loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1827 ori.
Horoscop săptămânal 9-15 decembrie: atenție la ce spuneți!

Luni, Mercur intră în Săgetător, astfel că avem o minte deschisă spre multe direcții de acțiune. Dăm dovadă de toleranță și îi înțelegem mai ușor pe cei diferiți. Joi, Luna plină în Gemeni conferă o mare putere cuvintelor, care devin cele mai puternice arme. Aveți grijă cum le folosiți. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Pentru Berbec, activitățile intelectuale sunt favorizate, pe parcursul acestei săptămâni. Faceți față cu bine unor sarcini dificile, foarte solicitante, ba chiar simțiți plăcere ocupându0vă de ele.

În week-end, se anunță un drum în afara localității, cel mai probabil alături de cei dragi.

 horoscop saptamanal 9-15 decembrie

Taur

Taurul e orientat spre satisfacerea propriilor plăceri și sunt puține lucruri care îl pot face să renunțe la confortul propriu. Asta îi face pe mulți să îl considere egoist, însă nu-i pasă prea mult.

În week-end, va ceda totuși unei rugăminți și tocmai atunci se va înhăma la o muncă mai dificilă.

 

Gemeni

Gemenii profită de această săptămână pentru a petrece mai mult timp împreună cu persoana iubită. Regăsesc pasiuni mai vechi și le trăiesc cu intensitate.

În week-end, Gemenii poartă o conversație foarte interesantă cu o persoană pe care o apreciază.

 

Rac

Din punct de vedere al socializării cu colegii de serviciu, Racul are o săptămână excelentă. Găsește pasiuni și interese comune cu mai mulți dintre ei, care îi apropie tot mai mult.

În schimb, în week-end va prefera să își petreacă timpul acasă, ceva mai retras.

 

Leu

Leul e relaxat, bine-dispus, optimist, face glume în permanență. Iar această atitudine atrage lucruri bune și compania unor oameni la fel de bine-dispuși.

Week-end-ul va fi petrecut și el în compania unor prieteni buni și puși pe distracție.

 

Fecioară

Fecioara se simte excelent acasă, în sânul familie. Nu are planuri prea îndrăznețe deocamdată, dar încearcă pur și simplu să se relaxeze. O veste bună pentru această săptămână e reprezentată de faptul că își asigură protecția unor persoane importante.

În week-end, e posibil să aibă parte de o surpriză plăcută, pe plan amoros.

Balanță

S-au strâns mai multe lucruri pe care Balanța a amânat într-una să le discute cu persoanele apropiate. Acum îl va aborda pe fiecare în parte și îi va spune ce are pe suflet.

În week-end, e posibil să participe la un eveniment cultural destul de pretențios.

 

Scorpion

Scorpionul are mult de muncă, dar – din fericire – e vorba de sarcini care îi sunt pe plac, îl motivează și îl ajută să ofere tot ce are mai bun.

În week-end, are bucuria de a vedea că i se împlinește o dorință mai veche. Inclusiv cu ajutorul consistent al unei persoane apropiate.

 

Săgetător

Săgetătorul e pus pe distracție, petreceri, glume și tot felul de nebunii. La serviciu, el este cel care întreține buna-dispoziție.

Apoi, week-end-ul îi oferă timpul și ocazia necesare pentru a se desfășura și a organiza un chef exact pe gustul lui.

 

Capricorn

Capricornul muncește bine în prima parte a acestei săptămâni, cu condiția să o facă pe cont propriu, fără a se alături vreunei echipe sau a intra în vreun parteneriat.

Pentru week-end nu pregătește nimic deosebit, ci se simte excelent văzându-și de micile sale hobby-uri și tabieturi.

 

Vărsător

Vărsătorul își confirmă renumele de zodie prietenoasă, care se integrează ușor în orice fel de grup. În această săptămână, e mai mereu înconjurat de prieteni și de colaboratori.

În week-end e ceva mai selectiv și va prefera să își petreacă timpul doar împreună cu persoana iubită.

 

Pești

Peștii au multe de făcut la serviciu, în această săptămână. Sunt genul de activități care presupun expunere, vorbit în public, comunicare cu grupuri mari de oameni.

În week-end, se vor retrage acasă, alături de cei dragi, fiind greu de convins să iasă pe undeva.

Luni, 9 decembrie: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR – optimismul și încrederea în sine sporesc șansele de reușită. Toleranța și deschiderea de spirit devin valori importante, pe durata acestui tranzit.

Marți, 10 decembrie: Luna în Taur face un trigon cu Pluton din Capricorn – simțim totul mai intens, astfel că mici gesturi sau vorbe neînsemnate ne pot afecta, în bine sau în rău.

Miercuri, 11 decembrie: conjuncție Venus-Saturn în Capricorn – poate fi dificil să exprimăm iubirea și afecțiunea.

Joi, 12 decembrie: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI (opoziție între Soarele din Săgetător și Luna din Gemeni) – astăzi, cuvintele sunt cele mai importante arme din lume. Alegeți-le bine și gândiți înainte de a vorbi!

Vineri, 13 decembrie: conjuncție Venus-Pluton în Capricorn – simțim nevoia de dragoste, de afecțiune, cu manifestări concrete. Cea mai bună cale pentru a le primi este ca mai întâi să le oferim.

Sâmbătă, 14 decembrie: Luna în Rac face o opoziție cu Saturn din Capricorn – o zi în care ne plictisim cu ușurință. Mai ales cei singuri.

Duminică, 15 decembrie: Jupiter în Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur– ziua potrivită pentru a încerca ceva nou, diferit. Fiți pregătiți pentru oportunitățile care se ivesc astăzi!

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop