loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2150 ori.
Horoscop saptamanal: 10-16 martie

Luna se află în creștere pe toată durata acestei săptămâni, traversând semnele Racului, Leului și Fecioarei. Duminică, Luna plină în semnul Fecioarei crește tensiunea și ne face să ne concentrăm pe jumătatea goală a paharului și să găsim pete inclusiv pe soare. Nu ar strica o notă de pozitivism!

Importantă e și ziua de vineri, când trigonul Soare-Saturn ne ajută să ne organizăm mai bine și să înțelegem cum pot fi conduse proiectele pe termen mai lung.

horoscop saptamanal 10 16 martie

Luni, 10 martie: cuadratură între Mercur din Vărsător și Saturn din Scorpion – apar dificultăți legate de comunicare. E nevoie de multă prudență, de fiecare dată când venim cu o propunere. Au de câștigat cei care se află de partea tradiției, mai degrabă decât revoluționarii și înnoitorii.

 

Marți, 11 martie: Luna și Lilith (Luna neagră) se află în conjuncție, în semnul Racului – ies la lumină secrete din trecut, legate mai ales de casă și familie. Unele dintre ele sunt greu de acceptat și de suportat.

 

Miercuri, 12 martie: Luna în Leu se află în opoziție cu Venus din Vărsător – moralitatea are de suferit, astăzi. E posibil să asistăm la adevărate demonstrații de prost-gust și de vulgaritate.

 

Joi, 13 martieLuna în Leu se află în trigon cu Uranus din Berbec – căpătăm curaj, uneori chiar prea mult, astfel că fiecare încearcă să își transpună ideile în practică într-un mod uneori brutal. Ar fi nevoie de mai multă delicatețe și prudență.

 

Vineri, 14 martie: trigon între Soarele în Peşti şi Saturn din Scorpion – e ziua potrivită pentru a analiza atitudinea noastră faţă de cei din jur. Faţă de aproapele nostru, dacă preferaţi limbajul biblic.

Sâmbătă, 15 martie: sextil între Luna în Fecioară și Jupiter în Rac – astăzi suntem relaxați și, în același timp, generoși. Și, atunci când nu forțăm lucrurile, parcă ele începsă meargă bine de la sine.

 

Duminică, 16 martie: Lună plină în semnul Fecioarei (opoziţie între Soarele în Peşti şi Luna în Fecioară) – zi tensionată, din cauza unor critici exagerate. Există tendinţa de a căuta permanent nod în papură. Ar fi ideal să ne concentrăm, totuşi, şi pe aspectele pozitive ale vieţii.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop