loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3198 ori.
Horoscop saptamanal: 12-18 mai – Luna plina in Scorpion si un Venus activ

În săptămâna 12-18 mai, Luna plină din Scorpion, de miercuri, provoacă transformarea raporturilor de putere. Fiecare dintre noi primește ceea ce a semănat, pe plan financiar (banii fiind probabil, cea mai importantă sursă de putere din societatea actuală). Există și persoane nemulțumite, care încearcă să schimbe lucrurile, reușind doar cei care înțeleg că, pentru a schimba realitate, trebuie mai întâi să se schimbe ei înșiși.

horoscop saptamanal 12 - 18 maiÎn a doua parte a săptămânii, Venus este o planetă deosebit de activă, făcând aspecte inclusiv cu două planete transpersonale: Uranus și Pluton. Căutarea plăcerii stă în centrul preocupărilor multora dintre noi, putând provoca diferite încurcături și chiar conflicte.

 

Luni, 12 mai: Mercur în Gemeni face un trigon cu Marte din Balanță – acțiunea se îmbină într-un mod eficient cu vorbele, astfel că putem deveni foarte productivi. Afirmația e valabilă mai ales pentru cei care lucrează în domeniul relațiilor publice sau în tot ce presupune comunicare.

 

Marți, 13 mai: trigon între Saturn din Scorpion și Chiron din Pești – cei care au ochi de văzut și urechi de auzit vor putea învăța lecții importante, în această zi. Persoanele pe care le cunoaștem sau situațiile în care suntem implicați ne pot inspira și învăța. 

 

Miercuri, 14 mai: Lună plină în Scorpion (opoziție între Soarele în Taur și Luna în Scorpion) – o nouă zi în care raporturile de putere se pun într-un mod oarecum brutal. Fiecare face eforturi pentru a obține mai multă putere, nu numai pe plan interior, ci și asupra celor din jur.

 

Joi, 15 mai: cuadratură între Venus din Berbec și Pluton din Capricorn – ne modificăm preferințele, e posibil să constatăm că lucruri care ne plăceau în trecut ne lasă acum complet reci.

 

Vineri, 16 mai: conjuncție Venus-Uranus, în Berbec – ne bucurăm de o libertate care poate deveni echivalentă cu ruperea oricăror reguli și riscă să ne ducă în situații fie periculoase, fie jenante.

 

Sâmbătă, 17 mai: Mercur în Gemeni face un sextil cu Venus din Berbec – este a treia zi consecutiv în care capricioasa Venus se află în centrul atenției; discutăm despre propriile plăceri și hobby-uri, cu șanse mari de a găsi partenerii potriviți de distracție;  

 

Duminică, 18 mai: Venus în Berbec face o cuadratură cu Jupiter din Rac – astăzi, aflăm că urmărirea exclusivă a plăcerii poate aduce surprize neplăcute. Primim un îndemn de a sacrifica uneori confortul propriei persoane pentru familie și pentru valorile tradiționale.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop