loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5926 ori.
Horoscop saptamanal 6-12 octombrie: provocări și planuri date peste cap

Ne așteaptă o săptămână încărcată și complicată, în care Luna plină de miercuri (dublată de o eclipsă totală de Lună) nu e decât una din numeroasele provocări lansate de astre.

horoscop saptamanal 6-12 octombrie 2014În această săptămână, chiar și cei mai calmi se implică – cu sau fără voia lor – în diferite conflicte și arată că, la nevoie, pot să muște, și încă rău. Mercur retrograd, precum și opozițiile pe care imprevizibilul Uranus le face atât cu Soarele, cât și cu Venus, riscă să facă praf, în numai câteva minute, planuri bine gândite și pregătite timp de zile sau săptămâni.

Ar fi nevoie de multă stăpânire de sine, însă numai cei foarte hotărâți și conștienți de ceea ce vor o să reușească să o mențină. În rest, se va ajunge fie la conflicte deschise, fie la compromisuri ascunzând o doză importantă de imoralitate și viciu.

Luni, 6 octombrie: conjuncție între Lună și Chiron, în semnul Peștilor – simțim bine sentimentele celor din jurul nostru. Putem învăța multe fiind atenți la emoțiile pe care le trezesc vorbele și acțiunile noastre.

Marți, 7 octombrieopoziție între Soarele în Balanță și Uranus din Berbec – revin neînțelegerile și frecușurile, în acele cupluri și parteneriate în care unul e prea deschis spre nou și dornic de schimbare, iar celălalt cedează prea des.

Miercuri, 8 octombrieLună plină și eclipsă totală de Lună în Berbec (opoziție între Soarele în Balanță și Luna în Berbec) – e multă agitație și chiar și cei mai blânzi dintre noi pot scoate ghearele, arătându-și calitățile de luptători.

Joi, 9 octombrieVenus în Balanță face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – ne lăsăm corupți ușor de persoanele mai puternice (sau cu mai multă charismă) din anturaj. Plutește prin aer un iz de imoralitate; trigon între Marte în Săgetător și Jupiter în Leu – un alt aspect dinamic, care ne îndeamnă să luptăm pentru propriile idealuri. Cu cât știm mai bine ce ne dorim, cu atât avem mai multe șanse de succes.

Vineri, 10 octombrieMercur retrograd revine în semnul Balanței – fiecare dintre noi are diferite lucruri de lămurit, în relația de cuplu. E vremea să vorbim deschis despre ceea ce ne place și ceea ce nu ne place.

Sâmbătă, 11 octombrie: Soarele în Balanță face un sextil cu Jupiter din Leu – raporturile de putere se fixează într-un mod satisfăcător. Cei care știu să aleagă corect liderul pot face progrese mari.

Duminică, 12 octombrieopoziție între Venus în Balanță și Uranus în Berbec – există riscul să urmăm calea cea mai simplă de obținere a plăcerii și confortului. O cale pe care primești repede ce îți dorești, dar apoi trebuie să plătești din greu.

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop