loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5660 ori.
Horoscop săptămânal 7-13 mai

Sunt mai multe cuadraturi care ne tulbură pe parcursul acestei săptămâni, scoțând la lumină diferite probleme și silindu-ne să le rezolvăm cumva, spre propriul nostru bine. Duminică, intrarea lui Mercur în semnul Taurului ne calmează și ne oferă mai multă responsabilitate și simț practic.

Berbecul are obiective preponderent financiare, principalul său scop fiind acela de a-și burduși conturile și portofelul. E de apreciat faptul că încearcă să o facă într-o manieră corectă, prin muncă și afaceri cinstite, nu prin hoția încurajată acum, în România, chiar de către guvern.

horoscop saptamanal 7-13 mai 2018

Taurul iese din letargie și devine tot mai activ și, în același timp, mai vorbăreț. Nativii se implică în diferite proiecte ale comunității în care trăiesc, își fac prieteni noi, nu au vreo problemă nici în a vorbi în public sau în a se deschide în fața unor necunoscuți.

Gemenii țin foarte mult la propria libertate și, în acest context, li se pare important să aibă propriile secrete, în care nimeni altcineva să nu își bage nasul. Vai de cei care vor da dovadă de indiscreție și nu vor încerca să afle ce ascund nativii!

Racul e înconjurat de multă lume, dând impresia că e cea mai populară persoană pe o rază de mai mulți kilometri. În unele cazuri însă, calitatea oamenilor de care se înconjoară nu e deloc una care să îl facă să se mândrească. Dacă te înconjori doar cu oameni inferiori ție, nu vei progresa niciodată.

Leul are foarte multe așteptări și pretenții de la cei din jur, în special de la persoanele dragi. Se așteaptă ca toți să pună suflet în ceea ce fac, la fel cum procedează și el. Numai că multora le vine greu să trăiască mult timp la aceeași intensitate.

Fecioara își vede de propriile treburi și pasiuni, pe care alții le consideră mai degrabă neinteresante. Nativii nu sunt deranjați de acest lucru, ci chiar se mândresc că activitatea lor nu e la îndemâna oricărui neavenit.

Balanța are parte de o săptămâna mai tumultuoasă, cu pasiuni puternice, dar contradictorii, care intră în coliziune. Armonia atât de iubită de nativii acestui semn e departe – acum e mai degrabă vremea confruntării.

Scorpionul se consultă în permanență cu partenerul de viață, precum și cu diferiți prieteni și colaboratori. Apoi ia decizia pe cont propriu, ținând însă seama și de tot ceea ce a aflat de la cei din jur. Asta îl scutește de multe greșeli.

Săgetătorul construiește relații mai bune cu colegii de serviciu, relații care se prelungesc și în afara programului. Nu e nevoie să participi la un team-building pentru a forma cu adevărat o echipă – e nevoie doar de bunăvoință și de capacitatea de a te concentra pe interesele comune, nu pe diferențe.

Capricornul e rațional chiar și atunci când e vorba de chestiuni sentimentale. Toate deciziile sunt luate în urma unor calcule, ținându-se seama de avantaje și dezavantaje. Astfel, sunt evitate multe greșeli, dar ce ne facem cu manifestarea sentimentelor?

Vărsătorul se ocupă mai mult de propria casă și familie, iar efectele se fac simțite imediat. Ajută o persoană apropiată să scape de unele frici vechi, în timp ce alteia i se alătură într-un proiect foarte îndrăzneț.

Pentru Pești, sunt recomandate drumurile, în perioada următoare. Atunci când se pun în mişcare, nativii dau un randament mai bun în toate privinţele, dar mai ales în ceea ce priveşte sarcinile de natură intelectuală și comunicarea.

Luni, 7 mai: cuadratură între Venus din Gemeni și Neptun din Pești – suntem foarte atenți la modul în care arătăm, iar orice critică vizând fizicul poate să aibă un impact deosebit de puternic. Amintiți-vă, totuși, că frumusețea interioară e mai importantă și mult mai durabilă decât cea exterioară!

Marți, 8 mai: Luna în Vărsător face o cuadratură cu Jupiter din Scorpion – avem o puternică tendință de a ne satisface poftele și dorințele, care poate duce ușor spre excese de toate felurile.

Miercuri, 9 mai: opoziție între Soarele din Taur și Jupiter din Scorpion – apar multe oportunități de a obține succesul, dar numai cei dispuși să muncească serios vor profita cu adevărat de ele.

Joi, 10 mai: conjuncție Lună-Neptun în Pești – ne îmbunătățim capacitățile empatice, astfel că greu vom putea săvârși o acțiune fără să ținem cont de sentimentele deloc din jur.

Vineri, 11 mai: trigon între Soarele din Taur și Pluton din Capricorn – acceptăm provocări care presupun transformare de sine și ne fac să scoatem la lumină tot ce avem mai bun.

Sâmbătă, 12 mai: cuadratură între Mercur din Berbec și Marte din Capricorn – graba strică treaba, astăzi. Luăm decizii rapide, dar asta nu e neapărat în folosul nostru.

Duminică, 13 mai: Mercur intră în Taur – avem nevoie de mult timp, pentru a lua o decizie. Însă, odată ce ne hotărâm, devenim foarte atașați de hotărârea respectivă, pe care o susținem, orice ar fi. De asemenea, începem să acordăm mai mult respect obiceiurilor și tradițiilor.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop