loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3053 ori.
Horoscop saptamanal 7-13 iulie: Luna plina vizeaza familia si profesia

În primele două zile ale săptămânii, apare o mare nevoie de libertate, de a face lucrurile în total acord cu propriile păreri, fără să ținem cont de reguli sau de tradiție. Acest avânt al lui Uranus va fi însă potolit treptat, în zilele următoare.

horoscop saptamanal 7-13 iulieLuna plină de sâmbătă, pe axa Rac – Capricorn, ne face să ne gândim la rolul pe care îl avem în familie, dar și în societate. Vor avea probleme cei care nu pot să armonizeze aceste două ipostaze.

Duminică, Mercur revine în Rac, ajutându-ne să ne exprimăm emoțiile și să refacem unele legături familiale.

Luni, 7 iulie: sextil intre Venus în Gemeni și Uranus din Berbec – o zi favorabilă ideilor noi și celor care știu să le susțină și să le transmită cât mai multor persoane; legăturile cu trecutul sunt mai firave, astfel că putem păși mai decis spre viitor.

Marți, 8 iulie: cuadratură între Soarele în Rac și Uranus din Berbec – după avântul de ieri, tradiția și tot ceea ce este vechi își iau revanșa, astăzi. Apar conflicte între vechi și nou și nu e deloc ușor să scăpăm de obișnuințe și obiceiuri formate în timp.

Miercuri, 9 iulie: Soarele în Rac face un trigon cu Saturn din Scorpion – în fața provocărilor, reușim să ne organizăm foarte bine și să dăm dovadă de multă seriozitate.

Joi, 10 iulie: opoziție între Luna în Săgetător și Venus în Gemeni – suntem destul de indeciși, în ceea ce privește sentimentele. Inclusiv pe plan amoros, astăzi e greu să luăm decizii clare.

 

Vineri, 11 iulie: sextil între Luna în Capricorn și Neptun din Pești – ne folosim imaginația și intuiția, rămânând, în același timp, cu picioarele pe pământ. E o combinație optimă între realism și spirit vizionar.

Sâmbătă, 12 iulie: Lună plină în Capricorn (opoziție între Soarele din Rac și Luna din Capricorn) – astăzi, trebuie să acordăm atenție îndatoririlor noastre de familie, dar și celor profesionale. Posibil ca între cele două să apară diferite frecușuri, pe care fiecare va încerca să le rezolve pe cont propriu.

 

Duminică, 13 iulie: Mercur intră în Rac – putem discuta mai deschis despre sentimentele și trăirile noastre interioare. Mercur în Rac ajută rațiunea să înțeleagă propriile sentimente.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop