loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3122 ori.
Horoscop saptamanal 8-14 octombrie: Scorpionul lucrează pe cont propriu

Horoscopul saptamanal pentru perioada 8-14 octombrie anunţă mai multă linişte, comparativ cu intervalul precedent. Săptămâna trecută, nu mai puţin de patru planete au trecut în alt semn astral decât se aflaseră până atunci: Venus a intrat în Fecioară, Saturn şi Mercur au intrat în Scorpion, iar Marte şi-a început tranzitul prin Săgetător.

Între 8 şi 14 octombrie, vom avea timpul necesar pentru a ne obişnui cu noile vibraţii, care ne luaseră un pic prin surprindere. Avem, aşadar, timp să rumegăm şi să digerăm experienţele şi schimbările apărute anterior.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 8-14 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

La serviciu s-a înregistrat o schimbare, fie în ceea ce priveşte sarcinile primite, fie în atmosfera de lucru – posibil, datorită apariţiei unor colegi sau unor şefi noi. Acum, vă obişnuiţi treptat cu noutăţile, care nu vi s mai par la fel de dramatice ca săptămâna trecută.

În week-end, sunteţi relaxat şi le permiteţi şi celor din jur să se relaxeze, fără să îi mai stresaţi într-una.

 

Taur

Sunteţi mai relaxat decât săptămâna trecută, deoarece aţi avut răgazul necesar pentru a înţelege ce se aşteaptă de la dumneavoastră. Vă descurcaţi bine şi lşa serviciu, şi în general.

Week-end-ul este dedicat, în mare parte, persoanei iubite.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Participaţi la numeroase evenimente mondene, însă nu la toate vă veţi simţi atât de bine pe cât v-ar plăcea. În aceste condiţii, veţi riposta şi veţi provoca uimire cu câteva replici usturătoare.

Week-end-ul va aduce, de asemenea, ieşiri în societate.

 

Rac

Faptul că vă deschideţi total în faţa persoanei iubite şi că îi faceţi anumite mărturisiri sporeşte încrederea acesteia în dumneavoastră şi are un rol important în consolidarea relaţiei pe care o aveţi.

În week-end, sunteţi destul de instabil emoţional şi, din această cauză, există riscul de a intra în conflict cu un vecin sau cu un prieten.

 

Leu

Banii sunt cuvântul de ordinei al acestei săptămâni, pentru dumneavoastră. Faceţi eforturi zilnice pentru a avea un portofel, un card sau un cont ceva mai pline decât în prezent. Dacă veţi da dovadă de constanţă şi de hotărâre, şi rezultatele vor începe să se vadă în curând.

 

Fecioară

O persoană suspusă vă dă o veste foarte bună şi vă oferă sprijinul ei într-un domeniu foarte important pentru evoluţia dumneavoastră. În cazul în care se va ţine de cuvânt, planurile dumneavoastră încep să prindă contur şi deja începeţi să vă pregătiţi pentru un viitor plin de reuşite.

 

Balanţă

Sunteţi într-o formă fizică excelentă. Este o săptămână tocmai bună pentru a face sport (fie în aerul rece al toamnei, fie la sală) sau chiar pentru a vă ajuta prietenii la ceva muncă fizică. Pofta de mâncare va creşte şi ea, iar somnul va fi foarte odihnitor, după o astfel de muncă.

 

Scorpion

Cel mai bine veţi lucra de unul singur, pe parcursul acestei săptămâni. Rezultatele obţinute pe cont propriu se vor dovedi superioare celor izvorâte din vreo colaborare.

În week-end, vă veţi lua inima în dinţi şi veţi face o mărturisire, referitoare la propriile sentimente.

Săgetător

Participaţi la numeroase evenimente mondene, în această săptămână.

În week-end, situaţia se schimbă şi sunt destule momente în care veţi prefera să rămâneţi singur, pentru a vă gândi mai bine la ceea ce aveţi de făcut în continuare. Se aproprie cu repeziciune momentul unei hotărâri importante şi nu ştiţi încă în ce fel să procedaţi.

 

Capricorn

În această săptămână, e nevoie de maximă prudenţă la locul de muncă. Vă sfătuim să ajungeţi la timp la program în fiecare zi, să nu comentaţi deciziile conducerii şi să vă îndepliniţi sarcinile cât mai corect cu putinţă. Altfel, este posibil să aveţi parte de probleme şi complicaţii nedorite.

 

Vărsător

În cea mai mare parte a timpului, sunteţi familistul convins, care munceşte din greu pentru a-i fi bine atât lui, cât şi celor dragi. Aveţi însă şi momente de derivă, în care uitaţi de tot şi vă gândiţi numai şi numai la distracţia proprie. De exemplu, în week-end-ul următor.

 

Peşti

Intuiţia vă funcţionează într-un mod extraordinar, astfel că vă puteţi baza pe ea, pentru a lua deciziile potrivite.

În week-end, veţi avea parte de surprize plăcute, pregătite special pentru dumneavoastră de partenerul de viaţă.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Taur, Gemeni, Rac, Leu,

 

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Berbec, Taur, Balanţă, Scorpion 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop