loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 14921 ori.
Horoscop saptamanal 6-12 martie

Intrarea lui Marte în semnul Taurului ne face să prețuim mai mult ceea ce avem. Căutăm confortul lucrurilor cunoscute, mai degrabă decât aventura. Sâmbătă, Luna plină în Fecioară ne îndeamnă să avem grijă la abuzuri emoționale sau la persoanele care încearcă să profite de bunătatea ori generozitatea noastră. Bineînțeles, păstrând un echilibru și fără a ne transforma din agresați în agresori. Iată cum e influențată fiecare zodie:

Berbecul e plin de energie şi muncește cu mult avânt. Asta îl ajută să termine rapid treaba în fiecare zi, rămânând de fiecare dată timp suficient pentru distracție, întâlniri cu prietenii, chestiuni personale. E de așteptat ca și situația financiară să se îmbunătățească.

Cu Marte în semnul său astral, Taurului nu îi vor lipsi deloc puterea şi energia. Numai să vrea, pentru că posibilităţi de a munci e clar că are. Și pe plan amoros lucrurile merg mai bine, pentru bărbații și femeile Taur.

Gemenii sunt preocupați de propria persoană. Nu acordă prea mare atenţie problemelor altora, deoarece ale lor li se par mult mai importante. Nu onorează toate invitațiile și nici nu răspund la toate telefoanele pe care le primesc.

Racul petrece o parte importantă a săptămânii alături de prieteni, muncind împreună la un proiect comun. Atunci când mai mulţi se concentrează în aceeaşi direcţie, lucrurile merg excelent.

Leul ține să facă o impresie cât mai bună nu numai la serviciu, ci oriunde apare în public. În acest scop, investiţiile în îmbrăcăminte şi cosmetice vor fi mai mari decât de obicei. Iar orgoliul său va fi deplin satisfăcut.

Pentru Fecioară, e o săptămână propice efortului intelectual. Nativii dau foarte bun randament dacă e vorba de învăţat, memorat, chiar de creat ceva nou, de genul unui eseu sau a unei prezentări.

Balanța readuce pasiunea în viața sa. Unii nativi au o aventură intensă, alții reaprind jăratecul unei relații care părea condamnată la monotonie. Oricum, sigur nu se vor plictisi.

Scorpionul petrece o parte importantă a timpului alături de partenerul de viaţă. E multă armonie în cuplu, iar în aceste condiţii și lucrurile pe care le pot realiza împreună sunt mult peste media cuplurilor obișnuite.

Pentru Săgetător, e multă muncă şi măruntă, în această săptămână. Nu lucrează la nimic semnificativ, de amploare, care să aducă rezultate spectaculoase dar, cu toate acestea, are într-una ceva de făcut.

Capricornul reușește să se desprindă puțin de probleme și să își acorde mai mult timp pentru distracție și relaxare. Caută, de asemenea, compania unor persoane liniștite și care știu să se distreze, nu a unor indivizi posomorâți.

Vărsătorul are multe de făcut acasă, iar rezolvarea acestor probleme pică de fiecare dată pe umerii săi. Și se achită excelent de aceste sarcini, spre mulțumirea întregii familii, care va ști să-și dovedească recunoștința.

Această săptămână presupune, pentru nativii Pești, mai multe drumuri. Unele dintre ele vor fi destul de stresante, alături de persoane nu tocmai comode. Din fericire, va fi și măcar o călătorie de plăcere, alături de cineva drag.

Luni, 6 martie: Luna în Gemeni face un sextil cu Marte din Berbec – aspectul favorizează comunicarea și armonia între persoane care au proiecte comune, care dac ceva folositor în timpul petrecut împreună.

Marți, 7 martie: conjuncție Soare-Mercur în Berbec – avem idei noi, foarte incitante, care ne pot pune în mișcare, ne pot determina să acționăm mai decis decât o facem de obicei.

Miercuri, 8 martie: Mercur în Pești face un sextil cu Pluton din Capricorn – avem capacitatea de a afla diferite secrete și de a înțelege subiecte complexe.

Joi, 9 martie: sextil între Soarele în Pești și Pluton din Capricorn – sentimentele noastre suferă o transformare, ceea ce va duce la schimbarea atitudinii față de anumite persoane.

Vineri, 10 martie: Marte intră în Taur – învățăm să prețuim mai mult ceea ce avem deja, încetând să apreciem doar realizările sau proprietățile altora. Nu mai dăm vrabia din mână pe cioara de pe gard.

Sâmbătă, 11 martie: cuadratură între Mercur din Pești și Saturn în Săgetător - comunicarea decurge greu astăzi, fiind dificil să vorbim mai ales despre ceea ce simțim. Mai bine lăsăm discuțiile profunde pe altădată. 

Duminică, 12 martie: Lună plină în Fecioară (opoziție între Soarele din Pești și Luna din Fecioară) - critica exagerată, manipularea, abuzurile sunt lucrurile cu care ne confruntăm astăzi. Ni ba fi ușor, dar trebuie să găsim calea de a le înfrunta fără a răspunde la nedreptate cu altă nedreptate. 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop