loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3079 ori.
Horoscop saptamanal 9-15 iunie: Luna plina, cu planuri indraznete de viitor

Luna plină de vineri, pe axa Gemeni-Săgetător, aduce o mare încărcătură pe plan mental, la nivelul ideilor, planurilor și obiectivelor de viitor. O vorbă spune că, dacă propriile vise nu te sperie, atunci nu sunt destul de mari. Acum e momentul pentru a ne fixa obiective îndrăznețe și pentru a începe să acționăm în direcția dorită.

horoscop saptamanal 9-15 iunieNeptun retrograd, în semnul Peștilor, se referă și el tot la dorințe și trăiri interioare. E nevoie de schimbări, la acest nivel, și e nevoie, de asemenea, să acordăm mai multă atenție și celor de lângă noi, care au, la rândul lor, propriile dorințe și planuri de viitor. Ce facem atunci când acestea nu coincid?  

 

Luni, 9 iunie: Neptun intră în mers retrograd, în Pești – cei care s-au concentrat prea mult pe propria persoană vor înțelege, în lunile următoare, că uneori interesul general e mai important decât cel particular. De asemenea, începe o perioadă în care suntem ghidați spre o viață spirituală mai intensă.

Marți, 10 iunie: conjuncție Lună-Saturn, în semnul Scorpionului – ne supunem propriile trăiri unei analize extrem de lucide, chiar nemiloase. Renunțăm la minciunile pe care ni le spunem de multe ori singuri, pentru a ne simți mai bine.

Miercuri, 11 iunie: trigon între Luna din Scorpion și Jupiter din Rac – după ziua mai complicată de ieri, astăzi ne recăpătăm optimismul și vedem jumătatea plină a oricărui pahar.

Joi, 12 iunie: opoziție între Venus în Taur și Saturn din Scorpion – o zi destul de tulbure, dedicată „plăcerilor lumești“. Risc de posesivitate exagerată, atât în relația cu alte persoane, cât și referitor la bunuri și obiecte.

Vineri, 13 iunie: Lună plină în Săgetător (opoziție între Luna în Săgetător și Soarele în Gemeni) – energia mentală pe care o avem la dispoziție e atât de puternică, încât devine greu de controlat pentru cei mai mulți dintre noi. Favorizați vor fi cei care își propun lucruri greu de obținut. 

Sâmbătă, 14 iunie: cuadratură între Marte în Balanță și Pluton în Capricorn – o zi complicată, în care nu e bine să programăm acțiuni decisive. Există un potențial de ceartă, violență și accident.

Duminică, 15 iunie: Luna în Capricorn face un trigon cu Venus din Taur – folosim această zi liberă integral pentru relaxare și distracție. Ne concentrăm pe latura frumoasă a vieții și pe plăcerile simțurilor, totuși fără a exagera.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop