loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 882 ori.
Horoscop săptămânal 6-12 aprilie: căutăm echilibrul

Luna plină în Balanță, de miercuri, pune accent pe viața de cuplu. Când petrec mai mult timp împreună, cuplurile își pot vedea relația așa cum este în realitate. Nu iese la suprafață nimic altceva decât ceea ce existase întotdeauna acolo, doar că – luați cu altele – mai înainte nu i-ați acordat atenția necesară. De sâmbătă, Mercur în Berbec ne dă tot felul de impulsuri pe plan intelectual .

Berbec

Îi acordaţi multă atenţie partenerului de viaţă, iar acesta e încântat de această schimbare de atitudine. Nu faceți parte dintre cei care se plictisesc, când sunt nevoiți să petreacă mai mult timp împreună.

Sâmbătă, intrarea lui Mercur în Berbec vă conferă abilităţi suplimentare de comunicare. De asemenea, randamentul dumneavoastră pe plan intelectual devine de-a dreptul remarcabil.

 horoscop saptamanal 6-12 aprilie 2020
 
Taur

Persoana iubită vă motivează să învăţaţi ceva nou. Vă descurcaţi bine şi sunteţi sigur că o veţi lua prin surprindere atunci când îi veţi arăta ce progrese aţi făcut.

Aveţi multe de spus, însă pe majoritatea le ţineţi pentru dumneavoastră. În perioada următoare, vă mulţumiţi să înmagazinaţi tot felul de informaţii, fără să le împărtăşiţi cuiva.

 
Gemeni

Persoana iubită v-a făcut o promisiune, dar întârzie să o onoreze. În loc să vă enervaţi, ar trebui să urmaţi îndemnul lui Zaharia Trahanache: „Aveţi puţintică răbdare!“.

V-aţi plictisit de scenariile auzite în ultima vreme, de la tot felul de specialiști. Vă dați seama că sunt simpli băgători în seamă și vă bazați mai mut pe bunul-simț și judecata proprii.

 
Rac

Sunteţi neliniştit şi în nici un caz nu aveţi chef să staţi acasă fără să faceţi nimic. Prin urmare, găsiţi diferite ocupaţii care vă solicită destul de mult, chiar mai mult decât într-o săptămână de lucru normal.

Sunt persoane care vă sună și au chef de discuții interminabile. E nevoie de diferite strategii, pentru a le evita, fără ca totuși să se supere.

 
Leu

Planificaţi o discuție importantă pentru a doua parte a săptămânii. Doriţi ca totul să iasă bine, aşa că vă gândiţi din timp la o serie de amănunte, la cum va evolua conversația, la ce trebuie să spuneți. Și e bine că procedați așa, deoarece cresc șansele de succes.

Vă simţiţi într-o formă de excepţie pe plan intelectual, astfel că Leii care desfăşoară muncă de acest fel vor fi favorizaţi, în perioada următoare, în comparaţie cu celelalte zodii.

 
Fecioară

Sunteţi echilibrat şi cumpătat în cheltuielile pe care le faceţi, reuşind să puneţi şi câte ceva deoparte. E nevoie de un astfel de comportament, într-o perioadă plină de incertitudini.

Unele relații pe care le credeați foarte solide încep să scârțâie, din cauza comunicării deficitare. E momentul să interveniți.

Balanță

Nu sunteţi dispus să cedaţi într-una în faţa mofturilor partenerului de viaţă. Cum nici el nu dă vreun semn că ar dori să îşi schimbe atitudinea, se poate ajunge la o discuţie aprinsă.

V-ați temut zile în șir de o situație care acum se dovedește total inofensivă. Nu vă rămâne decât să vă amuzați de motivele pentru care vă faceți gânduri negre.

 
Scorpion

Reuşiţi treptat să vă găsiţi echilibrul pe plan financiar. Dacă nu vă veţi aventura să faceţi cheltuieli nejustificate, în curând veţi reuşi să vă descurcaţi cu adevărat bine.

Nu sunteți deloc receptiv la sugestiile sau chiar ordinele care vin de la șefi ori superiori. Vă vedeți de treabă în ritmul propriu, în ciuda lor.

 
Săgetător

Un prieten de departe se confruntă cu probleme, dar nu aveţi cum să îl ajutaţi. Tot ce îi puteți oferi este susținerea morală. Și, eventual, câteva sfaturi bine intenționate.

Începând de sâmbătă, sunteţi foarte creativ. Nu acceptaţi modele, ci doriţi să faceţi fiecare lucru – chiar şi pe cele mai mărunte – în stilul dumneavoastră propriu.

 
Capricorn

Faceți un lucru nu pentru că v-aţi dori, ci pentru că vă daţi seama că îi face mare plăcere unei persoane apropiate. Sperați ca aceasta să vă răspundă într-un mod la fel de plăcut.

Succesul pe care îl înregistrează o persoană din familie va avea, în curând, efecte pozitive şi asupra situaţiei în care vă aflaţi dumneavoastră. Prin urmare, puteţi să vă bucuraţi ca pentru un succes propriu.

 
Vărsător

Apreciaţi mult conversațiile cu un prieten mai excentric, pe care multă lume îl evită. Dar cine să aprecieze oamenii originali dacă nu Vărsătorul, el însuși un neconvențional?

O persoană apropiată e foarte norocoasă. Petreceți mai mult timp alături de ea, poate că și norocul e contagios!

 
Pești

Apar evoluţii noi pe plan financiar, care vă obligă să vă refaceţi calculele, în oarecare măsură. Evaluările pe care le-aţi făcut în legătură cu veniturile şi încasările nu s-au dovedit tocmai corecte.

Descoperiți că aveți pe acasă lucruri de care habar n-aveați. Sau descoperiți noi modalități de a folosi lucruri vechi.

Luni, 6 aprilie: Luna în Fecioară în trigon cu Jupiter din Capricorn – un început bun de săptămână, pentru cei care continuă să lucreze și în vreme de carantină. Vor găsi resursele necesare pentru a-și face bine treaba.

Marți, 7 aprilie: sextil între Mercur din Pești și Pluton din Capricorn – gândim profund, pe teme serioase. Într-un context în care o treime din omenire e blocată în case, nu e greu să îți pui întrebări fundamentale.

cuadratură între Marte din Vărsător și Uranus din Taur – suntem tentați să riscăm foarte mult, sub acest aspect astral. Încercați totuși să vă stăpâniți impulsurile și să vă gândiți de două ori, înainte de a lua o decizie!

Miercuri, 8 aprilie: LUNĂ PLINĂ ÎN BALANȚĂ (opoziție între Soarele din Berbec și Luna din Balanță) – contrariile se atrag și, fără contrari, nu poate exista progres. E ziua potrivită pentru a acorda mai mare atenție planului relațional.

Joi, 9 aprilie: Luna în Scorpion în opoziție cu Uranus din Taur poate să provoace griji, în special legate de bani.

Vineri, 10 aprilie: Luna în Scorpion în sextil cu Jupiter și cu Pluton din Capricorn ne dă un impuls spre a face lucrurile mai bine, în special pe plan profesional.

Sâmbătă, 11 aprilie: Mercur intră în Berbec – luăm decizii rapide. Uneori, chiar prea rapide. Și suntem destul de arțăgoși, în momentul în care ne contrazice cineva.

Duminică, 12 aprilie: Luna în Săgetător în cuadratură cu Neptun din Pești ne poate face să avem o imagine distorsionată asupra realității. Astăzi, suntem ușir de păcălit.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop