loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3069 ori.
Horoscop saptamanal: 2-8 decembrie

Prima săptămână din luna decembrie este una plină de evenimente, din punct de vedere astrologic. Luna nouă din Săgetător, de marţi, ne ajută să regăsim drumul cel bun, să intuim care e calea potrivită pentru fiecare dintre noi. Acumulăm o cunoaştere şi o înţelegere care ne permit să ne reinventăm şi, odată transformaţi, să trecem la un nou nivel, superior.

Mercur este deosebit de activ la jumătatea acestei săptămâni, joi începând să tranziteze semnul Săgetătorului, unde sprijină studiul şi cercetarea.

Neptun face câteva aspecte stresante, care ne împiedică să ne folosim imaginaţia în mod constructiv şi care pot aduce unele dezamăgiri şi dorinţe neîmplinite. Dar ziua de duminică va aduce o reechilibrare şi din acest punct de vedere.

horoscop saptamanal 2-8 decembrie 2013Luni, 2 decembrie: Luna în Săgetător face o cuadratură cu Neptun în Peşti – la o analiză mai atentă a propriilor dorinţe, devenim conştienţi de faptul că unele dintre ele sunt nerealiste. E nevoie de schimbări de plan.

 

Marţi, 3 decembrie: Lună nouă în Săgetător (conjuncţie Soare-Lună în Săgetător) – zi fructuoasă pe plan intelectual; studenţii, elevii, liceenii supuşi astăzi evaluărilor ar trebui să se descurce excelent; moment bun şi pentru a începe să citiţi (sau, de ce nu?, să scrieţi) o carte;

 

Miercuri, 4 decembrie: Marte în Fecioară se află în sextil cu Mercur în Scorpion – ceea ce gândim şi spunem e în acord şi în armonie cu ceea ce facem. „Ce-i în guşă, şi-n căpuşă“, cum ar spune un proverb românesc mai vechi.

 

Joi, 5 decembrie: Mercur intră în Săgetător – comunicare bună, mai ales pentru cei care călătoresc mult, în ţări străine; începe o perioadă excelentă şi pentru distracţie şi petreceri;

 

Vineri, 6 decembrie: Mercur în Săgetător face o cuadratură cu Neptun din Peşti – la un alt nivel, de această dată mental, retrăim senzaţiile de luni, când am constat că o parte din dorinţele noastre nu se pot realiza. Poate că Moş Nicolae nu a venit cu cadourile mult-râvnite. Oare pentru că nu am fost cuminţi?

Sâmbătă, 7 decembrie: Marte intră în Balanţă – avem o modalitate de acţiune mai temperată şi mai echilibrată decât în trecut; uneori, alegem să lucrăm în slujba celor la care ţinem;

 

Duminică, 8 decembrie: Luna face o conjuncţie cu Neptun, în semnul Peştilor – după dezamăgirile trăite luni şi vineri, astăzi ne reevaluăm interesele şi priorităţile şi ne recăpătăm nădejdea într-un viitor mai bun. Speranţa moare ultima, nu-i aşa?

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Horoscop 2014 – principalele aspecte astrale

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop