loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2651 ori.
Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie

Marți, intrarea lui Venus în Scorpion sporește pasiunea, dar poate aduce și unele tendințe de gelozie. Sâmbătă, trigonul între Saturn și Uranus ne ajută să găsim echilibrul între vechi și noi, între tradiție și inovație. Iată cum va fi influențată fiecare zodie, în această săptămână.

Berbecul e dispus să riște mai mult decât o făcea până acum. Spune lucrurilor pe nume în discuțiile pe care le poartă, spune deschis ceea ce își dorește, atât la serviciu, cât și în relații.

venus in scorpion horoscop saptamanal

Taurul devine foarte diplomat și împăciuitor. Nu întotdeauna o face cu sinceritate, dar, oricare ar fi motivațiile, e clar că reușește să aducă mai multă armonie și bună-înțelegere în jurul său.

Gemenii se răsfață în această săptămână, asigurându-și confort și răsfăț îndeosebi pe plan fizic. Mâncarea bună, băutura de calitate, un masaj, o baie fierbinte – acesta e genul de activități cărora se vor dedica cum.

Nativii Rac lasă deoparte orice mască și se comportă natural, în acord cu ceea ce simt și gândesc. Cui îi place, foarte bine! Cui nu-i place, poate să-și vadă de drum – Racii nu mai sunt dispuși să se prefacă doar pentru a fi acceptați de alte persoane.

Leul își îmbunătățește relațiile cu rudele apropiate. Orice neînțelegeri trecute vor fi uitate, fără ca cineva să renunțe în vreun fel la ceea ce susținea anterior. Diferența este că acum se acceptă reciproc, chiar dacă sunt diferiți. Ceea ce îi unește e mai puternic decât ceea ce îi separă.

Calităţile intelectuale ale Fecioarei sunt, în sfârşit, recunoscute în mod deschis şi de către şefi. Totuşi, deocamdată primiți doar cuvinte de laudă spuse în public. Recompensele financiare mai au de aşteptat.

Balanţa se simte inspirată, atunci când vine vorba de cumpărături. Așa că își cheltuiește aproape toți banii. E drept, face achiziții interesante și se va bucura cu adevărat de lucrurile cumpărate acum.

Scorpionul este pus în postura de a învăţa lucruri noi. După dificultățile inițiale, își va da seama că tot ceea ce învață acum este extrem de folositor și va aduce multe modificări în bine.

Săgetătorul își vede de drum, netulburat de părerile diferite și de agitația pe care o fac cei din jur. Se gândește la planurile sale pe termen lung și subordonează acestora orice acțiune prezentă.

Capricornul se arată extrem de sociabil, astfel că petrece mult timp alături de prieteni. Și la serviciu se poartă foarte frumos cu colegii, care apreciază ajutorul și sfaturile primite.

Vărsătorii au o săptămână bună la serviciu. Obțin rezultate bune în toate proiectele în care se implică, relațiile cu colegii sunt excelente, iar recompensele primite reprezintă și ele un motiv de satisfacție.

Peștii au parte de o săptămână cu multe experiențe noi. Ajung în locuri în care nu au mai fost, cunosc oameni diferiți și extrem de interesanți. Totul este să fie deschiși acestor experiențe, dispuși să părăsească propriul spațiu de siguranță.

Luni, 6 noiembrie: Luna în Gemeni face un trigon cu Marte în Balanță – calitățile empatice, dar și simțului umorului ne pot ajuta să devenim tot mai populari.

Marți, 7 noiembrie: Venus intră în Scorpion – punem multă pasiune în relații, dar e greu să ținem sub control tendințele de gelozie. Avem o abordare de gen „totul sau nimic“ și suntem atrași de tabu-uri.

Miercuri, 8 noiembrie: Luna în Rac se află în opoziție cu Pluton din Capricorn – uneori, emoțiile necontrolate ne împiedică să vedem imaginea de ansamblu. Încercați să nu vă descurajați după primul eșec și nici să nu sărbătoriți după orice mic pas înainte!

Joi, 9 noiembrie: sextil între Soarele din Scorpion și Pluton din Capricorn – scoatem la lumină resurse și talente pe care de obicei le ținem ascunse.

Vineri, 10 noiembrie: conjuncție Lună-Ceres în Leu – respectul și admirația celor din jur ne fac să ne simțim foarte bine. Astăzi, ar trebui ca nimeni să nu fie zgârcit cu complimentele și cuvintele de apreciere.

Sâmbătă, 11 noiembrie: trigon între Saturn în Săgetător și Uranus în Berbec – putem îmbina cu succes tradiția și inovația, vechiul și noul. Chiar și în politică, pot exista acorduri și colaborări între grupările conservatoare și cele reformiste.

Duminică, 12 noiembrie: cuadratură între Mercur din Săgetător și Neptun din Pești – nu spuneți oricui care vă sunt planurile și dorințele! Dacă află prea multă lume de ele, șansele să se realizeze scad considerabil.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop