loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2981 ori.
Horoscop saptamanal 7-13 aprilie

Principalul eveniment astral al acestei săptămâni are loc încă de luni. E vorba de tranzitul lui Mercur prin Berbec, care aduce multe idei noi și spirit de inițiativă. Lucrurile nu sunt însă atât de simple, deoarece cuadratura între același Mercur și Jupiter, tot mai activă spre sfârșitul săptămânii, provoacă repulsie față de nou și poate să aducă respingerea inițiativelor, oricât de valoroase ar fi acestea.

Marte retrograd face și el mai multe aspecte stresante, printre care opoziția cu Soarele, de marți. Capacitatea de acțiune e mult diminuată, apărând dificultăți majore de fiecare dată când încercăm să ne transpunem ideile în practică.

 horoscop saptamanal 7 13 aprilie

Luni, 7 aprilie: Mercur intră în Berbec – avem mai multe idei noi, pe care le lansăm într-una, fără să le urmăm până la ultimele consecințe. Există o rapiditate în gândire, dar și grabă în comunicare.

Marți, 8 aprilie: opoziție între Soarele în Berbec și Marte în Balanță – complicații majore, pe plan relațional. În parteneriate, devin vizibile diferențe de opinie și dezacorduri.

Miercuri, 9 aprilie: Luna în Leu face un trigon cu Uranus din Berbec – beneficiem de multă libertate; fiecare își poate manifesta liber propria personalitate, fără să fie deranjat în vreun fel de cei din jur.

Joi, 10 aprilie: conjuncție între Lună și asteroidul Pallas, în semnul Leului – zi propice pentru a face strategii, a elabora planuri care să ne permită să ne impunem voința.

Vineri, 11 aprilie: opoziție între Luna în Fecioară și Neptun în Pești – vedem lucrurile foarte clar, renunțând la iluzii și la auto-amăgire. Spiritul critic este foarte dezvoltat.

Sâmbătă, 12 aprilie: conjuncție Venus-Neptun în Pești – o zi lacrimogenă, în care ne putem lăsa înduioșați de te miri ce. Mai ales planurile de viitor au o componentă emoțională foarte puternică.

Duminică, 13 aprilie: cuadratură între Mercur în Berbec și Jupiter în Rac – ideile noi, apărute în ultimele zile, datorită lui Marte în Berbec, se izbesc de opoziția unor forțe conservatoare, care preferă menținerea tradiției.

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop