loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2541 ori.
Horoscop saptamanal 5-11 martie

Horoscopul saptamanal pentru perioada 5-11 martie este dominat de tranzitul lui Venus prin Taur, care debutează chiar luni şi ne face să căutăm siguranţa emoţională, astfel că ne ataşăm puternic de persoanele, dar şi de lucrurile care ne plac.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 5-11 martie, pentru fiecare zodie:

Berbec

Folosiţi banii pentru a vă satisface orice dorinţă şi orice plăcere, inclusiv din cele mai rafinate, care nu sunt chiar la îndemâna oricui. Ştiţi vorba aceea: dai un ban, dar stai în faţă.

Joi, sunt posibile unele momente de încordare la locul de muncă.

 
Taur

Venus vă conferă o profunzime emoţională deosebită, care vă face să strângeţi relaţiile cu mai multe persoane. Buna-înţelegere şi armonia încep să domine mediul dumneavoastră familial, unde vă simţiţi în maximă siguranţă.

 

Vrei o analiză astrală sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Aveţi unele porniri egoist şi nu vreţi să împărtăşiţi cu nimeni bucuriile şi plăcerile vieţii. Dimpotrivă, sunteţi asemenea unui lup de stepă care se retrage cu parada în propriul bârlog şi nu mai iese de acolo până când nu a terminat de mâncat.

 
Rac

Participaţi la mai multe întâlniri cu prietenii şi vă distraţi de minune împreună cu ei. Sunteţi însă conştient că nu aţi putea să vă petreceţi tot timpul astfel şi că un regim de viaţă ca al lor este sănătos numai atunci când îl urmezi în timpul vacanţei, maxim de două ori pe an.

 
Leu

Nu ştiţi cum să îi explicaţi unei persoane apropiate faptul că sunteţi nevoit să renunţaţi la proiectul pe care l-aţi construit împreună.

Joi şi vineri faceţi planuri de călătorie, care nu se vor materializa însă chiar în acest week-end, ci mai degrabă săptămâna viitoare sau chiar spre sfârşitul lunii.

 
Fecioara

Persoana iubită vă impune să faceţi o alegere care nu este deloc pe placul dumneavoastră. acceptaţi acest lucru doar pentru a-i face un hatâr, dar nu sunteţi deloc mulţumit de modul în care v-a obligat să acţionaţi astfel.

Week-end-ul este propice întâlnirilor romantice, plimbărilor sub clar de lună şi meselor sofisticate luate împreună cu persoana iubită.

 
Balanta

Trebuie să vă schimbaţi în mod radical comportamentul legat de bani şi de posesiuni. Este nevoie de mult mai multă responsabilitate şi trebuie renunţat la obiceiul de a lăsa lucrurile în voia lor, pentru că astfel nu veţi atrage nimic bun asupra dumneavoastră.

Sfârşitul de săptămână vă regăseşte într-o stare de copil, cu o deosebită dispoziţie de joacă.

 
Scorpion

Se anunţă o săptămână excelentă, din punct de vedere al vieţii de cuplu. Petreceţi momente foarte frumoase alături de partenerul de viaţă, iar comunicarea decurge excelent. În plus, descoperiţi sau redescoperiţi o serie de hobby-uri comune.

Sagetator

Într-o anumită împrejurare, vă dovediţi mult mai conservator decât s-ar fi aşteptat cineva din anturajul dumneavoastră. Persoana respectivă îşi exprimă totala surprindere, dar rămâneţi inflexibil în decizia pe care aţi luat-o.

Week-end-ul vă găseşte preocupat de tot felul de amănunte ale unui plan mai important. Ca de fiecare dată când se aproprie un eveniment care vă interesează cu adevărat, doriţi ca totul să fie perfect.

 
Capricorn

Vă amintiţi cu mare claritate cele mai mici amănunte şi reuşiţi să faceţi legături între ele, astfel încât impresionaţi pe toată lumea cu resursele dumneavoastră intelectuale.

În week-end, sunteţi alături de persoana iubită, care se confruntă cu câteva probleme minore, dar supărătoare.

 
Varsator

Problemele cu care vă confruntaţi în această perioadă sunt trecătoare, dar vă pot ajuta să vă daţi seama care sunt punctele sensibile din viaţa dumneavoastră.

Vă petreceţi sfârşitul de săptămână în familie, dar nu şi în linişte. Iar faptul că se stârneşte agitaţie vi se datorează în primul rând dumneavoastră.

 
Pesti

O săptămână destul de agitată, în care vă plimbaţi mult pentru a rezolva câteva chestiuni mai degrabă minore şi intraţi în legătură cu tot felul de persoane, unele dintre ele destul de dizgraţioase şi de respingătoare.

În week-end nu veţi avea foarte multe posibilităţi de relaxare, deoarece în majoritatea timpului veţi fi ocupat să încheiaţi diferite proiecte rămase restante din timpul săptămânii.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop