Horoscop săptămânal 6-12 iunie: una zicem, alta facem
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10275 ori.
Horoscop săptămânal 6-12 iunie: una zicem, alta facem

Pe parcursul acestei săptămâni, atrage atenția în primul rând opoziția Mercur-Marte, care poate fi tradusă cel mai simplu prin expresia „una zicem, alta facem“. Trebuie să avem mare grijă ca vorbele noastre să fie acoperite de fapte, pentru că altfel vor suna a gol. La sfârșitul săptămânii, Mercur în Gemeni începe să sprijine puternic comunicarea. Iată cum va reacționa fiecare zodie:

Berbecul face multe drumuri, iar numai unele dintre ele se dovedesc utile. În alte cazuri, nu obține altceva decât promisiuni sau programarea unor noi întâlniri, cu finalitate la fel de incertă.

Colaborările inițiate de nativii Taur decurg foarte bine, atunci când e vorba de muncă și de bani. În schimb, găsește ceva mai greu parteneri de distracție. Parcă toată lumea a devenit serioasă şi cu chef de muncă.

Gemenii sunt supuși unei examinări sau chiar trebuie să susţină un examen. Din fericire, au suficientă încredere în propria persoană pentru a-și păstra cumpătul şi a trece cu bine peste această încercare.

Racul deţine câteva informaţii care s-ar putea dovedi extrem de folositoare pentru o persoană din anturajul său. Totuşi, preferă să le păstreze pentru sine. De asemenea, se constată mai multă deschidere a Racului spre religie și spiritualitate.

Pentru a reuşi să dea de cap unei probleme dificile, Leul cere ajutorul unor cunoştinţe. Mai multe capete gândind în acelaşi timp la o problemă au mult mai multe şanse de a găsi soluţia corectă. Și, într-adevăr, sfaturile folositoare vor fi numeroase.

Pentru Fecioară, întâlnirile şi discuţiile cu persoane liniştite se dovedesc foarte bine-venite. Acești oameni parc transmit liniște, încredere în sine și ajută la găsirea unor soluții.

Balanțele petrecu multe clipe frumoase și în același timp liniștite împreună cu partenerul lor de viaţă. Amândoi au, într-adevăr, mare nevoie de câteva clipe de relaxare.

În interiorul său, Scorpionul pregătește nişte planuri foarte interesante, a căror realizare urmează să îi lase pe mulți cu gura căscată. Deocamdată, cuvântul de ordine este secretul.

Săgetătorul îi acordă o mare atenție partenerului de viață, alături de care este și la distracție, dar și atunci când vine vorba de muncă sau de oferirea unui ajutor concret.

Pentru Capricorn, liniştea propriului cămin este preferabilă oricărui alt loc, pe parcursul acestei săptămâni. Mai ales în week-end, nativii nu vor răspunde favorabil aproape niciunei invitații.

Vărsătorii sunt foarte creativi, au idei bune, pe care uneori reușesc să le transpună în practică cu mult succes. Și, datorită acestor reușite, câștigă și diferiți sprijinitori.

Peștii acordă multă atenție familiei și propriei case. Vor investi nu numai timp, dar și sume importante de bani, pentru a cumpăra ceva pentru casă sau pentru ceva lucrări de reparație.

Luni, 6 iunie: cuadratură între Venus în Gemeni și Jupiter din Fecioară – suntem împărțiți între hobby-uri și serviciu. Plăcerea și datoria ne trag în direcții diferite, iar fiecare răspunde în funcție de propria personalitate.

Marți, 7 iunie: conjuncție Soare-Venus în Gemeni – ne exprimăm frumos și cu pricepere, comunicarea decurge bine astăzi și e o zi favorabilă pentru ședințe, negocieri, discuții.

Miercuri, 8 iunie: Luna în Rac face un trigon cu Marte din Scorpion – cei dragi, în special familia, ne ajută să ne îndeplinim dorințele.

Joi, 9 iunie: opoziție între Mercur în Taur și Marte din Scorpion – problema banilor se pune într-un mod foarte serios. Îmbunătățirea situației financiare devine obiectivul nostru prioritar.

Vineri, 10 iunie: cuadratură între Luna în Leu și Mercur din Taur – pe cât de bine a mers comunicarea marți, pe atât de complicată devine mânuirea vorbelor astăzi.

Sâmbătă, 11 iunie: conjuncție Lună-Jupiter în Fecioară – în această sâmbătă, ne ocupăm de micile plăceri ale vieții, reușind să uităm de problemele de la serviciu.

Duminică, 12 iunie: Mercur intră în Gemeni – Mercur este guvernatorul acestui semn, astfel că planeta va acționa cu forță maximă, în următoarele 17 zile. Vom găsi căi de a ne îmbunătăți modul de a comunica. De asemenea, e un interval ideal pentru călătorii la distanțe scurte, prin țară. Ce ziceți dacă vă începeți concediul cu vizitarea câtorva obiective turistice aflate prin județele învecinate?

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop