loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 905 ori.
Horoscop săptămânal 8-14 iunie

A doua săptămână din iunie ne permite să ne organizăm viața așa cum credem noi de cuviință, fără a fi deturnați de influențe astrale spectaculoase. Neptun este activ în această săptămână, prin influențele astrale de joi, respectiv duminică, pe care le găsiți descrise mai jos. Iată cum va fi influențată fiecare zodie.

Berbec

Săptămâna nu aduce prea multe provocări, astfel că unii Berbeci se pot simți plictisiți. În astfel de condiții astrale, e recomandabil să își fixeze singuri diferite obiective îndrăznețe, pentru a-și canaliza energia în scopuri constructive. Alegeți, de fiecare dată, o activitate solicitantă, în locul uneia relaxante!

Week-end-ul îi găsești pe mulți Berbeci mai degrabă singuri, ceea ce însă nu le displace deloc.

 

Taur

Taurii care beneficiază de zile libere se vor simți excelent, deoarece exact de asta au nevoie acum: de relaxare. În schimb, cei care trebuie să muncească o vor face fără prea mult spor, mai degrabă prefăcându-se că muncesc. Lucru care de obicei nu îi stă în fire acestei zodii.

Sfârșitul de săptămână e petrecut, de majoritatea Taurilor, alături de prieteni.

 

Gemeni

Gemenii fac tot mai multă treabă pe acasă, repară ce e de reparat, cumpără lucruri care lipsesc. Cel mai apreciați sunt atunci când îi ajută pe membrii familiei, dacă aceștia au nevoie de sprijin.

Sâmbătă și duminică, Gemenii vor interacționa cu multă lume și vor face o impresie foarte bună.

 

Rac

Racul are tendința de a controla mai tot ce se întâmplă în viața celor dragi. O face pentru că le vrea binele și îi iubește, dar aceștia văd lucrurile altfel. Ei sunt de părere că, astfel, le diminuează libertatea personală.

În week-end, Racul simte nevoia să plece într-o călătorie. Și ar fi bine să urmeze acest impuls.

 

Leu

Prin mâinile, conturile și portofelele nativilor Leu trec mulți bani, pe parcursul acestei săptămâni, însă un procent prea mic din aceste sume rămâne acolo. Veniturile sporesc, dar odată cu ele cresc și cheltuielile.

În week-end, prioritară va fi readucerea pasiunii în viața de cuplu. sau, pentru cei singuri, găsirea unui partener pasional.

 

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, e săptămâna potrivită pentru a se ocupa în sfârșit de lucruri îndelung amânate. Fie pentru a-și onora promisiuni făcute cu mult timp în urmă, fie pentru a-și împlini vise mai vechi.

Fecioara își petrece sfârșitul de săptămână alături de partener, fără să simtă nevoia altcuiva prin preajmă.

Balanță

Balanța dă dovadă de calmul și diplomația specifice acestei zodii, căutând să creeze și să păstreze în jurul său armonia care îi place atât de mult. Nu se implică în nici un fel de dispute. În plus, le atrage atenția să se potolească și celor cu capsa pusă.

Sfârșitul de săptămână aduce mici activități casnice, din cele care nu pot fi nici amânate, nici evitate.

 

Scorpion

Scorpionul își ajută mai mereu rudele și prietenii, cu un sfat, cu o mână de ajutor, chiar și cu câte o mică sumă de bani. Le dovedește celor din jur că este o persoană pe care te poți baza, la nevoie. Și o face dezinteresat.

În week-end, numeroși Scorpioni se vor implica într-o aventură romantică. În stilul bine-cunoscut: până peste cap.

 

Săgetător

Săgetătorul își redescoperă latura aventuroasă și are tot felul de idei, care îi pun în mișcare și pe cei din jur. De asemenea, nativii capătă un spirit de competiție uneori exagerat, care poate deveni deranjant pentru cei din jur.

În week-end se liniștesc și aleg să își petreacă timpul acasă, într-o atmosferă calmă, alături de familie.

 

Capricorn

Capricornul pune la cale proiecte tot mai îndrăznețe, pe plan financiar. Nativii sunt ocupați cu calcule, cu negocieri, cu proiecte de afaceri, pe care au de gând să le transpună în practică repede, chiar în această vară.

Sfârșitul de săptămână aduce o plimbare, cel mai probabil în altă localitate. Drum bun!

 

Vărsător

Vărsătorul se gândește într-una la viitor, făcând planuri și strategii, poate punând la cale și unele invenții menite să revoluționeze lumea. Sau, cel puțin, despre care el crede acest lucru.

La sfârșit de săptămână, Vărsătorul va avea ceva de lucru, fără să se poată odihni așa cum ar dori.

 

Pești

Peștii doresc să se relaxeze, astfel că resping majoritatea propunerilor care presupun altceva. La serviciu, muncesc strict cât e necesar, atât cât să nu se spună că ar fi leneși.

În week-end, în schimb, nativii vor fi mai activi și vor recupera o parte din timpul pierdut în timpul săptămânii.

Luni, 8 iunie: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – o zi în care trăim cu intensitate, în care scoatem la lumină emoții demult îngropate.

Marți, 9 iunie: conjuncție Lună-Saturn în Vărsător – ne calmăm, după ziua mai tumultuoasă de ieri. Afișăm mai multă prudență.

Miercuri, 10 iunie: Luna în Vărsător face un trigon cu Venus din Gemeni – spunem lucruri drăguțe, facem complimente, schimbăm informații despre lucrurile care ne plac.

Joi, 11 iunie: cuadratură între Soarele din Gemeni și Neptun în Pești – avem probleme cu perceperea corectă a realității. Există riscul de a fi înșelați sau de a ne induce singuri în eroare.

Vineri, 12 iunie: Luna în Pești face un trigon cu Mercur în Rac – facem destăinuiri, vorbim deschis despre ceea ce simțim.

Sâmbătă, 13 iunie: conjuncție Marte-Neptun în Pești – mesajul astrelor este, astăzi, să ne urmăm visele, să muncim și să luptăm pentru împlinirea propriilor dorințe.

Duminică, 14 iunie: conjuncție Lună-Chiron în Berbec – cel mai bine învățăm acționând. E mai bine să încercăm ceva și să greșim, decât să nu facem nimic.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop