loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2707 ori.
Horoscop saptamanal: 10-16 februarie

horoscop saptamanal 10 16 februarieO săptămână pentru cei puternici! Cuadratura Soare-Saturn de miercuri, Luna plină de sâmbătă şi continuarea retrogradării lui Mercur pe tot parcursul săptămânii aduc în calea noastră tot felul de obstacole şi confruntări. Pentru a le depăşi, avem nevoie de originalitate şi de folosirea conştientă a puterii personale.

Pentru a înţelege natura acestei puteri, puteţi studia semnificaţia marii arcane din tarot denumită tocmai Puterea

Luni, 10 februarie: Luna în Rac face un trigon cu Mercur retrograd in Peşti – suntem stângaci în exprimarea a ceea ce simţim şi nu e exclus ca în discuţiile purtate astăzi să apară şi lacrimi de emoţie;

 

Marţi, 11 februarie: conjuncţie Lună-Jupiter, în semnul Racului – şi astăzi suntem dornici să ne împărtăşim emoţiile, să vorbim despre ceea ce simţim. Reuşim acest lucru mult mai bine decât ieri. În special acasă, lucrurile merg bine.

 

Miercuri, 12 februarie: cuadratură între Soarele din Vărsător şi Saturn din Scorpion – apar piedici în îndeplinirea scopurilor noastre. Nu ni se permite să acţionăm în direcţia dorită, ci suntem deturnaţi.

 

Joi, 13 februarie: Mercur retrograd intră în Vărsător – Mercur îngreunează în continuare comunicarea, sfătuindu-ne să nu discutăm despre planurile noastre de viitor. Fiecare dintre noi are proprie viziune şi e greu să găsim puncte comune, între acestea.

 

Vineri, 14 februarie: Soarele în Vărsător se află în trigon cu Marte din Balanţă – moment propice pentru acţiune, în care obţinem din plin sprijinul partenerului de cuplu (oarecum normal, de Valentine’s Day!) şi al tuturor persanelor cu care colaborăm de obicei.

Sâmbătă, 15 februarie: Luna plină în Leu (opoziţie între Soarele în Vărsător şi Luna în Leu) – are loc o înfruntare între persoanele tari, care doresc să se impună cu orice preţ. Cei slabi nu au astăzi vreo şansă de acţiona conform propriei voinţe.

 

Duminică, 16 februarie: Mercur în Vărsător face un trigon cu Marte din Balanţă – putem profita de această zi pentru a aborda probleme considerate tabu în relaţia noastră de cuplu. Cu gândul la viitor, putem depăşi orice obstacol existent în prezent.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop