loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3478 ori.
Horoscop saptamanal: 15-21 septembrie – corp sanatos si ordine in casa

Mijlocul lui septembrie e o perioadă mai liniștită, între două săptămâni tumultuoase. E bine să profităm de acest interval de timp pentru a ne ocupa de aspectele mărunte ale vieții de zi cu zi, atât de importante pentru Fecioară, zodia în care se află acum Soarele.

horoscop saptamanal 15-21 septembriePropriul corp și propria casă – iată de unde trebuie pornit, pentru a schimba și alte aspecte. Vă simțiți în formă, din punct de vedere fizic? Dormiți bine și vă hrăniți într-un mod sănătos? Rezistați la efort prelungit sau începeți să gâfâiți după o banală plimbare? Sunteți mulțumit de cum stau hainele pe dumneavoastră sau preferați mai degrabă să folosiți haine largi și lălâi, pentru a ascunde unele imperfecțiuni?

Apoi, un set de întrebări și pentru propria casă: vă simțiți bine și în siguranță acasă? Camera arată așa cum vă place sau așa cum s-a nimerit, decorată de altcineva? Pierdeți des lucruri și, dacă da, cât de repede le găsiți?

Odată puse întrebările potrivite, aspectele astrale din această săptămână vă vor ajuta să găsiți și să răspunsurile și să luați măsurile necesare.

Luni, 15 septembrie: trigon între Venus în Fecioară și Pluton în Capricorn – ies la lumină pasiuni pe care de obicei le ținem sub control. E o zi în care ne putem îndeplini diferite fantezii, totuși cu grija să nu depășim prea mult măsura.

Marți, 16 septembrie: cuadratură între Soarele din Fecioară și Luna din Gemeni – aspectul are loc în două semne guvernate de planeta Mercur, astfel că vorbim despre stres la nivel de comunicare, drumuri și despre enervări apărute din cauza unor sarcini intelectuale.

Miercuri, 17 septembrie: Luna în Rac face o opoziție cu Pluton din Capricorn – dăm dovadă de multă încăpățânare și ne agățăm de tot felul de idei fixe, deși evenimentele ne arată clar că nu aceasta e calea corectă.

Joi, 18 septembrie: conjuncție între Lună și Juno, în semnul Racului – o zi favorabilă parteneriatelor și relațiilor cu vechime, bazate pe tradiție și care respectă normele sociale și religioase.

Vineri, 19 septembrie: trigon între Luna din Leu și Marte din Săgetător – ne simțim mai puternici, atât fizic, cât și mintal – gata să ne luăm la trântă și cu ursul, dacă e nevoie. Zi propice acțiunii.

Sâmbătă, 20 septembrie: conjuncție Lună-Jupiter în Leu – fiecare dintre noi simte nevoia să se afirme și își dă seama ce trebuie să facă și unde trebuie să fie, pentru a se prezenta într-o lumină cât mai favorabilă.

Duminică, 21 septembrie: sextil între Venus în Fecioară și Saturn în Scorpion – putem vorbi despre un rafinament al gustului, despre pasiuni sofisticate, satisfăcute în doze mici, dar concentrate.

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop