loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7565 ori.
Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie

După o săptămână relativ liniștită, între 7 și 13 noiembrie vom avea parte de trei evenimente astrale importante. Nu mai puțin de trei planete schimbă semnul: miercuri, Marte intră în Vărsător, aducând o nevoie sporită de acțiune liberă, pe cont propriu; vineri, Venus intră în Capricorn și ne ajută să descoperim laturile plăcute ale propriei cariere; sâmbătă, Mercur intră în Săgetător, sporind optimismul și încrederea în sine. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Pentru Berbeci, activitățile de grup vor da cele mai bune rezultate, în această săptămână. E momentul ca nativii să renunțe, măcar pentru un timp, la egoismul caracteristic zodiei și să se deschidă spre cei din jur. Toată lumea va avea de câștigat de pe urma acestei schimbări de atitudine.

Pentru nativii Taur debutează o perioadă potrivită pentru muncă și progres pe plan profesional. Cu cât mai mult interes și energie vor investi în ceea ce fac la serviciu, cu atât vor beneficia de recompense mai consistente.  

Gemenii sunt originali, spun lucruri la care nu se mai gândise nimeni și știu cum să prezinte inclusiv informații cunoscute într-o altă perspectivă decât cea obișnuită. Iar această notă de originalitate face să fie ascultați cu mare atenție și plăcere.

Pentru Rac, e momentul să pună banii la lucru, să facă investiții, să gândească și să pună în aplicare proiecte de afaceri. Simpla economisire nu îl va ajuta deloc să progreseze, pe plan financiar.

Pentru Leu, e momentul potrivit să acorde mai multă atenției relației de cuplu. Partenerul de viață merită răsfățat, astfel încât să simtă afecțiunea caldă a unui Leu. Pentru cei singur, cresc șansele de a găsi pe cineva care să le fie alături.

Fecioara are parte de tot felul de activități de rutină, repetitive și destul de plictisitoare. Nu însă și pentru nativii acestei zodii, care dau cel mai bun randament exact când primesc acest tip de însărcinări.

Balanța are parte de satisfacții din partea copiilor. Părinții Balanță se vor putea mândri cu realizările propriilor odrasle. Nativii care încă nu au copii se pot gândi să facă unul și, oricum, se vor înțelege bine cu toți puștanii din jurul lor.

Scorpionul acordă familiei și celor dragi mai mult timp decât până acum. Îndemnat de vremea rece de afară și de sentimentele calde din interiorul familiei, va petrece mai mult timp pe acasă, de care se va ocupa cum știe mai bine.

Săgetătorul are parteneri de conversație exact pe gustul său, cu care poate să abordeze toate temele de discuție care îi sunt dragi. Comunicarea este cel mai mare atu al său, pe parcursul acestei săptămâni.  

Sunt șanse bune pentru Capricorn să își îmbunătățească situația financiară, dacă va accepta să lucreze ceva în plus, față de activitatea obișnuită. Sacrificiul de timp și de energie va fi răsplătit din plin!

Marte vine în semnul Vărsătorului și aduce cu sine multă energie, astfel că, și dacă ar vrea, nativii tot nu ar putea să lenevească. Muncesc mult pe parcursul acestei săptămâni, dar totul e să fie și eficienți, să își canalizeze energia în direcția potrivită.

Pentru Pești, proiectele personale, cele a căror existență nu e cunoscută decât de puține persoane, sunt cele mai favorizate. Așadar, e bine să se concentreze pe propriile priorități, uitând pentru o săptămână de vocația sa de bun samaritean.  

Luni, 7 noiembrie: sextil între Soarele din Scorpion și Pluton din Capricorn – avem o deosebită capacitate de regenerare, de refacere după orice eventuală criză sau problemă. Facem exact schimbările necesare pentru a ne îmbunătăți performanțele.

Marți, 8 noiembrie: Luna în Vărsător face un sextil cu Uranus din Berbec – ne simțim liberi, capabili să facem orice ne dorim, dincolo de așteptările celor din jur sau de ceea ce se cuvine. O zi potrivită pentru afirmarea puternică a propriei persoane.

Miercuri, 9 noiembrie: MARTE INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR – sporește nevoia de a acționa liber, pe cont propriu. Ne facem mulți prieteni, dar părerile lor nu ne influențează deciziile majore. Sunt posibile legături clandestine de iubire.

Joi, 10 noiembrie: Luna în Pești face un sextil cu Pluton din Capricorn – încă o zi favorabilă pentru a face schimbări, pentru a lua decizii care ne pot îmbunătăți viața. Uneori, este nevoie să renunțăm la legături mai vechi, pentru a putea progresa.

Vineri, 11 noiembrie: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN – devenim mai pragmatici; încercăm să construim și să dezvoltăm relații cu persoane puternice, bine situate în ierarhia socială.

Sâmbătă, 12 noiembrie: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR – optimismul și încrederea în propriile forță ne pot duce spre succes. Nu e momentul să fim încrâncenați. În schimb, toleranța și deschiderea de spirit devin valori importante, pe durata acestui tranzit.

Duminică, 13 noiembrie: Luna în Taur face un trigon cu Venus din Capricorn – căutăm (și găsim) confortul, plăcerea, senzualitatea. Securitatea financiară este de asemenea importantă, astfel că nu vom cheltui prea mult pe aceste distracții.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop