loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7934 ori.
Horoscop saptamanal 8-14 mai

Luna plină în Scorpion, de miercuri, scoate la lumină dorințele, dar și temerile noastre cele mai profunde. Miercuri, ne putem cunoaște cu adevărat, ne dăm seama ce ne motivează, ce ne poate determina să ne auto-depășim. Nu va fi, în nici un caz, o zi în care să ne mulțumim cu jumătăți de măsură. Iar vineri e ziua potrivită pentru a obține primele rezultate pozitive.

Berbecul are parte de complicații, pe plan financiar, din care nu îi va fi deloc ușor să iasă. Trebuie să își calculeze cu grijă cheltuielile, să apeleze la sfaturi sau chiar la împrumuturi, pentru ca totul să fie bine. Apoi, treptat, vor veni și zile mai bune.

Pentru Taur, e nevoie de ceva nou în relația de cuplu, de un pas important făcut înainte. Dacă nu vor accepta să părăsească zona de confort, e posibil ca partenerul să reevalueze relația, considerând-o plictisitoare.

La locul de muncă, Gemenii dau dovadă de multă seriozitate. De asemenea, preferă să lucreze singuri în cea mai mare parte a timpului. Le e teamă că, dacă s-ar lua cu vorba, ar acumula din nou întârzieri.

Racul este pus într-o situație deloc confortabilă, pe plan amoros. Trebuie să fie foarte atenți mai ales acei Raci care sunt implicați în relații mai complicate sau care au aventuri despre care nu vor să se afle.

Pentru Leu, apar diferite obligații familiale care îi dau bătăi de cap. i se pare că e pus să rezolve probleme care nu îl privesc în mod direct și de care s-ar putea ocupa foarte bine și altcineva din familie.

Fecioara trebuie să comunice cu multe persoane pe parcursul acestei săpyămâni, iar unele dintre acestea nu îi sunt deloc simpatice. Va constata că astfel de discuții, cu oameni antipatici ori cicălitori, sunt mai epuizante decât o cursă de maraton!

Pentru nativii Balanță, e nevoie de multă muncă, dacă vor să realizeze câștigurile financiare pe care și le-au propus. La început e cel mai greu, când se află încă departe de țelurile fixate. Apoi, odată ce își intră în ritm, totul merge mult mai bine.

Scorpionul primește sfaturi foarte bune pe plan financiar, de la partenerul de viață. Dacă le va urma, profitul va apărea destul de curând. De asemenea, nativii trebuie să se obișnuiască cu faptul că, în această săptămână, vor fi frecvente momentele în care se vor afla în centrul atenției.

Săgetătorul trebuie să înțeleagă că sunt lucruri pe care e mai bine să le facă de unul singur. De exemplu, nu e o idee bună să implice orice amic în rezolvarea unor probleme de familie. Sau să vorbească despre situația sa financiară cu oricine.

Capricornul e implicat în proiecte care presupun muncă de grup, ceea ce îl obligă să muncească altfel decât era obișnuit. Va trebui să se adapteze rapid la noua situație, dacă vrea să obțină rezultate satisfăcătoare.

Vărsătorul ține în continuare să fie un original, afirmându-și sus și tare ideile pe care unii le consideră excentrice. Mulți le resping, dar sunt și persoane care îl înțeleg și îl susțin. Cu acestea, merită să colaboreze și să se împrietenească.

Peștii își reevaluează obiectivele fixate pe termen lung. pentru ce depun eforturi zi de zi? Care sunt cele mai mari dorințe ale lor? Ce impact ar avea realizarea acestor dorințe asupra celor din jur? Iată câteva întrebări la care e nevoie de un răspuns sincer.

Luni, 8 mai: Luna în Balanță face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – pe plan profesional au loc schimbări care nu en sunt pe plac. Nu ne va fi ușor să ne adaptăm.

Marți, 9 mai: Soarele în Taur face un trigon cu Pluton din Capricorn – găsim soluțiile potrivite pentru problemele apărute ieri. Banii reprezintă motivația care ne ajută să acceptăm schimbările ce inițial nu ne fuseseră pe plac.

Miercuri, 10 mai: Lună plină în Scorpion (opoziție între Soarele din Taur și Luna din Scorpion) – devenim conștienți de cele mai profunde dorințe ale noastre și luptăm pentru a le îndeplini. Avem o atitudine de tip „totul sau nimic“.

Joi, 11 mai: Mercur în Berbec face un trigon cu Saturn din Săgetător – zi bună pentru a purta negocieri, pentru a rezolva dispute mai vechi. Găsim răbdarea și tactul necesar pentru a ajunge la o concluzie comună.

Vineri, 12 mai: Marte în Gemeni face un trigon cu Jupiter din Balanță – zi propice pentru a spune ce vrem și pentru a încheia parteneriate cu persoanele care sunt de acord cu noi.

Sâmbătă, 13 mai: conjuncție Lună-Saturn în Săgetător – o zi liniștită, în care ne refacem puterile, după săptămâna de lucru.

Duminică, 14 mai: Luna în Săgetător face un trigon cu Mercur și Uranus din Berbec – avem chef de distracție, iar ideile ce ne trec prin cap sunt destul de originale și spectaculoase.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop