loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2725 ori.
Horoscop saptamanal: 14-20 mai

Horoscopul saptamanal pentru perioada 14-20 mai este influenţat decisiv de faptul că, începând de marţi, Venus începe să retrogradeze, în semnul Gemenilor. Devenim inconstanţi în ceea ce priveşte dorinţele şi preferinţele noastre şi foarte greu ne hotărâm ce vrem cu adevărat.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 14-20 mai, pentru fiecare zodie:

Berbec

Dacă aveţi de făcut vreo călătorie pe parcursul acestei săptămâni, cel mai bine ar fi să porniţi la drum luni sau marţi! Altfel, o amânare pentru a doua parte a intervalului ar duce la alte amânări, iar în cele din urmă e posibil ca nici să nu mai ajungeţi unde v-aţi propus.

 

Taur

Sunteţi imprevizibil în ceea ce priveşte modul de a folosi banii pe care îi aveţi la dispoziţie. Dacă aveţi creditori care aşteaptă să le returnaţi anumite sume, acest comportament va fi considerat de către ei drept extrem de enervant.

Aveti o problema pentru care doriti un raspuns scurt si la obiect? Club Mistic va ofera consultatii de astrologie si tarot prin sms

Gemeni

Oricui se va afla alături de dumneavoastră pe parcursul acestei săptămâni, îi va fi foarte greu să vă înţeleagă. Vă schimbaţi de la o zi la alta nu numai ideile şi temele de interes, dar apar modificări importante chiar şi în ceea ce priveşte aspectul fizic!

 

Rac

În general, sunteţi considerat o persoană de încredere, căreia i se pot încredinţa fără teamă unele secrete importante. În această săptămână, afirmaţia de mai sus nu mai este la fel de valabilă, deoarece aveţi un adevărat mâncărici la limbă şi spuneţi vrute şi nevrute.

 

Leu

Fără să spuneţi nimănui, începeţi un program personal care este menit să vă ajute să vă dezvoltaţi unele capacităţi latente. Alegerea pe care aţi făcut-o este foarte bună, dar la fel de importantă va fi şi capacitatea de a-l urma în mod constant.

În week-end, mergeţi la o petrecere îndelung aşteptată. Totul merge foarte bine, aşa că veţi avea numai cuvinte de laudă despre acest eveniment.

 

Fecioara

Modul în care s-a schimbat unul dintre cei mai buni prieteni ai dumneavoastră vă uimeşte peste măsură. Vă vine foarte greu să îl recunoaşteţi şi nu înţelegeţi ce element a putut determina o asemenea modificare. Cel mai simplu ar fi să îl întrebaţi direct şi să îi spuneţi cu sinceritate ce părere aveţi despre evoluţia lui.

 

Balanta

Veţi avea serios de învăţat, pe parcursul acestei săptămâni. Şi nu din pasiune, pentru că v-ar cuprinde pe neaşteptate o mare sete de cunoaştere, ci pentru că numai astfel veţi putea să rezolvaţi o problemă stringentă care apare la locul de muncă.

 

Scorpion

Pe plan amoros, orice devine posibil: dragoste la prima vedere, despărţiri şi certuri neaşteptate urmate de împăcări la fel de spectaculoase, nopţi romantice petrecute alături de persoane pe care abia dacă le-aţi cunoscut.

Sagetator

Partenerul de viaţă vă face numeroase hachiţe, pe parcursul acestui interval. Vă puteţi aştepta la tot felul de surprize din partea sa, iar cea mai mare parte dintre acestea nu vor fi tocmai plăcute.

 

Capricorn

Se ivesc o serie de cheltuieli total neprevăzute, astfel încât planurile dumneavoastră în legătură cu banii sunt total date peste cap. Trebuie să acceptaţi faptul că nu puteţi controla totul, în permanenţă.

În week-end, mergeţi la un eveniment monden. Motivaţia dumneavoastră nu este însă asemănătoare cu a celorlalţi invitaţi – distracţia – ci doar doriţi să aflaţi ultimele bârfe la ordinea zilei.

 

Varsator

Dispreţul pe care îl arătaţi faţă de ordine îşi pune amprenta atât asupra casei dumneavoastră, cât şi asupra spaţiului în care vă petreceţi cea mai mare parte a timpului la serviciu. Cu toate acestea, este uimitor cum reuşiţi să găsiţi relativ rapid orice lucru pe care îl căutaţi, în ciuda haosului existent.

 

Pesti

O parte importantă a acestei săptămâni este dedicată studiului. Descoperiţi plăcerea lecturii, iar informaţiile noi pe care le obţineţi astfel vi se par fascinante. Aveţi o părere foarte proastă despre oamenii care nu îşi pun întrebări în legătură cu lumea în care trăiesc, mulţumindu-se cu o ignoranţă călduţă.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop