loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4062 ori.
Horoscop saptamanal 9-15 februarie: impacari si discutii mai calme

Oricât de spectaculoasă ar părea, la prima vedere, o zi de vineri care cade pe data de 13, trebuie ă știm că această săptămână e mai degrabă liniștită din punct de vedere astral. Ni se îngăduie să ne vedem mai departe de proiectele începute în săptămânile anterioare, fără vreo zguduire majoră.

horoscop saptamanal 9-15 februarieDe fapt, singurul eveniment astral important al acestei săptămâni este unul cu conotații pozitive. Mercur, care a retrogradat prin Vărsător în ultimele săptămâni și ne-a făcut să spunem vrute și nevrute, îngreunând comunicarea, își va relua, în ziua de joi, mersul direct. Cei certați se împacă, cei posomorâți reîncep să vorbească, iar planurile de viitor unt primite cu mai mult calm și au șanse mai mari de a fi acceptate, indiferent de natura lor revoluționară.

Luni, 9 februarie: sextil între Luna în Balanță și Jupiter în Leu – începem săptămâna cu mult optimism și inima deschisă. Avem curajul necesar pentru experiențe noi, iar cuplurile se bucură și ele de influențe pozitive.

Marți, 10 februarie: Luna în Scorpion face o cuadratură cu Mercur din Vărsător – astăzi, există riscul ca vorbele necugetate să provoace supărări care nu se vor uita prea curând. Mare atenție la ce spunem!

Miercuri, 11 februarie: Luna în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – ne analizăm sentimentele, dar vrem să obținem și o imagine de ansamblu a situației noastre actuale. O zi în care putem înțelege din viață mai multe decât în mod normal.

Joi, 12 februarie: Mercur, retrograd în ultimele săptămâni, își reia mersul direct în semnul Vărsătorului – este evenimentul astral al săptămânii, care ușurează înțelegerea reciprocă. Comunicăm cu mai multă ușurință, facem planuri de viitor și analizăm șansele lor.

Vineri, 13 februarie: conjuncție Lună-Saturn în Săgetător – încheiem săptămâna de lucru într-o manieră calmă, calculată, fără grabă sau dramatizări inutile. Punem fiecare lucru la locul său și înțelegem că, pentru realizări serioase, e nevoie de timp.

Sâmbătă ,14 februarie: Luna în Săgetător face cuadraturi cu Venus și cu Marte din Pești – o zi mai dificilă pentru cupluri, deoarece ies la suprafață sentimente de obicei ținute înăuntru, sub lacăt. Se spun unele adevăruri dureroase.

Duminică, 15 februarie: Luna în Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești – ne putem analiza propriile dorințe și planuri de viitor, pentru a vedea cât de realiste sunt și care dintre ele au șanse reale de îndeplinire.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop