loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 15013 ori.
Horoscop saptamanal 6-12 aprilie: optimism și drumuri cu noroc

Vești bune pentru toată lumea, odată cu încetarea retrogradării lui Jupiter, pe 8 aprilie! Apar oportunități de dezvoltare și se deschid căi de evoluție pentru nativii fiecărui semn astral: Berbecul are parte de mai multă iubire; Taurul are o viață de familie mai fericită; Gemenii comunică excelent și fac drumuri aducătoare de împliniri; Racul începe să câștige mai mulți bani.

horoscop saptamanal 6-12 aprilieLeul este întărit de Jupiter din propriul semn și își dezvăluie calitățile și puterea; Fecioara ajunge să își vadă împlinite dorințele secrete; Balanța dobândește mai multă libertate și independență; Scorpionul face progrese pe plan profesional; Săgetătorul are căile deschise pentru studiu, dar și pentru călătorii la distanță; Capricornul face afaceri profitabile și primește cadouri valoroase; Vărsătorul are parte de o viață de cuplu fericită; Peștii fac progrese la serviciu și au parte de o sănătate de fier.

De sâmbătă, Venus intră în semnul Gemenilor, împrăștiind orice urmă de plictiseală sau încremenire. Facem mai multe călătorii, cunoaștem oameni interesanți, experimentăm mâncăruri, băuturi, senzații noi. Toate aceste impresii proaspete ne schimbă în bine starea de spirit și ne fac să ne bucurăm tot mai mult de o primăvară, indiferent cât de capricioasă a vremea pe care o aduce. Sărbători fericite și Hristos a înviat!

Luni, 6 aprilie: conjuncție Soare-Uranus în Berbec – spargem blocajele existente până acum; astăzi, au de câștigat cei care se simt liberi și știu să avanseze prin salturi bruște.

Marți, 7 aprilie: Luna în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn –Ne folosim puterea, influența și charisma pentru a obține ce vrem. Apelăm inclusiv la talente și arme pe care de obicei le ținem ascunse.

Miercuri, 8 aprilie: Jupiter își reia mersul direct, în semnul Leului – ne recăpătăm optimismul și gândirea pozitivă. Au de câștigat cei care desfășoară o muncă de creație: artiștii, scriitorii, dar și cei care își doresc un copil. conjuncție Mercur-Uranus în Berbec – spunem lucrurilor pe nume, ieșind la iveală inclusiv unele adevăruri mai neplăcute. Astăzi, rufele murdare nu se spală în familie, ci în public.

Joi, 9 aprilie: cuadratură între Mercur în Berbec și Pluton din Capricorn – există riscul de a acționa brutal, fără a ține cont de reguli și tradiții. De aici, se ajunge la probleme.

Vineri, 10 aprilie: conjuncție Soare-Mercur în Berbec – moment bun pentru a face cunoștință cu oameni noi, pentru a face propuneri sau a prezenta proiecte noi.

Sâmbătă, 11 aprilie: Venus intră în semnul Gemenilor – ne place tot mai mult să călătorim, să facem tot felul de drumuri, îmbiați nu numai de vremea frumoasă, ci și de astre.

Duminică, 12 aprilie: sextil între Marte în Taur și Neptun în Pești – suntem puși pe confidențe și mărturisiri. Simțim că avem alături persoane pe care ne putem baza, la nevoie.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop