loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3271 ori.
Horoscop saptamanal: 16-22 iulie: Racul devine copilăros

Horoscopul saptamanal pentru perioada 16-22 iulie este influenţat de două evenimente astrale.

Luni, Mercur începe să retrogradeze, astfel că asistăm la dificultăţi în comunicare şi chiar risc de certuri şi conflicte.

Joi, aspectul de Lună nouă în Rac marchează un moment favorabil începuturilor pe plan relaţional.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 16-22 iulie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Sfatul nostru pentru această săptămână e să petreceţi mai mult timp acasă, alături de familie. Dacă vă veţi organiza programul astfel încât să staţi în fiecare zi cu persoanele dragi, toată lumea va fi mulţumită şi inclusiv dumneavoastră veţi avea multe de câştigat. În primul rând, iubire şi armonie interioară.

 

Taur

Prietenii sunt alături de dumneavoastră şi la bine, şi la rău. Faceţi chiar unele drumuri împreună cu prieteni mai apropiaţi, iar atmosfera este una extrem de plăcută. E vară şi soare, deci poate să înceapă şi distracţia adevărată! Sau să continue, dacă aţi început-o deja.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Este nevoie de puţină disciplină în relaţiile dumneavoastră amoroase. Comportamentul actual, care presupune să vă faceţi de cap fără a vă asuma vreo responsabilitate, nu mai are şanse de reuşită mult timp de acum înainte.

 

Rac

Puteţi redescoperi unele dintre plăcerile propriei copilării. De altfel, vă înţelegeţi foarte bine cu cei mici, astfel încât ar fi bine să vă rezervaţi mai mult timp pentru ei. Puteţi să îi duceţi la un teatru de păpuşi sau chiar să vă alăturaţi lor atunci când se uită la desene animate.

 

Leu

Climatul de la locul de muncă devine mult mai relaxat în această săptămână. Dispar discuţiile în contradictoriu şi cerinţele care nu ar putea fi îndeplinite niciodată, pentru a lăsa locul unui climat de bună-înţelegere şi de adevărată colegialitate.

 

Fecioara

Câştigaţi încrederea unor persoane cu greutate în anumite medii, iar pe viitor acest lucru va fi de foarte bun augur pentru îmbunătăţirea imaginii dumneavoastră. Iar o imagine mai bună va însemna, automat, mai mulţi bani şi mai multă putere.

 

Balanta

Se dezvoltă foarte frumos relaţia cu o persoană care până acum a jucat un rol cu totul secundar în viaţa dumneavoastră. De acum situaţia se va schimba, deoarece aţi descoperit nu numai gusturi şi preferinţe comune, dar şi posibilitatea de a demara câteva afaceri în tandem.

 

Scorpion

Puteţi face cuceriri amoroase fără mari eforturi. Este suficient doar să vă îmbrăcaţi cât de cât frumos, să mergeţi în locurile potrivite şi să începeţi să vorbiţi în stilul dumneavoastră obişnuit. Restul se va întâmpla de la sine. Succesul a garantat.

Sagetator

O persoană îşi asumă rolul de profesor sau de maestru spiritual şi vă ajută să înţelegeţi multe lucruri care până acum vă rămăseseră ascunse. Sunteţi cu urechile ciulite şi încercaţi să profitaţi cât mai mult din vasta sa experienţă de viaţă, care i-a conferit o înţelegere mult superioară celei obişnuite.

 

Capricorn

Încă o dată, există clipe în care sunteţi nevoit să sacrificaţi clipa de faţă pentru un viitor mai mult sau mai puţin probabil. Uneori vă întrebaţi dacă nu cumva greşiţi considerând mereu că fericirea va fi cândva în viitor, în loc să vă mulţumiţi cu ceea ce vă oferă clipa de faţă.

 

Varsator

Pentru a putea da randament la locul de muncă, trebuie să aveţi toate condiţiile acasă. Din păcate însă, în aceste zile lucrurile nu mer prea bine la domiciliul dumneavoastră. agitaţia prea mare nu vă permite aproape nici un moment de linişte.

 

Pesti

Le cereţi persoanelor din familie să se implice mai mult în treburile casnice. V-aţi cam săturat ca dumneavoastră să vă asumaţi rezolvarea tuturor problemelor care se ivesc acasă şi încercaţi să îi responsabilizaţi. Nu prea au chef de treabă tocmai acum, în toiul verii, dar nici nu vor îndrăzni să vă supere.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Scorpion, Capricorn

 

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Gemeni, Săgetător

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop