiar. Și va reuși acest lucru fără să simtă că a trebuit să facă mari economii sau să se abțină de la ceva ce îi place.

Sfârșitul de săptămână e potrivit pentru a purta o discuție sinceră, deschisă, cu cineva din familie.

 

Gemeni

Gemenii au parte de o viaţă sentimentală armonioasă, constând în special în dezvoltarea și evoluția relațiilor în care sunt deja implicați. În general, parteneriatele și munca de echipă vor fi și ele favorizate pe parcursul acestei săptămâni.

Sfârșitul de săptămână e potrivit pentru o excursie. Nu prea departe, dar într-un loc foarte interesant.

 

Rac

Racii care nu și-au luat concediu în această perioadă nu vor regreta deloc, deoarece vor avea realizări importante la locul de muncă. ceilalți, care se bucură de odihnă, nu vor avea nici ei motive să se plângă – se vor simți dinamizați, plini de energie.

Sfârșitul de săptămână va sosi, pentru unii Raci, cu vești bune pe plan financiar.

 

Leu

Leul va avea, în mod sigur, cu cine să îşi petreacă timpul liber. Prietenii îi vor fi aproape şi, în plus, se anunţă diferite aventuri și întâmplări plăcute şi pe plan amoros.

La sfârșit de săptămână, mulți Lei vor fi glumeți, puși pe glume, înclinați să le joace unele feste prietenilor și rudelor.

 

Fecioară

Fecioara se va preocupa în această săptămână în special de propria casă şi de propria familie, unde se poate aştepta la mai multe evenimente plăcute.

Sfârșitul de săptămână poate fi o perioadă potrivită pentru a se preocupa de spiritualitate. De asemenea, unii nativi vor simți nevoia să facă ceva mișcare în aer liber.

 

Balanță

Balanța va avea aproape prietenii, vecinii, rudele, astfel că va găsi ajutorul potrivit în orice situaţie. În plus, în această săptămână e posibil să călătorească destul de mult.

Sâmbătă și duminică, nativii Balanță vor încerca să se desprindă de influența unei persoane care, în ultima vreme, i-a împiedicat să se simtă liberi.

 

Scorpion

Scorpionii se descurcă bine din punct de vedere financiar şi vor avea suficienţi bani pentru a-şi acoperi cheltuielile şi chiar pentru a-şi satisface unele dorinţe mai deosebite.

În week-end, vor fi bine primiți și priviți cu mult respect oriunde vor merge.

 

Săgetător

Săgetătorul este zodia cea mai favorizată odată cu revenirea lui Jupiter, marele benefic, în mers direct prin propriul lor sem natal. Proiectele începute acum au mari şanse să se realizeze. Acest tranzit aduce o infuzie importantă de optimism şi de voie-bună.

La sfârșit de săptămână, nativii Săgetător face ce le place mai mult: călătoresc.  

 

Capricorn

Capricornul începe să îşi dezvolte o viaţă interioară mai intensă, chiar să aibă unele secrete faţă de cei din jur. Uneori, nativii acestei zodii simt nevoia să rămână singuri, pentru a se ocupa de propriile probleme.

Capricornii vor profita de unele întâlniri pe care le au în week-end pentru a pune la cale diferite afaceri.

 

Vărsător

Vărsătorii devin chiar mai libertini şi mai nepotoliți decât de obicei. Acest lucru se datorează în principal faptului că au alături de ei persoanele care îi încurajează să îşi manifeste fără restricții adevărata natură.

Sfârșitul de săptămână va fi dedicat în special vieții de cuplu. Vărsătorii și partenerul de viață nu vor simți nevoia să mai aibă pe altcineva prin preajmă.

 

Pești

Peștii vor avea parte de influenţe favorabile pe plan profesional. Sunt favorizate, de asemenea, ieşirile în public, participările la evenimente mondene, diferitele acţiuni menite să îmbunătăţească propria imagine.

Finalul de săptămână e dedicat plăcerilor simple ale vieții. Și e savurat din plin de majoritatea Peștilor.

Luni, 5 august: Luna în Balanță face un sextil cu Marte din Leu – începem săptămâna cu entuziasm și cu chef de lucru. și vom găsi și alți oameni asemenea nouă.

Marți, 6 august: trigon între Soarele din Leu și Jupiter în Săgetător – ne bucurăm de relații calde, prietenoase. Încrederea în sine și în cei dragi sporește considerabil.

Miercuri, 7 august: trigon între Venus în Leu și Jupiter din Săgetător – ne simțim confortabil și avem un mare chef de joacă și de distracție.

Joi, 8 august: Luna în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – e momentul să acceptăm ceea ce simțim și să vorbim despre acest lucru.

Vineri, 9 august: conjuncție Lună-Jupiter în Săgetător – zi potrivită pentru a socializa, pentru a ne face prieteni noi, pentru a strânge legăturile cu cei vechi.

Sâmbătă, 10 august: Luna în Săgetător face un trigon cu Venus din Leu – zi bună pentru relaxare alături de cei tragi. Iubirea bate la ușă, pentru mulți dintre noi.

Duminică, 11 august: JUPITER ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN SĂGETĂTOR (devenise retrograd pe 10 aprilie) – trebuie să ne lărgim orizonturile, să trecem prin experiențe noi. Avem nevoie să ne sporim toleranța și înțelegerea. „Încearcă să înțelegi oamenii. Dacă vă înțelegeți unii pe alții, veți fi buni unii cu alții. Să cunoști un om nu va duce niciodată la ură, ci aproape întotdeauna spre iubire“ (John Steinbeck)

MERCUR INTRĂ ÎN LEU – trebuie să învățăm să ne exprimăm, să ne prezentăm ideile cu claritate. „Întotdeauna fii tu însuți, exprimă-te pe tine, ai încredere în tine; nu merge altundeva, pentru a căuta vreo personalitate de succes pe care s-o imiți“ (Bruce Lee)

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop