loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2289 ori.
Horoscop saptamanal: 19-25 martie

Horoscopul saptamanal pentru perioada 19-25 martie este influenţat de intrarea Soarelui în Berbec, care marchează şi începutul primăverii şi al anului astronomic. Întreaga natură se trezeşte la viaţă şi e momentul potrivit şi pentru noi, să iniţiem diferite proiecte.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 19-25 martie, pentru fiecare zodie:

Berbec

Odată cu intrarea Soarelui în semnul dumneavoastră astral, sunteţi în centrul atenţiei într-o măsură şi mai mare decât până acum.

La jumătatea acestei săptămâni, joi, aveţi o zi în care sunteţi extrem de energic, astfel că puţini sunt cei care vă pot sta în cale.

 
Taur

Deveniţi ceva mai retras decât până acum şi renunţaţi la o serie de activităţi mondene şi întâlniri cu prietenii.

Pe sfârşit de săptămână, sunt posibile unele neînţelegeri pe plan financiar cu partenerul de viaţă.

Vrei o analiză astrală sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Ţineţi tot mai mult la propria libertate şi independenţă, astfel că apar scântei în relaţiile cu anumite persoane, dornice să vă restrângă aria de acţiune.

Pe plan amoros, retrăiţi cu partenerul de viaţă unele momente prin care aţi mai trecut în ultimele luni.

 
Rac

În schimb, deveniţi mult mai energic şi obişnuiţi să faceţi pe şeful în întâlnirile pe care le aveţi cu prietenii dumneavoastră. Chiar vă asumaţi organizarea unor ieşiri destul de reuşite, obţinând laudele tuturor participanţilor.

 
Leu

Este nevoie să faceţi câteva mici deplasări pentru a rezolva o serie de probleme. veţi avea succes şi vă veţi întoarce de fiecare dată acasă cu misiunea îndeplinită.

În week-end, sunt mari şanse să aveţi din nou de muncă. Prin urmare, nu vă veţi putea distra aşa cum v-aţi dori.

 
Fecioara

Sunteţi preocupat în primul rând de propria persoană, astfel că plângerile şi problemele permanente ale celorlalţi vă lasă rece, în peste 90% din cazuri.

În schimb, În week-end, puteţi să vă întâlniţi cu câţiva prieteni pentru a organiza un joc de remi sau de whist întins pe cel puţin o jumătate de zi.

 
Balanta

Pe parcursul acestei săptămâni, vă veţi simţi foarte bine, deoarece veţi fi implicat în tot felul de situaţii care vor necesita conversaţii îndelungate. Se ştie că Balanţa este printre specialiştii zodiacului în materie de sporovăială, iar acum veţi avea din plin ocazia de a demonstra acest talent.

 
Scorpion

Munciţi cu râvnă în fiecare zi a acestei săptămâni, dând un randament de zile mari atât la locul de muncă, cât şi în alte proiecte în care sunteţi implicat.

În schimb, parteneriatele pe plan financiar parcă încep să scârţâie, pe final de săptămână.

Sagetator

Partenerul de viaţă nu este nici pe departe la fel de activ ca dumneavoastră. Dimpotrivă, pe parcursul acestei săptămâni păstrează o atitudine mai degrabă rezervată şi contemplativă, preferând să privească, nu să se implice direct în evenimente.

 
Capricorn

Se fac planuri pentru o călătorie, dar dumneavoastră daţi impresia că nu puteţi fi mulţumit de niciuna din variantele care vă sunt prezentate. Exasperaţi, ceilalţi vor lua decizia de a nu vă mai cere părerea, astfel încât va trebui să vă mulţumiţi să vă conformaţi dorinţelor lor.

 
Varsator

În această săptămână, trebuie să aveţi mare grijă cu deplasările. Există un risc de accidente sau neplăceri astfel încât, dacă nu este neapărată nevoie să mergeţi undeva urgent, cel mai bine ar fi să rămâneţi acasă. Veţi avea tot timpul să plecaţi săptămânile viitoare, când aspectele astrale vor fi mult mai favorabile călătoriilor.

 
Pesti

Îndemânarea dumneavoastră practică şi atenţia pentru detalii pot fi folosite constructiv pe parcursul acestei săptămâni. Sub îndrumarea unei persoane mai pricepute, puteţi să descoperiţi un nou hobby sau doar să perfecţionaţi o pasiune mai veche, care cere tocmai calităţile amintite.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop