loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6587 ori.
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie: Jupiter în Scorpion

Cel mai important eveniment astral al săptămânii și al lunii octombrie este, fără îndoială, intrarea lui Jupiter în Scorpion, ce va avea loc marți, 10 octombrie. Planeta creșterii și a dezvoltării în semnul emoțiilor intense și al analizei profunde ne va ajuta să ne dăm seama ce ne dorim cu adevărat, care sunt forțele care ne motivează. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Pentru Berbec, intrarea lui Jupiter în Scorpion deschide o perioadă în care va deveni foarte priceput la folosirea banilor și a resurselor în general – atât a celor proprii, cât și ale altora. Acum, Berbecul este cel care administrează și banii partenerului, ai copiilor, ai părinților, uneori ajută cu sfaturi valoroase diferiți prieteni sau parteneri de afaceri. De asemenea, nativii au un instinct bun, făcând alegeri inspirate atunci când merg la cumpărături.

jupiter in scorpion

Pentru Taur, intrarea lui Jupiter în Scorpion înseamnă dezvoltarea capacității de a colabora și de a interacționa pozitiv cu practic orice partener: soț sau soție, partener de afaceri, colaboratori apropiați de la serviciu. Există și noroc și intuiție în ceea ce privește alegerea oamenilor: persoanele cunoscute în perioada următoare se vor dovedi de încredere, iar relațiile formate acum vor dura mult timp.

Pentru Gemeni, Jupiter în Scorpion aduce o atmosferă mult mai bună la locul de muncă. nativii au parte de o activitate care li se potrivește mai bine, iar relațiile cu șefii și cu colegii cunosc și ele o îmbunătățire vizibilă. De asemenea, Gemenii au mai multă grijă de propriul corp, mănâncă mai sănătos, fac mai mult sport și mișcare, produc schimbări benefice în obiceiurile lor zilnice.

Pentru Rac, Jupiter în Scorpion înseamnă, în primul rând, o atitudine mai relaxată în ceea ce privește relațiile amoroase. Cei deja cuplați se poartă mai frumos cu partenerul de viață, propun diferite ieșiri și activități relaxante, se concentrează pe calități, nu pe defecte. Cei care sunt singuri au șanse bune să își construiască acum una sau chiar mai multe relații, deoarece își regăsesc încrederea în sine și talentul de a flirta. În schimb, nu își mai doresc neapărat o relație serioasă, ci preferă să se bucure de clipă.

Pentru Leu, intrarea lui Jupiter în Scorpion înseamnă mai multă atenție acordată propriului cămin. Leul devine mai atașat și mai interesat de casă și familie, de sursele de stabilitate din viața sa, constituind o bază pe care apoi se va putea dezvolta. Relațiile cu părinții și cu ceilalți membri ai familiei merg mai bine, iar la unii apare brusc impulsul de a-și vizita bunica sau vreun frate al acesteia, despre care nu știau mare lucru.

Pentru Fecioară, Jupiter în Scorpion aduce multe oportunități de a învăța lucruri noi, de a-și perfecționa cunoștințele. În anturajul lor apar oameni care beneficiază de experiența și de cultura necesare pentru a le putea fi de folos, prin sfaturi și exemplu personal. Călătoresc în locuri noi, care le schimbă unele păreri și perspective. Examenele și testele de orice fel vor fi bine aspectate, în această perioadă.

Pentru Balanță, intrarea lui Jupiter în Scorpion înseamnă, înainte de toate, vești bune în ceea ce privește banii și proprietățile. Ultimele trei luni ale acestui an, precum și mare parte din 2018, Balanța muncește cu mai mult spor, obține rezultate mai bune, iar acestea se văd rapid într-un portofel mai umflat sau un cont bancar cu cifre mai acătării.

Pentru Scorpioni, intrarea lui Jupiter în propriul semn astral aduce mult optimism și bună dispoziție. Nativii au tot mai multă încredere în forțele proprii, asta îi face mai expansivi, mai deschiși față de lume, mai generoși cu cei dragi. Au mare grijă și de aspectul lor fizic. Pentru unii dintre ei, apare un risc de îngrășare, astfel că va trebuie să fie mai atenți la ce, cum și când mănâncă.

Pentru Săgetător, Jupiter în Scorpion înseamnă o tendință de a face lucrurile în taină, departe de ochii lumii. Nativii devin mai secretoși, au nevoie de unele momente de singurătate și, în final, își uimesc cunoscuții cu rezultatele pe care le obțin. De asemenea, e posibil ca în această perioadă să apară un interes sporit pentru spiritualitate.

Pentru Capricorn, intrarea lui Jupiter în Scorpion aduce mai multă concentrare pe activitățile de grup. Capricornul se integrează bine în diferite echipe și rezultatele obținute prin munca desfășurată în comun sunt excelente. Nativii vor fi primiți în diferite grupuri, asociații, organizații, iar statutul de membru le va aduce multiple avantaje.

Pentru Vărsător, Jupiter în Scorpion aduce în primul rând succes pe plan profesional. Vărsătorii înțeleg care sunt raporturile de putere în domeniul lor de activitate și le fac să lucreze în favoarea lor, modificându-le treptat în propriul folos. La nevoie, învață să manipuleze șefi, colegi sau subalterni, fără ca cineva să își dea seama. Dimpotrivă, beneficiază de o imagine tot mai bună și se bucură de aprecierea sinceră a celor din jur.

Pentru Pești, Jupiter în Scorpion aduce multiple oportunități de a se dezvolta, de a-și lărgi orizonturile prin călătorii, studii, prin diferite experiențe noi, neîncercate în trecut. E perioada potrivită pentru a-și încerca norocul în străinătate sau cel puțin pentru a învăța o limbă străină și a cunoaște diferite persoane care au călătorit mult.

Luni, 9 octombrie: Mercur în Balanță face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – intimidarea și demonstrațiile de forță nu au ce căuta, într-un parteneriat. Cine nu se poate impune în fața partenerului altfel decât prin forță nu merită să fie în acel parteneriat.

Marți, 10 octombrie: Jupiter intră în Scorpion – planeta creșterii și a dezvoltării intră în casa banilor și a beneficiilor obținute prin intermediul altor persoane. Vor avea de câștigat cei care investesc multă energie în afaceri, cei care se gândesc nu cum să economisească, ci cum să investească și să înmulțească banii.

Miercuri, 11 octombrie: Marte în Fecioară face o cuadratură cu Saturn din Săgetător – dacă ne pierdem în amănunte, putem uita care ne sunt adevăratele scopuri și priorități. Amintiți-vă pentru ce munciți și ce vă doriți!

Joi, 12 octombrie: Luna în Rac se află în opoziție cu Pluton din Capricorn – aceeași emoție ne poate ajuta sau încurca, în funcție de modul în care o folosim. De exemplu, teama ne poate înțepeni și împiedica să acționăm sau, dimpotrivă, ne poate sili să găsim o ieșire din situația pe care o percepem ca fiind periculoasă.

Vineri, 13 octombrie: Mercur în Balanță face un sextil cu Saturn din Săgetător – astăzi, e de folos să vorbim despre ceea ce dorim să realizăm. O zi bună pentru a face planuri și proiecte, pentru a pune țara la cale.

Sâmbătă, 14 octombrie: Venus intră în Balanță – Venus în Balanță ne dezvoltă capacitățile empatice, putem înțelege bine sentimentele celor din jur. De asemenea, vorbim despre un interes sporit pentru domeniul artistic.

Duminică, 15 octombrie: opoziție între Mercur în Balanță și Uranus din Berbec – atenție la modul în care vorbiți, astăzi! Nu contează atât ce spunem, cât ce spunem. Dacă folosim un ton împăciuitor și avem atitudinea potrivită, putem discuta cu calm chiar și despre probleme sensibile.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop