loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2301 ori.
Horoscop saptamanal: 17-23 martie

Joi, 20 martie, la ora 18:57, are loc evenimentul astrologic al acestei săptămâni și al acestei luni: echinocțiul de primăvară, adică intrarea Soarelui în semnul Berbecului. Este un moment de maxim echilibru, de care putem profita pentru a demara proiecte importante, menite să aducă armonie atât în propria ființă, cât și în relațiile noastre cu lumea.

Demnă de remarcat este și intrarea lui Saturn în Pești, care accentuează imaginația și ne ajută să vorbim deschis despre ceea ce simțim și ne dorim.

horoscop saptamanal 17 23 martieLuni, 17 martie: Mercur începe să tranziteze semnul Peştilor – o deschidere emoţională şi mai mare, manifestată inclusiv în ceea ce spunem. Ne simțim liberi să vorbim despre propriile sentimente și dorințe.

Marți, 18 martie: sextil între Venus în Vărsător și Uranus din Berbec – ne simțim atât de liberi și de în largul nostru, încât nu mai ținem cont de nici o limită și riscăm să depășim orice măsură.

Miercuri, 19 martie: Luna se află în conjuncție cu asteroidul Ceres,în Scorpion – dăm dovadă de mult autocontrol, astfel că în afară nu răzbate aproape nimic din ceea ce gândim sau simțim.

Joi, 20 martie: Soarele intră în semnul Berbecului (echinocţiul de primăvară şi începutul anului astronomic; ziua este egală cu noaptea) – după cufundarea în butoiul cu melancolie reprezentată de tranzitul prin Peşti, Soarele în Berbec ne invită să fim mai energici, mai deciși.

Vineri, 21 martie: conjuncție între Lună și Saturn, în Scorpion –astăzi, dăm dovadă de prudență și cumpătare, valori care nu vor fi mereu la cinste, în perioada următoare.

Sâmbătă, 22 martie: conjuncție între Mercur și Neptun în Pești – imaginația noastră este activată la maxim. Simțim că lumea le aparține celor care știu să viseze frumos și cu îndrăzneală.

Duminică, 23 martie: Luna în Săgetător se află în sextil cu Marte din Balanță – zi favorabilă acțiunii. Chiar dacă e duminică, putem face măcar un pas sau o declarație de intenție spre obținerea a ceea ce ne dorim.

 

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop