loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4339 ori.
Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie

Avem o aglomerație de planete în Capricorn, care ne cer mai multă seriozitate și auto-organizare. După ce, marți, Soarele, Venus și Pluton fac o conjuncție în acest semn, joi și Mercur intră în Capricorn, ajutându-ne să ne îmbunătățim relațiile cu autoritățile și cu orice persoană care ocupă o funcție de conducere.

Berbecul deja a uitat de sărbători, iar acum se concentrează pe planul profesional. Pentru a obține succesul în carieră și pentru a putea să progreseze așa cum își dorește, va munci oricât este nevoie și, de asemenea, e dispus să învețe lucruri noi, atunci când e nevoie.

horoscop saptamanal constelatia capricorn

Taurul trebuie să se documenteze, pentru a face faţă discuţiilor pe care urmează să le aibă în această săptămână, precum și provocărilor de la locul de muncă. își dă seama că nivelul său actual de pregătire nu e pe cât de bun îl credea și că e nevoie de măsuri rapide.

Gemenii se pricep să poarte negocieri de afaceri, știu cum să descopere resurse și posibilități cărora alții nici măcar nu le bănuiesc existența. De asemenea, dau dovadă de multă inspirație atunci când vine vorba să își investească banii cu profit maxim.

Racul trebuie să îi acorde mai multă atenție partenerului de viață. Probabil că nu a făcut lucrurile chiar perfect de sărbători, nici la începutul anului, astfel că acum va trebui să recupereze. E momentul potrivit pentru a-și exprima sentimentele.

Leul primește o mulțime de sarcini la serviciu. Și, ca și cum nu ar fi de ajuns că sunt multe, acestea sunt și dificile. Pentru a reuși să le rezolve cu succes, va avea nevoie de sprijinul colegilor de muncă. Fără capacitatea de a colabora, îi va fi greu.

Fecioara se simte iubită și apreciată. Prin urmare, îi mai dispar din încrâncenare și din spiritul critic și capătă o dispoziție mult mai relaxată, chiar jucăușă. Iar toată această schimbare în bine se datorează persoanelor pe care le are alături.

Balanța are de rezolvat mai multe restanțe, unele dintre ele datând încă de anul trecut. Din fericire, în această săptămână se mobilizează, mai apelează și la ajutorul unor prieteni și colegi și ajunge cu toate sarcinile la zi.

La început de an, Scorpionul a fost concentrat în primul rând pe propria persoană, făcând planuri de viitor și gândindu-se cum să își împlinească dorințele. Începând cu această săptămână, le acordă mai multă atenție și celor din jurul său.

Săgetătorul are șansa de a câștiga mai mulți bani decât de obicei și face tot ce poate pentru a profita de această șansă. Tras de acest câștig, e posibil să acorde mai puțină atenție familiei și prietenilor, iar de hobby-uri și distracție uită cu totul.

Capricornul beneficiază din plin de sprijinul oferit de Mercur în propriul semn natal și reușește să rezolve orice eventuale probleme de comunicare. de obicei rezervați, în această săptămână nativii Capricorn știu ce, cui și în ce fel să spună, astfel încât să obțină diferite avantaje și să câștige aprecierea tuturor.

Vărsătorul înțelege că, în loc să aștepte ajutoarele promise de alții, e mai bine să pună mâna și să acționeze pe cont propriu, așa cum știe mai bine. Și, tocmai datorită acestei hotărâri, va reuși să ducă la bun sfârșit mai multe proiecte, deloc simplu de rezolvat.

Peștii uită de timiditate și ies în lume, socializează, își fac prieteni noi. Tot acum, găsesc și colaboratorii potriviți pentru diferite proiecte la care ei țin foarte mult. Proiecte care, tocmai datorită sprijinului obținut, vor avansa foarte repede.

Luni, 8 ianuarie: Soarele în Capricorn face un sextil cu Jupiter din Scorpion – o zi bună pentru afaceri. Știm ce trebuie să facem, ce trebuie să spunem și unde să investim pentru a obține profit.

Marți, 9 ianuarie: conjuncție Soare-Venus-Pluton în Capricorn – astăzi, știm cum să fermecăm de-a dreptul, scoțând la lumină calitățile pe care în general le ținem ascunse.

Miercuri, 10 ianuarie: sextil între Soarele din Capricorn și Marte din Scorpion – beneficiem de multă energie, pe care o canalizăm în primul rând pentru a ne îndeplini scopurile profesionale.

Joi, 11 ianuarie: Mercur intră în Capricorn – ne organizăm foarte bine, obținând o productivitate superioară pe plan profesional. De asemenea, se îmbunătățesc relațiile cu persoanele care dețin o poziție socială înaltă.

Vineri, 12 ianuarie: conjuncție Lună-Vesta în Scorpion – suntem foarte dedicați cauzelor și ideilor în care credem, gata să le susținem în fața oricui, indiferent de împrejurări.

Sâmbătă, 13 ianuarie: conjuncție Mercur-Saturn în Capricorn – reușim să spunem lucruri multe și importante, folosind cuvinte puține.

Duminică, 14 ianuarie: Soarele în Capricorn face o cuadratură cu Uranus din Berbec – deciziile luate astăzi riscă să provoace scandaluri și diferite probleme. Astfel, poate că e mai bine să profităm de ziua liberă exclusiv pentru relaxare.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop