loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2756 ori.
Horoscop saptamanal 8-14 septembrie: Luna plina invita la risc calculat

Luna plină de marți este principalul eveniment astral din această săptămână. În sufletul nostru e un adevărat tumult, o furtună de sentimente, presentimente și planuri de viitor. Și ne va fi foarte greu să facem ordine acolo, dar merită încercat: capacitatea de analiză a Soarelui în Fecioară nepoate ajută să ne structurăm visele și să facem pași concreți spre împlinirea lor.

horoscop saptamanal 8-14 septembrieSextilul Soare-Saturn de joi îndeamnă, de asemenea, la organizare și calm, la acțiuni bine gândite și întreprinse pe termen lung.

Duminică, Marte intră în Săgetător, făcându-ne să ne fixăm scopuri înalte și să ne asumăm riscuri sporite, conform devizei „nu riști, nu câștigi“. Vor avea de câștigat cei care vor stăpâni arta riscului calculat, nu a acțiunii haotice.

Luni, 8 septembrie: conjuncție Lună-Neptun în Pești – intuiția și imaginația sunt activate la maxim, însă ne lipsește spiritul practic. E o zi dedicată mai degrabă visării și planurilor pe termen lung, dar fără acțiuni concrete.

Marți, 9 septembrieLună plină în Pești (opoziție între Soarele din Fecioară și Luna din Pești) – suntem cuprinși de emoții, înainte de a acționa sau de a spune ceva important. Sporește sensibilitatea și avem nevoie de multă stăpânire de sine pentru a folosi constructiv aceste emoții.

Miercuri, 10 septembriecuadratură între Mercur din Balanță și Pluton din Capricorn – cei care doresc schimbarea au dificultăți în a-și face înțelese ideile; conservatorismul și prudența constituie blocaje greu de depășit, în aceste zile.

Joi, 11 septembrieSoarele în Fecioară face un sextil cu Saturn din Scorpion – sunt favorizate acțiunile bine gândite și întreprinse lent, cu răbdare și multe calcule.

Vineri, 12 septembrie: trigon între Luna în Taur și Venus din Fecioară – căutăm plăcerea, confortul, chiar luxul. O zi în care ne răsfățăm simțurile și ne bucurăm de fiecare clipă.

Sâmbătă, 13 septembrieopoziție între Mercur în Balanță și Uranus în Berbec – se spun adevăruri grele și secrete ies la lumină între parteneri, fie că e vorba de cuplu sau de planul profesional.

Duminică, 14 septembrieMarte își începe tranzitul prin Săgetător – căpătăm mai multă îndrăzneală și spirit de aventură. Acționăm pentru mize mari și planuri cu adevărat importante.

 

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop