loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1979 ori.
Horoscop săptămânal 6-12 mai

Evenimentul astral al acestei săptămâni este intrarea lui Mercur în semnul Taurului. Dispare curajul pe care îl aveam datorită lui Mercur în Berbec, dar crește încăpățânarea. Greu mai poate fi cineva convins să renunțe la ideile sale. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

V-ați propus multe lucruri, pentru această săptămână. E puțin probabil să le realizați pe toate, așa că vă sfătuim să vă concentrați pe muncă și în special pe acele eforturi care aduc câștiguri financiare consistente. Mercur o să vă ajute, în acest sens.

În week-end, acordați mai multă atenție planului sentimental.

 horoscop saptamanal 6-12 mai 2019

Taur

Începeți să vorbiți frumos și cu mai multă ușurință, indiferent de tema abordată, odată cu sosirea lui Mercur în semnul dumneavoastră astral. Perioadă propice pentru a lămuri diferite chestiuni care rămăseseră cumva confuze. De asemenea, vi se vor face și unele mărturisiri.

La sfârșit de săptămână. Petreceți acasă cea mai mare parte a timpului.

 

Gemeni

Vă ocupați de chestiuni personale, private. Scotociți inclusiv în viața personală a altor persoane, cărora încercați – și reușiți, în mare măsură – să le aflați secretele. Pe de altă parte, este momentul potrivit să acordați mai multă atenție spiritualității.

Sâmbătă și duminică, este foarte probabil să faceți o scurtă călătorie.

 

Rac

Aveți o minte alertă, inventivă, mereu pe fază, începând chiar de luni. Găsiți soluții foarte bune la toate problemele cu care vă confruntați. De asemenea, le oferiți sfaturi folositoare și prietenilor.

În week-end, sunt mari șanse să aveți parte de o surpriză plăcută pe plan financiar.

 

Leu

După săptămânile anterioare mai lejere, acum e multă activitate la locul de muncă. Și apar multe ocazii în care trebuie să comunicați, să vă exprimați părerile, să prezentați rezultatele propriei munci. Multe urechi vor fi ciulite, atunci când vorbiți.

Aveți un week-end plin acasă, unde vă bucurați de atenția și de aprecierea celor dragi.

 

Fecioara

Lăsați deoparte unele chestiuni mărunte, de zi cu zi, care v-au preocupat în trecut. Acum, sunteți preocupat mai degrabă de imaginea de ansamblu și de planuri pe termen lung. Vă gândiți ce consecințe îndepărtate vor ave deciziile pe care le luați chiar acum.

La sfârșit de săptămână, refuzați majoritatea invitațiilor primite. Preferați să vă petreceți timpul singur sau în compania a puține persoane, alese pe sprânceană.

 

Balanta

Vă folosiți intuiția pe plan financiar, iar alegerile pe care le faceți dau rezultate foarte bune. La sfârșitul acestei săptămâni veți sta mai bine cu banii, decât la începutul ei.

În week-end, e posibil să primiți vizita unui prieten. Amândoi vă bucurați din plin de reîntâlnire.

 

Scorpion

Sunteți mai impulsiv decât de obicei, mai ales pe plan amoros. Vorbiți sincer despre ceea ce simțiți și decideți că a venit timpul să faceți unele lucruri îndelung amânate.

Sfârșitul de săptămână aduce mai multe evenimente mondene. Ieșiți în public, vorbiți cu multă lume, deveniți foarte vizibil în societate.

 

Sagetator

Aveți de făcut muncă de detaliu, care necesită multă răbdare și concentrare. Există un risc de oboseală psihică, astfel că vă recomandăm să nu neglijați orele de odihnă.

În week-end, e posibil să plecați într-o călătorie pe care o veți savura din plin. De asemenea, crește importanța relației cu o persoană aflată în străinătate.

 

Capricorn

Sunteți creativ și le vorbiți oamenilor despre ideile care vă trec prin cap. Cei mai mulți le primesc cu entuziasm și se oferă să vă ajute cu transpunerea lor în practică.

În week-end, puteți avea parte de vești bune pe plan financiar. Sau poate că primiți un cadou valoros.

 

Varsator

Aveți o putere de concentrare deosebită, pe parcursul acestei săptămâni. Tocmai de aceea, e bine să vă ocupați de probleme mai complicate, cărora de obicei nu le dați ușor de cap.

Sfârșitul de săptămână va fi dedicat, în cea mai mare parte, persoane iubite. Spre bucuria amândurora.

 

Pesti

Sunt recomandate drumurile, pe parcursul acestei săptămâni. Atunci când vă puneţi în mişcare, daţi un randament mai bun în toate privinţele, dar mai ales în ceea ce priveşte comunicarea.

Week-end-ul e dedicat în special odihnei. Nu aveți chef de aventuri sau activități solicitante, ci preferați să leneviți, reîncărcându-vă bateriile.

 

Luni, 6 mai: Mercur intră în Taur – avem nevoie de mult timp, înainte de a lua o decizie. Însă, odată ce decidem ce am dorit, devenim încăpățânați. De asemenea, e o perioadă în care obiceiurile și tradițiile se bucură de mai mult respect.

Marți, 7 mai: Venus în Berbec în cuadratură cu Saturn din Capricorn – sentimente negative sau diferite obstacole pot să creeze probleme pe plan relațional.

Miercuri, 8 mai: conjuncție Mercur-Uranus din Taur – acest aspect astral ne stimulează gândirea și crește șansele de a avea idei și inițiative spectaculoase, surprinzătoare.

Joi, 9 mai: Soarele în Taur face un sextil cu Neptun din Pești – putem înțelege cu mai multă ușurință oamenii. Sensibilitatea și calitățile noaste empatice sunt sporite de acest aspect astral.

Vineri, 10 mai: Luna în Rac face opoziții cu Saturn și Pluton din Capricorn – o zi în care avem tendințe contradictorii și e posibil să ne răzgândim de la o clipă la alta. Rezultatul cel mai probabil: lipsa de acțiune și de asumare a deciziilor. Posibile amânări.

Sâmbătă, 11 mai: Soarele în Taur face un trigon cu Saturn din Capricorn – posibil să fim recompensați, în sfârșit, pentru eforturi mai vechi. să obținem o recunoaștere demult meritată.

Duminică, 12 mai: Luna în Leu face un trigon cu Venus din Berbec – activități plăcute alături de persoane dragi. O zi potrivită pentru a celebra prietenia, dar și iubirea. Bucurați-vă!

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop