loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5730 ori.
Horoscop săptămânal 5-11 februarie

Avem parte de zile ceva mai liniștite, după tumultul creat săptămâna trecută de eclipsa dublată de luna albastră. Miercuri, e o zi bună pentru an e face noi prieteni (sau chiar iubiți), în timp ce, sâmbătă, intrarea lui Venus în Pești sporește sensibilitatea, dar și timiditatea. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Pentru Berbec, începe o perioadă în care sentimentele sunt exprimate doar în spatele ușilor închise. Asta se întâmplă fie pentru că avem de a face cu accese bruște de timiditate, fie deoarece nativii se implică în relații riscante, care i-ar putea compromite.

horoscop saptamanal 5-11 februarie

Taurul are nevoie de mai multă deschidere, trebuie să renunțe la a mai condamna lucruri pe care nici măcar nu le cunoaște bine. Prietenii săi, de exemplu, au metode neconvenţionale de acţiune şi uneori rezolvă probleme prin modalităţi la care Taurul nu s-r fi gândit vreodată.

Pentru Gemeni, ambițiile sociale și profesionale cresc, pe parcursul acestei săptămâni. Nativii își doresc să fie respectați la locul de muncă și, cu talentele lor deosebite de comunicare, fac pași importanți în această direcție.

Racul este cuprins de entuziasm, deoarece tocmai începe să lucreze în vederea unui nou proiect. Încântarea din primele zile nu va dura nici de această dată prea mult, dar deocamdată e bine să savureze momentul.

Leul are nevoie de o relație mai profundă, de un partener care să-și asume mai multe responsabilități și să se implice mai mult. Înainte de a cere, trebuie să se asigure însă că și oferă, la rândul său, aceste lucruri. Cereți părerea sinceră a partenerului de viață!

Pentru ca viaţa afectivă a Fecioarei să meargă mai bine, nativii au nevoie de o întreprindere îndrăzneaţă, de o iniţiativă care să învioreze atmosfera. Pregătiți, așadar, o surpriză pentru persoana iubită!  

Fiind prea mult timp cu capul în nori, Balanța riscă să uite de ceea ce se întâmplă aici, pe pământ. Astfel, poate intra în încurcături din care nu îi va fi ușor să iasă. Pe de altă parte, e posibil să înceapă o idilă cu un coleg de serviciu.

Scorpionul are nevoie de câteva vorbe spuse pe şleau, pentru a face ordine în viaţa sa sentimentală. Altfel, se prelungeşte la nesfârşit o situaţie deloc plăcută, în care nimeni nu ştie ce simte celălalt.

Săgetătorul e mai sensibil, mai deschis la gesturi de iubire și afecțiune. Se emoționează când întâlnește vechi prieteni, privește albume de demult, poate varsă câte o lacrimă și la un film romantic sau la un roman de dragoste.

Capricornul iese în lume și comunică, găsind tot mai multe persoane care îi împărtășesc pasiunile, dar și preferințele în materie de politică, sport, muzică sau orice altceva.

Vărsătorul este brusc înviorat de posibilitatea obținerii unui câştig neaşteptat. Imediat începe să își facă planuri, destul de amănunțite. Pe de altă parte, în această săptămână vor fi multe sarcini pentru a căror rezolvare va trebui să muncească împreună cu persoana iubită.

Peștii beneficiază din plin de prezența lui Venus în semnul lor natal. Acordă mai multă atenție corpului și aspectului fizic, dar și atitudinii, fiind mai deschis și mai zâmbitor. Prin urmare, e de așteptat să primească multe complimente și să i se facă frecvent curte.

Luni, 5 februarie: Luna în Balanță se află în opoziție cu Uranus din Berbec – avem reacții impulsive, care riscă să strice atmosfera, pe plan relațional.

Marți, 6 februarie: Luna în Scorpion face un sextil cu Saturn din Capricorn – devenim mult mai serioși și mai responsabili, după ieșirile în decor de ieri. Ne arătăm loialitatea față de cei dragi.

Miercuri, 7 februarie: Venus în Vărsător face un sextil cu Uranus din Berbec – o zi bună pentru a ne face noi prieteni sau chiar pentru a începe o relație amoroasă.

Joi, 8 februarie: conjuncție Lună-Jupiter în Scorpion – astăzi, suntem mai ușor de mulțumit decât de obicei. Vedem jumătatea plină a paharului, ceea ce ne ajută să reușim în tot ce facem.

Vineri, 9 februarie: conjuncție Lună-Marte în Săgetător – ne simțim puternici, curajoși, pregătiți pentru provocări și noi experiențe.

Sâmbătă, 10 februarie: Venus intră în Pești – devenim mai sensibili și mai iertători. Timiditatea este și ea accentuată și nu ne vine deloc ușor să ne manifestăm sentimentele în public.

Duminică, 11 februarie: conjuncție Lună-Saturn în Capricorn – suntem rezervați, preferăm mai degrabă să ne retragem acasă, decât să participăm la evenimente mondene.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop