loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2067 ori.
Horoscop saptamanal: 13-19 februarie

Într-un horoscop saptamanal 13-19 februarie, două evenimente astrale au o importanţă deosebită: la începutul săptămânii, Mercur începe să tranziteze semnul Peştilor, pentru ca, la sfârşitul intervalului, duminică, Soarele să intre în acelaşi semn astral. Sensibilitatea, imaginaţia, intuiţia sunt mult accentuate, în acest context.

Iată horoscopul saptamanal pentru fiecare zodie, în perioada 13-19 februarie:

Berbec

Deşi nu vă petreceţi timpul neapărat în singurătate, sunt momente în care, totuşi, simţiţi că nu sunt multe persoane pe care să le ştiţi, cu adevărat, aproape. Tocmai de aceea, e bine să vă concentraţi pe relaţiile cu aceia, puţini la număr, care contează cu adevărat.

 
Taur

Faceţi vizite, primiţi vizite, vorbiţi la telefon, mergeţi în locuri în care se află multă lume. Aglomeraţia pare a fi cuvântul cheie al acestei săptămâni, în care foarte rar şi numai cu mare greutate veţi găsi câteva momente pentru a fi singur.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot
Gemeni

Nu vă grăbiţi să luaţi lucrurile în tragic! Chiar dacă prima impresie este că schimbările care se pregătesc nu vor aduce nimic bun, atunci când veţi fi pus faţă în faţă cu noua situaţie veţi putea constata că dracul nu e chiar atât de negru şi că, de fapt, există chiar aspecte profitabile.

 
Rac

E una din acele săptămâni în care le arătaţi celor din jur latura dumneavoastră interesată de ocultism. Interpretaţi vise, purtaţi discuţii pe teme de astrologie sau de tarot, sunteţi preocupat de puterile ascunse ale subconştientului şi, pe deasupra, vă uitaţi la cei care nu vă împărtăşesc opiniile cu condescendenţă, ca un şahist de nivel mondial căruia un puştan îi spune că îl bate şi fără damă. .

 
Leu

În această săptămână, veţi scoate la lumină mai multe lucruri pe care le-aţi ţinut ascunse timp îndelungat. Confruntaţi cu situaţii care vă pun într-o postură neplăcută, decideţi că a venit momentul să întoarceţi cărţile pe faţă şi reuşiţi să şocaţi atunci când arătaţi cu sinceritate modul în care percepeţi lucrurile.

 
Fecioara

Relaţia cu partenerul dumneavoastră de viaţă a trecut într-o nouă etapă, câştigând mult atât în seriozitate, cât şi în profunzimea emoţională. Planurile pe care le faceţi împreună nu se mai limitează la câteva zile sau săptămâni, ci acoperă o perioadă îndelungată în viitor. Împreună, aveţi toate şansele să le împliniţi.

 
Balanta

Căpătaţi o abilitate deosebită în dirijarea semenilor dumneavoastră exact în direcţia în care vă doriţi să îi vedeţi evoluând. Pentru a fi convingător, uneori utilizaţi diferite mici minciunele, dar nu vă faceţi deloc probleme de conştiinţă din această cauză, considerând că scopul scuză mijloacele.

 
Scorpion

Partenerul dumneavoastră de viaţă doreşte să vă împărtăşească ceva din experienţa sa superioară într-un domeniu mai puţin cunoscut dumneavoastră. Nu aveţi decât să vă asumaţi, pentru câteva ore, statutul de învăţător, Astfel, veţi urma un vechi proverb chinezesc, care spunea că cine pune o întrebare este prost cinci minute, iar cine nu o pune rămâne prost întreaga viaţă.

 

Sagetator

Cel mai important pilon al planurilor dumneavoastră de viitor trebuie să fie cel legat de succesul în afaceri. Dacă acesta va fi consolidat aşa cum trebuie, veţi putea să vă bucuraţi de succese pe multe alte planuri. După aceste criterii vă organizaţi şi programul de lucru.

 
Capricorn

Deşi nu mai sunteţi un copil, părinţii dumneavoastră vă dau o lecţie de viaţă, în această săptămână. Experienţa în sine nu este extrem de plăcută, dar ceea ce veţi înţelege datorită acestui fapt compensează orice neplăcere temporară.

 
Varsator

Găsiţi foarte obositoare şi enervantă agitaţia continuă a celor din jur, astfel încât la sfârşitul multor zile sunteţi secat de energie, de parcă aţi fi muncit de trei ori mai mult decât aţi făcut-o de fapt. Totuşi, veţi avea mulţumirea câtorva succese nu foarte importante, dar extrem de necesare pentru a realiza ceea ce plănuiţi.

 
Pesti

Treptat, semnul dumneavoastră astral se aglomerează, astfel că tot mai multe planete îşi exercită influenţa, în mod direct, asupra dumneavoastră. Începând cu această săptămână, Mercur vă sprijină în tot ce are legătură cu activităţile intelectuale şi comunicarea, iar de duminică Soarele vă conferă o strălucire suplimentară.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop