loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1929 ori.
Horoscop saptamanal: 2-8 aprilie

Horoscopul saptamanal este influenţat de tranzitul lui Venus prin semnul Gemenilor, care aduce superficialitate şi concentrarea pe aspectele simple şi plăcute ale vieţii.

Joi, Mercur îşi reia mersul direct, astfel că scăpăm de diferitele probleme legate de comunicare.

În fine, Luna plină de vineri ne cere în mod imperativ să îi acordăm mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 2-8 aprilie:

Berbec

Prietenii reprezintă mai degrabă distrageri de la activitatea de bază, decât un sprijin real, pe parcursul acestei săptămâni. În special invitaţiile curg cu duiumul şi, dacă veţi ţine neapărat să răspundeţi afirmativ la fiecare dintre ele, nu vă veţi putea termina sarcinile la timp.

 
Taur

Stabiliţi unele înţelegeri financiare excelente care – dacă vor fi transpuse în practică – vă vor îmbunătăţi în mod considerabil situaţia financiară.

În rest, e o săptămână în care nu veţi fi prea sociabil. Practic, vă veţi întâlni strict cu persoanele de care aveţi nevoie.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Ieşiţi în oraş sau mergeţi la cineva în vizită aproape în fiecare zi din această săptămână. Cu cât e mai multă lume în preajmă, cu atât vă veţi simţi mai bine, deoarece cresc şansele de a vă afla în centrul atenţiei.

 
Rac

După un început de lună în care persoanele din familie intră în diferite încurcături, totul se rezolvă începând cu ziua de joi, iar dumneavoastră aveţi un rol foarte important în această schimbare în bine.

 
Leu

Dacă aveţi de făcut vreo călătorie mai importantă, ar fi bine să realizaţi acest lucru în ultimele trei zile ale acestei săptămâni. Începând de atunci, influenţele astrale sunt total favorabile unor astfel de demersuri.

 
Fecioara

Spre sfârşitul săptămânii, deveniţi tot mai interesant de un domeniu oarecum ocult, în a cărui cercetare nu se aventurează prea multe persoane, deoarece este considerată deosebit de dificilă.

 
Balanta

Mai mult din joacă, vă petreceţi prima parte a acestei luni făcându-i curte unei persoane care vă place, dar nu vă atrage chiar atât de mult pe cât lăsaţi dumneavoastră să se înţeleagă, în declaraţiile pe care le faceţi.

 
Scorpion

Treptat, necesitatea de a face rost de sume mai importante de bani vă obligă să deveniţi mai activ şi să iniţiaţi contacte chiar şi cu persoane care nu sunt tocmai pe placul dumneavoastră.

Sagetator

Activităţile nenumărate în care se implică partenerul dumneavoastră de viaţă sunt destul de greu de înţeles, dar au marele merit că sunt extrem de productive pe plan financiar.

În week-end veţi fi înconjurat de o mulţime de prieteni, inclusiv dintre cei pe care nu îi vedeţi prea des.

 
Capricorn

În primele zile ale săptămânii, proiectele dumneavoastră suferă diferite amânări, iar cele care ajung să fie duse la capăt nu se materializează exact în felul în care v-aţi fi dorit dumneavoastră. După aceea însă însă, totul redevine la normal şi, ca şi cum aţi fi scăpat de influenţa unei vrăji, vă simţiţi mai uşurat şi mai capabil de a obţine performanţe în orice domeniu.

 
Varsator

Intelectul dumneavoastră este solicitat din plin pe parcursul acestei săptămâni. Trebuie să vă acordaţi momente de răgaz, pentru că oboseala intelectuală nu se compară deloc cu cea fizică.

 
Pesti

Începeţi luna în nota caracteristică, preferând să le oferiţi altora sfaturi şi indicaţii decât să acţionaţi dumneavoastră înşivă. Avantajul este că astfel economisiţi timp şi energie, dar dezavantajul constă în faptul că deveniţi dependent de alte persoane şi vă va fi tot mai greu să vă descurcaţi de unul singur.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop