loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4173 ori.
Horoscop saptamanal 8-14 decembrie: avertismente pentru cei puternici

Săptămâna 8-14 decembrie începe abrupt, cu intrarea lui Jupiter în mers retrograd, care începe luni și durează patru luni de zile. Primesc avertismente cei care fac abuz de putere, cei care ocupă o poziție privilegiată, dar nu folosesc cum se cuvine aceste avantaje. De asemenea, destinul ne cere să aducem o contribuție proprie, originală, în activitățile și proiectele în care ne implicăm.

horoscop saptamanal 8-14 decembrieAl doilea eveniment astral important din această săptămână are loc miercuri, când Venus intră în Capricorn. Aventurile și experimentele specifice tranzitului prin săgetător încetează, acum căutând modalități mai serioase de petrecere a timpului liber. e mai puțin zgomot și mai puțin spectacol în viața noastră, acestea făcând locul constanței și seriozității. Vom învăța că putem extrage un folos inclusiv din momentele libere, dedicate relaxării.

Luni, 8 decembrie: Jupiter începe să retrogradeze, în semnul Leului – retrogradarea lui Jupiter va dura exact 4 luni, până pe 8 aprilie 2015. Principala întrebare la care trebuie să (ne) răspundem în această perioadă este: „Ce aduc eu nou în această lume?“

 

Marți, 9 decembrie: conjuncție Soare-Mercur în Săgetător  - comunicarea este excelent aspectată. Putem profita de această zi pentru a programa ședințe, discuții pe teme importante, negocieri.

 

Miercuri, 10 decembrie: Venus intră în Capricorn – sentimentele se manifestă mai puțin spectaculos, sunt mai degrabă cenzurate și controlate. Interesele și preferințele noastre merg mai degrabă spre probleme tehnice, concrete.

 

Joi, 11 decembrie: conjuncție Lună-Juno în semnul Leului – o zi favorabilă parteneriatelor încheiate de pe picior de egalitate, în care fiecare își păstrează și își afirmă propria personalitate.

Vineri, 12 decembrie: trigon între Mercur din Săgetător și Jupiter din Leu – ne putem dezvolta, ne putem pune gândurile în practică, pentru a scoate în evidență propriile merite și capacități. 

 

Sâmbătă, 13 decembrie: Soarele în Săgetător face un trigon cu Jupiter din Leu – încă o zi favorabilă acțiunii și dezvoltării proiectelor personale, cele care ne scot în evidență originalitatea.

 

Duminică, 14 decembrie: sextil între Venus din Capricorn și Neptun din Pești –aspectul aduce rafinament și preocupări artistice.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop