loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2454 ori.
Horoscop saptamanal: 14-20 aprilie

Săptămâna 14-20 aprilie este una foarte plină, din punct de vedere astrologic: Pluton intră în mers retrograd, are loc fenomenul de Lună plină şi o primă eclipsă de Lună din acest an, iar Soarele intră în Taur.

Tot acum, încep să se facă simţite influenţele crucii cosmice în semne cardinale, care îi are drept actori pe Uranus, Jupiter, Marte şi Pluton. Despre aceasta din urmă vom vorbi pe larg abia săptămâna viitoare.

 horoscop saptamanal 14-20 aprilie

Luni, 14 aprilie: Pluton intră în mers retrograd, în Capricorn – până pe 23 septembrie, avem de urcat un adevărat munte al lui Sisif, pentru a face progrese pe plan profesional și pentru a ne îmbunătăți imaginea publică. Trebuie să folosim intervalul pentru a ne înțelege menirea în societate.

 

Marţi, 15 aprilie: Lună plină și eclipsă de Lună în Balanță (opoziție între Soarele în Berbec și Luna în Balanță) – parteneriatele și colaborările sunt puse din plin la încercare. Au loc redefiniri de poziție, în mai fiecare cuplu.

 

Miercuri, 16 aprilie: opoziție între Mercur din Berbec și Marte din Balanță – există multe neconcordanţe între ceea ce spunem şi ceea ce facem. Dacă nu le facem să dispară, riscăm să ne pierdem credibilitatea.

 

Joi, 17 aprilie: trigon între Venus din Pești și Jupiter din Rac – o zi pe care e bine să o petrecem mai retraşi, având alături doar persoanele dragi, din familie. Dacă procedăm astfel, multe lucruri se vor regla de la sine, pe plan internaţional.

 

Vineri, 18 aprilie: sextil între Venus în Pești și Pluton în Capricorn – dacă vom ști să ne folosim imaginația în mod creativ, putem avea parte de succes în societate. Lăsată necontrolată, aceeași imaginație ne poate provoca probleme.

Sâmbătă, 19 aprilie: cuadratură între Jupiter în Rac şi Uranus din Berbec – se resimte nevoia unor schimbări profunde în ființa noastră interioară, care trebuie aduse în acord atât cu familia, cât și cu propriul trecut. Provocarea constă în a fi noi înșine, fără să îi împiedicăm pe cei dragi să se afirme, la rândul lor, și fără să negăm propriul trecut.

 

Duminică, 20 aprilie: Soarele intră în Taur – principala noastră preocupare devine stabilitatea. Judecăm lucrurile în primul rând în funcție de siguranța pe care ne-o pot aduce.

 
 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop