loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2038 ori.
Horoscop saptamanal: 13-19 ianuarie

Principalul eveniment astral din săptămâna 13-19 ianuarie este Luna plină de joi, 16 ianuarie. Este prima Lună plină din acest an, atunci când astrul nopţii, aflat în Rac, formează o opoziţie cu Soarele din Capricorn, aducând faţă în faţă, într-o ciocnire deloc simplă, necesităţile intime cu cele publice, viaţa de familie şi cariera, propria casă şi activitatea publică.

Demn de remarcat este şi sextilul Mercur-Uranus de sâmbătă, care poate oferi soluţii neaşteptate la probleme mai vechi.

horoscop saptamanal 13-19 ianuarieLuni, 13 ianuarie: Luna în Gemeni face un trigon cu Marte în Balanţă – zi propice discuţiilor, parteneriatelor, iniţierii unor proiecte comune în activităţi care presupun muncă intelectuală sau relaţii cu publicul.

 

Marţi, 14 ianuarie: Luna, intrată în semnul Racului, face un trigon cu Neptun din Peşti – visăm cu ochii deschişi, într-o zi în care acţiunea are de suferit, în beneficiul imaginaţiei.

 

Miercuri, 15 ianuarie: Luna în Rac se află în conjuncţie cu Jupiter, dar face şi o cuadratură cu Marte din Balanţă – astăzi, e nevoie să muncim de două ori mai mult pentru îndeplinirea oricărui scop. Nu trebuie să ne alarmăm dacă nu ne iese din prima, deoarece vor avea de câştigat cei insistenţi.

 

Joi, 16 ianuarie: Lună plină în Rac (opoziţie între Soarele din Capricorn şi Luna din Rac) – moment încărcat atât pe plan profesional, cât şi în familie. Avem nevoie de cei dragi, pentru a-l depăşi cu o stare de spirit bună.

 

Vineri, 17 ianuarie: Luna, ajunsă în semnul Leului, se află în opoziţie cu Mercur din Vărsător – comunicarea decurge cu dificultate astăzi şi acelaşi lucru se poate spune şi despre studiu şi efortul intelectual de orice natură. Final destul de greu, pentru săptămâna de lucru.

Sâmbătă, 18 ianuarie: sextil între Mercur din Vărsător şi Uranus din Berbec – ne asumăm din plin libertatea şi iniţiem proiecte pe care unele persoane le consideră de-a dreptul scandaloase.

 

Duminică, 19 ianuarie: Luna în Fecioară face astăzi o opoziţie cu Neptun din Peşti – visele noastre sunt analizate cu mult realism şi spirit critic, iar unele dintre ele nu rezistă acestei examinări. E nevoie de redefinirea unor scopuri.

 
 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop