loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1898 ori.
Horoscop saptamanal: 2-8 ianuarie

 Horoscopul saptamanii 2-8 ianuarie este influenţat de tranzitul Soarelui prin Capricorn, unde acesta a făcut şi conjuncţie cu Pluton. În plus, duminică li se alătură, în aceeaşi zodie, şi Mercur. Depăşim rapid euforia sărbătorilor şi trecem la treabă şi la lucrurile serioase.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 2-8 ianuarie:

Berbec

Bateţi destule drumuri, în această săptămână, dar vestea bună e că o faceţi cu mult folos. Aveţi o serie de întâlniri cu personaje sus-puse, iar protecţia lor vă poate fi de mare folos, pe plan profesional. E una din metodele bune prin care se poate construi o carieră.

În week-end se anunţă o petrecere de zile mari, cu ocazia sărbătorii Sfântului Ion.

 
Taur

Călătoriţi mult şi trageţi multe învăţăminte din ceea ce vedeţi. Practic, veţi încerca să imitaţi la dumneavoastră acasă multe dintre lucrurile pe care le veţi vedea la alţii şi care vă vor plăcea mult.

Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Toţi prietenii dumneavoastră par să fi devenit brusc foarte serioşi, astfel încât nu mai aveţi parteneri pentru ieşirile în oraş. Speraţi ca acest tip de comportament să reprezinte doar o etapă pe care să o depăşească rapid.

 
Rac

În această săptămână, curiozitatea dumneavoastră este atrasă de ceva nou şi faceţi tot ce puteţi pentru a afla cât mai multe amănunte: iscodiţi pe toată lumea şi vă băgaţi nasul peste tot, inclusiv (sau mai ales!) pe unde nu vă fierbe oala.

 
Leu

Vă petreceţi cea mai mare parte a timpului jucându-vă, ca un copil fără griji. Există, bineînţeles, multe jocuri şi pentru adulţi, de la cele pe calculator la diferitele jocuri de societate. Aşadar, aveţi de unde alege.

 
Fecioara

Mai multe persoane influente, pe care nu puteţi să le refuzaţi, vă cer tot felul de servicii şi vă pierdeţi o mare parte din timp asigurându-vă că vor fi mulţumite. Nu vă place această postură de executant, dar deocamdată nu aveţi încotro.

 
Balanta

Familia are o importanţă primordială pentru dumneavoastră în această săptămână. Vă petreceţi mai mult timp decât în mod normal alături de cei dragi, participând împreună la tot felul de activităţi.

 
Scorpion

În mai multe împrejurări, vă rezervaţi o postură dominatoare, care vă prinde foarte bine. De fapt, o parte din prieteni chiar sunt recunoscători că îi organizaţi un pic şi le daţi posibilitatea să facă ceva util. Aşadar, continuaţi să vă asumaţi statutul de lider!

Sagetator

În această săptămână va trebui să faceţi ceva total neplăcut: economii. Este nevoie de reţinerea elanului care vă îndeamnă întotdeauna să cumpăraţi pe loc orice obiect vă place, deoarece situaţia financiară nu vă mai permite acest lucru. Se văd din plin efectele cheltuielilor de sărbători.

 
Capricorn

În multe dintre contactele dumneavoastră sociale, doar daţi impresia că sunteţi sincer şi deschis, dar de cele mai multe ori nu faceţi altceva decât să jucaţi un rol. Aveţi predispoziţia de a-i oferi fiecărui partener de discuţie atât imaginea, cât şi replicile pe care le doreşte.

 
Varsator

Partenerul de viaţă nu este de acord cu tot ceea ce faceţi în această perioadă şi este posibil să facă unele comentarii care să nu vă pice prea bine. Vă place ca libertatea dumneavoastră să fie respectată, aşa cum şi dumneavoastră respectaţi libertatea altora, iar în cazul în care lucrurile nu se întâmplă aşa, nu aveţi reacţii tocmai blânde.

 
Pesti

Viaţa socială este la apogeu şi reuşiţi să faceţi cea mai bună impresie la toate evenimentele mondene la care participaţi spre sfârşitul acestui interval.

Week-end-ul , în mod special, e o ocazie de a vă reîntâlni cu mulţi prieteni dragi. 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop