loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 13374 ori.
Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie

Joi este ziua cea mai importantă din această săptămână, deoarece atunci au loc două evenimente astrologice de mare importanță. Pe de o parte, prima Lună plină din acest an ne obligă să găsim echilibrul între casă și familie. Dacă neglijăm oricare dintre cele două aspecte, putem să ne confruntăm cu probleme serioase. Pe de altă parte, intrarea lui Mercur în Capricorn ne face mai calmi și mai raționali, în abordarea oricărei probleme. Iată cum este influențată fiecare zodie:

Berbecul devine tot mai casnic și mai familist, și nu numai din cauza vremii imposibile de afară. Cu cât veţi petrece mai mult timp acasă, alături de cei dragi, cu atât va fi mai bine, în această săptămână. Au nevoie să le spuneţi cât de mult ţineţi la ei şi merită să le satisfaceţi această dorinţă.

Taurul învață ceva cu drag, deoarece cea care îl învaţă este o persoană dragă. Îi place modul în care împărtăşeşte cu el tot ceea ce ştie, fără nicio umbră de  egoism. Pe de altă parte, această săptămână este favorabilă discuțiilor și diferitelor contacte cu persoane din străinătate.

Gemenii sunt, ca de obicei, extrem de bine informați. Ei află ultimele bârfe despre colegii de serviciu și mai fac și mai fac și aluzii din care aceștia să înţeleagă că sunt la curent cu tot ce se întâmplă. Pe plan financiar, se anunță o săptămână încărcată, cu mulți bani câștigați, dar și cu cheltuieli pe măsură.

Pentru nativii Rac, relaţia cu partenerul de viaţă atinge un nou nivel, mult superior celor anterioare. Aveţi impresia că abia acum îl puteţi înţelege cu adevărat, în trăirile sale cele mai profunde.

Leul află mai multe secrete, pe parcursul acestei săptămâni. Din vorbă în vorbă şi din glumă în glumă, cu prilejul unei întâlniri se ajunge să se dezvăluie lucruri foarte serioase, care reprezintă o revelaţie pentru toţi cei prezenţi. În a doua parte a săptămânii, este posibil ca alte persoane să profite de pe urma muncii nativilor Leu.

Partenerul de viaţă îi face Fecioarei o mărturisire, dovedindu-i astfel, o dată în plus, cât de multă încredere îi poartă. Fecioara este la înălţimea situaţiei şi îi demonstrează că merită această încredere. Spre finalul săptămânii, nu e exclusă o aventură amoroasă.

Balanța este indecisă, atunci când trebuie să ia o decizie importantă pe plan profesional. I se face o ofertă sau e invitată să participe la un proiect major, dar e posibil să rateze orice șansă din cauza propriei indecizii. În a doua parte a săptămânii, Balanța petrece tot mai mult timp acasă, alături de cei dragi.

Scorpionul se pregătește pentru o călătorie. Trebuie să strângă banii, dar și informațiile necesare, pentru a evita orice surpriză neplăcută. Începând de joi, nativii vor primi mai multe vizite ale unor prieteni și cunoștințe, inclusiv unele pe care nu le vede prea des.

Este o zi potrivită pentru Săgetător să creeze o impresie bună în societate. Nativii ar face bine să profite de orice eveniment monden sau de orice invitaţie pentru a fi în centrul atenţiei şi pentru a străluci.

Capricornul își ajută partenerul de viaţă să îşi pună în valoare calităţile şi să le demonstreze tuturor care este valoarea sa reală. Într-adevăr, dacă se decide să acţioneze, va impresiona şi va uimi multă lume. Abia spre finalul săptămânii se ocupă ceva mai mult și de propria persoană.

E momentul potrivit pentru ca Vărsătorul să se apropie de o persoană pe care o admira în tăcere de mai mult timp. Soarta face în aşa fel încât să îi ofere prilejul potrivit. De asemenea, pentru Vărsător vorbim despre o săptămână cu destule realizări, pe plan profesional.

Peștii au o săptămână mai zbuciumată pe plan amoros, unde relațiile ajung mai furtunoase și mai întortocheată decât în telenovelele turcești, acum la modă. E bine să își țină hormonii în frâu, pentru că altfel vor intra în niște încurcături care vor dura mult timp.

Luni, 9 ianuarie: Luna în Gemeni face o cuadratură cu Venus din Pești – avem sentimente schimbătoare, astfel că e greu să se ajungă la vreo înțelegere pe termen mai lung. Această inconstanță creează mai degrabă haos și derută, pe plan sentimental.

Marți, 10 ianuarie: cuadratură între Soarele din Capricorn și Uranus din Berbec – graba poate strica treaba, pe parcursul acestei zile. Dacă nu vom gândi înainte de a vorbi sau de a acționa, tot noi vom trage ponoasele.

Miercuri, 11 ianuarie: Marte în Pești face un sextil cu Pluton din Capricorn – o zi propice acțiunii, mai ales când e vorba de pași mici, etape în vederea atingerii unor scopuri mai mari. Chiar și drumul de o mie de mile începe cu primul pas, iar astăzi e timpul potrivit tocmai pentru astfel de pași.

Joi, 12 ianuarie: Luna plină în Rac (opoziție între Soarele din Capricorn și Luna din Rac) – e dificil să găsim echilibrul între viața personală și cea profesională, între familie și carieră. tocmai aceasta este provocarea acestei zile, pentru fiecare dintre noi.

Joi, 12 ianuarie: Mercur intră în Capricorn – avem o abordare mai serioasă, mai rațională și mai lipsită de grabă a problemelor cu care ne confruntăm. Principalele arme cu care putem obține succesul sunt calmul și răbdarea.

Vineri, 13 ianuarie: conjuncție Lună-Vesta în Rac – ne dedicăm celor dragi, lucrăm împreună cu persoanele apropiate pentru realizarea unor scopuri comune.

Sâmbătă, 14 ianuarie: Luna în Leu face un trigon cu Saturn din Săgetător – profităm de week-end pentru a ne angaja în distracții mai degrabă copilărești, nevinovate. Unii dintre noi chiar revin cu drag la jocuri pe care le practicau la vârste mai fragede.

Duminică, 15 ianuarie: Luna în Fecioară face un trigon cu Mercur din Capricorn – discuțiile purtate astăzi sunt foarte folositoare, deoarece permit o mai bună înțelegere a situațiilor pe care le traversăm și a relațiilor în care suntem implicați.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop