loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4111 ori.
Horoscop săptămânal 9-15 iulie: unde aduce Jupiter norocul

Două evenimente astrale de maximă importanță au loc în această săptămână. Marți, 10 iulie, Jupiter își reia mersul direct în Scorpion, după patru luni de retrogradare. Vești bune pentru finanțele noastre, pentru abilitatea de a folosi resursele financiare de care dispunem. Vineri, 13 iulie, Luna nouă în Rac accentuează sensibilitatea și avem mare nevoie să ne dezvoltăm inteligența emoțională. Iată cum va fi influențată fiecare din cele douăsprezece zodii:

Începând cu această săptămână, Berbecul are toate șansele să depășească diferitele complicații financiare apărute recent. Va lua decizii inspirate, astfel că inclusiv partenerul de viață și alte persoane apropiate se vor baza pe sfaturile sale, când vine vorba de bani.

horoscop saptamanal 9-15 iulie 2018

Taurul reușește să își înțeleagă mai bine partenerul de viață, chiar dacă, în urmă cu numai câteva zile acest lucru părea de-a dreptul imposibil. Relația de cuplu cunoaște o revigorare accentuată, cu multe clipe fericite petrecute împreună. Cei singuri au și ei șanse bune să întâlnească pe cineva care să le fie pe plac.

Gemenii au mai multă grijă de propriul corp, mănâncă mai sănătos, beau suficientă apă (și nu tot felul de alte lichide dubioase), fac mai multă mișcare, dar rezervă suficient timp și pentru odihnă. Rezultatele pozitive se vor vedea atât în cea ce privește starea de sănătate, cât și aspectul fizic.

Racul are parte de multă iubire, care îi satisface din plin nevoia de afecțiune. Unii dintre nativi se văd curtați de mai multe persoane în același timp, fiind astfel puțin în situații nu numai complicate, dar și destul de amuzante. Cel puțin o iubire de-o vară, la orizont!

Leul petrece mai mult timp pe acasă, le acordă mai multă atenție celor dragi, își îmbunătățește relațiile inclusiv cu rudele mai îndepărtate. Începe o perioadă optimă pentru un concediu petrecut alături de toți cei dragi, uitând de orice griji și de stres.

Și pentru Fecioară ar fi bine-venit un concediu sau măcar o excursie, iar cea mai bună alegere e reprezentată de un loc din România. Experiența va depăși toate așteptările. De asemenea, e o perioadă în care nativii își dezvoltă considerabil abilitățile de comunicare, depășind bariere cu care se chinuiau de mai mult timp.

Pentru Balanță, încep să sosească vești tot mai bune, în ceea ce privește banii și proprietățile. Deciziile luate pe plan financiar sunt inspirate, munca este mai productivă și aduce profituri mai însemnate. Atenție la direcțiile în care veți canaliza această prosperitate incipientă!

Scorpionul beneficiază din plin de revenirea lui Jupiter în mers direct, în propriul semn astral. Nativii se simt bine în propria piele și au tot mai multă încredere în forțele proprii, propunându-și lucruri cu adevărat îndrăznețe. Astfel, și șansele de reușită cresc exponențial, în orice domeniu.

Săgetătorul profită de perioada mai relaxată a verii și de eventualele zile de concediu pentru a se dedica unor proiecte personale, până acum îndelung amânate. De asemenea, pentru unii Săgetători vor căpăta mai multă importanță preocupările de natură spirituală.

Capricornul participă mai activ la viața socială, devine mai prietenos și mai deschis ideii de colaborare și de integrare în diferite grupuri și organizații. Iar ideile sale vor fi din plin apreciate de prietenii pe care și-i face în perioada următoare.

Într-o perioadă în care alții se bucură de concediu, Vărsătorul are șansa de a face progrese importante pe plan profesional. Influențele astrale sunt favorabile pentru găsirea unui nou job sau pentru a obține succese majore la cel actual. Totul e să își păstreze cheful de muncă și să nu se lase nici toropiți de căldură, nici pleoștiți de lipsa de chef a celor din jur.

Pentru Pești, începe cea mai potrivită perioadă în care își pot petrece un concediu în străinătate. Călătoriile la distanță, contactul cu oameni și civilizați diferite îi vor ajuta nu numai să se relaxeze și să își regăsească liniștea, ci vor avea un rol important și în dezvoltarea lor ulterioară, pe mai multe planuri. În general, nativii dau dovadă de multă deschidere.

Luni, 9 iulie: cuadratură între Mercur în Leu și Jupiter din Scorpion – e esențial să ne păstrăm concentrarea astăzi, să nu neglijăm micile amănunte, atunci când ne gândim la marile noastre proiecte.

Marți, 10 iulie: Jupiter își reia mersul direct în Scorpion (începuse să retrogradeze pe data de 8 martie) – planeta dezvoltării în această casă poate aduce beneficii financiare din surse noi, implicând alte persoane: pot fi moșteniri, cadouri, resurse administrate împreună cu o persoană care traversează o perioadă prosperă. Pe de altă parte, sporește atracția pentru esoterism și pentru aspectele oculte ale existenței.

Venus intră în Fecioară – devenim destul de pragmatici, inclusiv pe plan relațional. De asemenea, căpătăm abilitatea de a îndeplini și sarcini monotone și plictisitoare, care altădată ne-ar fi dat mari bătăi de cap.

Miercuri, 11 iulie: Luna în tranzit prin semnul Gemenilor ne ajută să ne adaptăm cu ușurință la situații noi.

Joi, 12 iulie: trigon între Venus în Fecioară și Uranus din Taur – sub această influență, e posibil să apară o nouă iubire în viața noastră. Vești bune pentru cei singuri, dar posibile complicații pentru cei deja cuplați.

Vineri, 13 iulie: Lună Nouă în Rac (conjuncție Soare-Lună în Rac) – devenim mai sensibili, mai impresionabili. Avem nevoie de inteligență emoțională, mai mult decât oricând.

Sâmbătă, 14 iulie: trigon între Venus din Fecioară și Saturn din Capricorn – ne asumăm mai multe responsabilități în relațiile pe care le avem. O zi în care se pot lămuri și ordona lucrurile, pe plan amoros.

Duminică, 15 iulie: conjuncția Lună-Mercur în Leu ne îndeamnă să spunem lucrurilor pe nume.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop