loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1926 ori.
Horoscop saptamanal: 16-22 aprilie

Horoscopul saptamanal pentru perioada 16-22 aprilie este influenţat de mai multe evenimente astrale :

-         - luni, Mercur intră în Berbec, ceea ce ne conferă impulsivitate şi lipsă de tact, în conversaţie ;

-         - joi, Soarele intră în Taur, astfel încât devenim tot mai preocupaţi de problemele de ordin material ;

-         - sâmbătă, Luna nouă în Taur ne face să demarăm proiecte legate de muncă, bani şi proprietăţi.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 16-22 aprilie, pentru fiecare zodie :

Berbec

Purtaţi o serie de discuţii – adevărate negocieri – referitoare la probleme de ordina material, financiar. Pentru partnerii de discuţie nu va fi deloc uşor, deoarece renunţaţi la orice delicateţe, atunci când vine vorba de modul de a pune problema.

 

Taur

În unele zile din această săptămână, atmosfera de la locul de muncă nu este tocmai pe placul dumneavoastră. colegii nu comunică suficient şi nici măcar atunci când le oferiţi ajutorul nu ştiu să se arate recunoscători, ci se comportă de parcă totul li s-ar cuveni.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

În a doua parte a acestei săptămâni, iscusinţa dumneavoastră în materie de afaceri vă permite să câştigaţi mai mulţi bani decât în săptămânile trecute, de exemplu.

 

Rac

Spre sfârşitul acestei săptămâni, semnaţi diferite contracte sau încheiaţi înţelegeri verbale care vă vor aduce, treptat, sume destul de frumoase de bani.

 

Leu

În jurul datei de 21, veţi lua decizia de a urma un regim sau de a începe un program de exerciţii fizice. Programul dumneavoastră se va schimba, cu efecte pozitive asupra stării de sănătate.

 

Fecioara

După data de 20, reuşiţi să ieşiţi cu bine dintr-o situaţie complicată doar datorită faptului că sunteţi recunoscut şi sprijinit de o persoană aflată într-o funcţie de decizie.

 

Balanta

Dacă aveţi examene în a doua parte a acestei săptămâni, va trebui să munciţi dublu pentru a le promova cu succes, deoarece pot să apară probleme cu concentrarea.

 

Scorpion

Ajutaţi pe cineva total dezinteresat şi vă treziţi că a făcut o adevărată obsesie pentru dumneavoastră şi vă priveşte ca pe o persoană cu totul deosebită. Nu vă place acest gen de întâmplări şi rupeţi relaţia cât mai repede cu putinţă.

Sagetator

În această săptămână, trebuie să vă asumaţi rolul de îndrumător al unui coleg de serviciu proaspăt angajat, care nu ştie deloc despre ce e vorba şi cum stau lucrurile în domeniul pe care dumneavoastră îl stăpâniţi perfect.

 

Capricorn

Începând cu această săptămână, situaţia dumneavoastră financiară începe să se îmbunătăţească, nu atât pentru că aţi munci mai mult sau mai bine, cât pentru că sunteţi susţinut de cine trebuie.

 

Varsator

În jurul datei de 20, relaţiile cu familia cunosc o îmbunătăţire neaşteptată. Între dumneavoastră şi rudele mai apropiate începe din nou să curgă lapte şi miere, toate problemele din trecut fiind uitate.

 

Pesti

Spre sfârşitul săptămânii, începe să se manifeste deosebit de puternic înclinaţia dumneavoastră interioară spre tot ceea ce are legătură cu credinţa, dar şi cu aspectele oculte ale vieţii şi ale cunoaşterii.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop