loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1759 ori.
Horoscop săptămânal 8-14 iulie

Principalul eveniment astral din această săptămână este începutul retrogradării lui Mercur, în semnul Leului. E mai greu să ne găsim inspirația și să dăm dovadă de creativitate. De asemenea, majoritatea copiilor devin mai agitați, solicitându-ne din plina atenția. Spre sfârșitul săptămânii, ne regăsim curajul și puterea de acțiune. Iată cum v fi influențată fiecare zodie:

Berbec

În această săptămână, distanţa de la distracţie şi joacă la scandal şi supărări e foarte uşor de străbătut. Tocmai de aceea, e bine să fiţi atent la glumele pe care le faceţi şi în general la tot ceea ce spuneţi.

La sfârșit de săptămână, e recomandată o aventură, o activitate care să vă solicite din plin resursele și să implice și unele riscuri calculate.

 horoscop saptamanal 8-14 iulie
Taur

E timpul să acordați mai multă atenție relației cu rudele apropiate. Uneori, cineva din familie e îmbufnat şi, în anumite momente, pare chiar în pragul plânsului. Trebuie să încercați mult până reuşiţi să aflaţi ce îl frământă, ce are pe suflet.

În week-end, e de așteptat să aveți parte de o veste bună pe plan financiar.

 
Gemeni

Pe parcursul acestei săptămâni, vă recomandăm să evitaţi orice discuţie în contradictoriu, pentru că puteţi ajunge la certuri serioase, care să ducă la ruperea unei relaţii dintr-un motiv pueril.

Totuși, la sfârșit de săptămână lucrurile se reglează treptat, în ceea ce privește relațiile. Mai ales ziua de sâmbătă e favorabilă pentru colaborări și parteneriate.

 
Rac

E nevoie să fiți mai calculat, pe plan financiar. Nu zice nimeni să deveniți foarte econom și să vă abțineți de la cumpărături, ci să cumpărați doar lucruri de care aveți, într-adevăr, nevoie.

Sfârșitul de săptămână va fi dedicat mai degrabă relaxării, decât distracției. Aveți nevoie de liniște.

 
Leu

Din cauză că vreţi să spuneţi prea multe într-un timp prea scurt, reuşiţi uneori contraperformanţa de a nu transmite nimic. E nevoie să vă îmbunătățiți stilul de a comunica.

Sâmbătă și duminică, e posibil să aveți parte de o poveste pasională de dragoste.

 
Fecioară

Nu acceptați lecții și sfaturi de la oricine, chiar dacă prin preajmă există persoane care se implică fără să le fi cerut nimeni acest lucru. Indiferent de vorbele auzite, sunteți capabil să mergeți pe propria cale.

La sfârșit de săptămână, o discuție cu o rudă apropiată vă ajută să înțelegeți unele aspecte importante ale propriilor acțiuni.

 

Balanță

Sunteți preocupat să vă armonizați programul cu cel al prietenilor și al cunoscuților. Sunt multe activități la care participați în comun și de aceea nu e tocmai ușor să faceți aceste reglaje.

La sfârșit de săptămână, e foarte probabil să faceți o excursie care se va dovedi destul de plăcută.

 
Scorpion

Aveți mai multe lucruri de reglat, în ceea ce privește cariera. Ambițiile cresc, cerințele la fel și este nevoie să faceți un salt înainte. În plus, beneficiați și de sprijinul persoanelor apropiate.

Inclusiv în week-end, veți face diferite calcule financiare, mirosind ceva șanse importante de câștig.

 
Săgetător

E necesar să gândiți pe termen lung, atunci când luați o decizie. Unele avantaje obținute rapid se dovedesc, apoi, mai degrabă contraproductive. În schimb, e preferabil să acceptați, temporar, o situație neplăcută, dacă aceasta vă poate aduce succes pe termen lung.

La sfârșit de săptămână, veți fi în centrul atenției, apreciat și admirat de multă lume.

 

Capricorn

Aveți obiceiul de a-i critica pe cei din jur că nu sunt în stare să respecte planurile şi să îşi onoreze promisiunile. În replică, ei vă reproşează exact contrariul: că sunteţi mult prea ataşat de planurile pe care vi le faceţi și ajungeți să dați dovadă de lipsă de flexibilitate și adaptare la nou.

În week-end, e posibil să acordați mai multă atenție spiritualității și religiei.

 

Vărsător

Dacă aveți unele nemulțumiri legate de comportamentul partenerului, acum e momentul să le exprimați. Chiar dacă nu se va bucura să le asculte, își va da seama că aveți dreptate și va lua măsurile necesare.

Prietenii vă sunt aproape la final de săptămână, iar prezența lor vă schimbă mult în bine starea de spirit.

 
Pești

Vi se pare că aşteptările pe care familia le are de la dumneavoastră în această perioadă sunt ușor exagerate. Totuşi, veţi face tot ce vă va sta în putinţă pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi.

La sfârșit de săptămână, veți fi prezent la un eveniment cu multă lume, unde vă veți simți foarte bine.

Luni, 8 iulie. Venus în Rac în sextil cu Uranus din Taur – simțiți nevoia să faceți lucruri interesante, chiar aventuroase. Activitățile de rutină nu sunt indicate, astăzi.

Marți, 9 iulie: MERCUR RETROGRAD ÎN LEU – uneori poate să ne lipsească inspirația, iar alteori avem atât de multă, încât nu o putem stăpâni. „Nu te mulțumi cu povești despre întâmplările prin care au trecut alții. Creează-ți propriul mit!“ (Jalaluddin Rumi)

Miercuri, 10 iulie: Luna în Scorpion face cuadraturi cu Mercur și Marte din Leu – suntem ușor deranjați de acțiunile și chiar de cuvintele celor din jur. E nevoie de multă stăpânire de sine, astăzi.

Joi, 11 iulie: trigon între Soarele din Rac și Neptun din Pești – acest aspect astral sporește calitățile empatice. Înțelegem care sunt necesitățile persoanelor din jur și facem ce putem pentru a le acoperi.

Vineri, 12 iulie: Luna în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – putem încerca să schimbăm, cu șanse bune de succes, unele deprinderi și obiceiuri care mai degrabă sunt dăunătoare, decât să ne ajute.

Sâmbătă, 13 iulie: Luna în Săgetător face un trigon cu Marte din Leu – avem mai mult curaj. Ne asumăm inițiativa, avem capacitatea de a face primul pas.

Duminică, 14 iulie: Soarele în Rac face o opoziție cu Pluton din Capricorn – avem parte de multe provocări astăzi, cărora suntem pregătiți să le răspundem așa cum se cuvine.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop