loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2871 ori.
Horoscop săptămânal 6-12 august

Săptămâna începe cu intrarea planetei Venus în Balanță, care dezvoltă empatia, ne face mai atenți la sentimentele celor din jur. Apoi, Uranus retrograd în Taur ne cere să înțelegem importanța independenței financiare. Sâmbătă, Luna nouă în Leu ne pune la încercare calitățile de lider.

Berbecii simt o mare nevoie să se relaxeze, să se distreze, să uite cumva de toate problemele și complicațiile. Iar cel mai intens simt această nevoie tocmai cei care de fapt nu sunt în concediu și care trebuie să muncească, pe parcursul acestei săptămâni.

horoscop saptamanal 6-12 august

Taurul trebuie să își reamintească faptul că lucrurile referitoare la familie trebuie să rămână în familie. Iar acest tip de probleme se rezolvă chiar acasă, nu discutându-le cu tot felul de persoane străine.

Gemenii pot să profite de pe urma persoanelor care se află alături de ele, pe parcursul acestor săptămâni. Unele pot să le ajute într-un mod concret, material, în timp ce de la altele au multe de învățat.

Pentru Rac, a sosit vremea să își îndeplinească unele promisiuni de care părea că a uitat. Vor fi diferite persoane care îi trag de mânecă pe nativi, amintindu-le de obligații asumate în trecut.

Leul este hiper-activ, indiferent dacă este în concediu sau dacă merge în continuare la serviciu. Și bine face, pentru că beneficiază de o energie care trebuie consumată într-un mod cât mai util.

Fecioara reușește să întocmească un extrem de bine pus la punct, astfel încât în această săptămână va face faţă cu succes tuturor obligaţiilor impuse de societate. Ceea ce are rezultate excelente asupra statutului său social.

Balanța are parte de multe întâlniri cu prietenii, de discuții telefonice, de invitații. La cât de mult va vorbi și la câți oameni va întâlni în această săptămână, după aceea chiar va simți nevoia, pentru a compensa, să petreacă măcar o zi în singurătate.

Scorpionul se decide să se implice mai mult în viața societății din care face parte, astfel că acceptă diferite invitații, se întâlnește cu mai multă lume și chiar își poate asuma organizarea unor evenimente.

Săgetătorul este recunoscut drept reprezentantul zodiei care iubește cel mai mult călătoriile. Acum, această afirmație are și mai multă valabilitate decât de obicei. Zile potrivite pentru concedii, pentru excursii, pentru tot felul de călătorii.

Capricornul își îndreaptă atenția spre diferite domenii și teme pe care în trecut le-a ignorat. Asta e valabil și în ceea ce privește oamenii – se întâlnește cu persoane care în trecut nu i-au spus prea mare lucru.

Vărsătorul poate găsi susținători puternici, pe parcursul acestei săptămâni. Diferiți membri ai familiei, dar și prieteni sau persoane abia acum cunoscute le pot oferi un sprijin important, exact acolo unde au nevoie.

Peștii o țin într-o distracție, în mare parte a acestei săptămâni. Cei care sunt în concediu o pot face fără nici un fel de problemă. Pentru ceilalți, va fi greu să mențină ritmul, distrându-se copios dau și îndeplinindu-și obligațiile de la serviciu.

Luni, 6 august: Venus intră în Balanță – sunteți foarte atent la sentimentele persoanelor cu care interacționați, gata să negociați și să faceți compromisuri. De asemenea, deveniți mai interesat de artă și cultură.

Marți, 7 august: Uranus retrograd în Taur (până pe data de 6 ianuarie 2019) – Uranus ne ajută să înțelegem de ce e nevoie de mai multă libertate, pe plan financiar. Va fi mai simplu pentru cei care deja au făcut eforturi în această direcție.

Miercuri, 8 august: trigon între Venus din Balanță și Marte din Vărsător – o zi foarte bună pentru întâlniri romantice dar și, în general, pentru orice formă de socializare.

Joi, 9 august: conjuncție Soare-Mercur în Leu – comunicarea este favorizată astăzi. E bine să stăm față în față cu persoanele apropiate și să spunem, cu naturalețe și sinceritate, ce avem pe suflet.

Vineri, 10 august: cuadratură între Venus din Balanță și Saturn din Capricorn – simțim mai intens lipsurile și neîmplinirile existente pe plan relațional. e verificată tăria cuplurilor pe care le formăm.

Sâmbătă, 11 august: Luna nouă în Leu (conjuncție Soare-Lună în Leu) – astăzi, este important să încercați să vă afirmați și să vă dezvoltați calitățile de lider, printre care la loc de cinste se află încrederea în sine, capacitatea de a inova, abordarea orientată spre atingerea obiectivelor.

Duminică, 12 august: trigon între Luna în Fecioară și Saturn din Capricorn – avem răbdarea și iscusința emoțională necesare pentru a ne ocupa de probleme mai sensibile, pentru a rezolva eventuale probleme relaționale.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop