loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2812 ori.
Horoscop saptamanal: 20-26 august – hărnicie pentru Berbec

Horoscopul saptamanal pentru perioada 20-26 august este influențat de intrarea Soarelui în Fecioară, care aduce mai multă organizare și analiză, după distracția și joaca specifice verii. De asemenea, intrarea lui Marte în Scorpion ne face să ne concentrăm pe chestiunile financiare.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 20-26 august, pentru fiecare semn astral:

Munciți cu plăcere pe acasă, pe durata întregii săptămâni. Aveți senzația că e nevoie de o rearanjare nu numai a obiectelor mai ușoare, de decor, ci şi a celor mai grele, de mobilier. Probabil aveţi nevoie de o senzaţie de prospeţime, pentru a putea să începeţi toamna în forţă.

 
Taur

Acestea sunt ultimele zile ale verii şi aveţi de gând să vă bucuraţi din plin de ele. Grijile de la serviciu și problemele specifice toamnei care se apropie pot să mai aştepte cel puţin încă o săptămână. Nu aveţi nici un chef de astfel de lucruri serioase.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Oferiţi un ajutor important în bani unei persoane aflate în suferinţă. Procedaţi în modul cel mai potrivit şi în curând se va dovedi că „bine faci, bine găseşti“ nu e doar o vorbă în vânt. Dacă ești bun, vei atrage, la rândul tău, binele.

 
Rac

După un început de săptămână destul de tumultuos, cu mai multe momente în care vă puteţi pierde cumpătul, ziua de miercuri aduce mai mult echilibru şi armonie. Vă înţelegeţi mai bine cu toţi cei din jurul dumneavoastră şi chiar puteţi să puneţi capăt unor conflicte mai vechi.

 
Leu

O săptămână perfectă pentru întâlniri cu prieteni alături de care nu aţi mai avut demult ocazia să petreceţi câteva ore în şir. Acum, recuperaţi şi redescoperiţi ce bine este să petreci câteva ore relaxate alături de oameni cu care te înţelegi foarte bine.

 
Fecioara

Vă implicaţi în tot felul de activităţi care vă obligă să petreceţi ore în şir într-un spaţiu închis. Dacă nu aveţi aer condiţionat, faceţi rost măcar de un ventilator !

Apoi, spre week-end, sunteți alături de prieteni, în centrul atenției, într-un mediu în care vă simțiți excelent.

  
Balanta

Vă stă gândul mai mult la distracţie şi la ieşiri cu prietenii, decât la muncă. Toată săptămâna, căutaţi (şi chiar descoperiţi) noi locuri în care să vă simţiţi bine şi noi metode de relaxare.

În week-end, dimpotrivă, parcă simțiți mai degrabă nevoia de a fi singur.  

 
Scorpion

După ce v-aţi tachinat toată vara cu o persoană care vă este profund antipatică, la mijlocul acestei săptămâni veţi descoperi că aveţi şi unele interese comune, mai importante decât tot ceea ce vă separă. Prin urmare, se poate ca toate replicile tăioase de până acum să nu fi fost decât începutul unei frumoase prietenii. Vorba filmului.

 

O persoană din străinătate vă face o ofertă foarte tentantă, la care vă gândiţi îndelung în a doua parte a acestei săptămâni. Posibilităţile pe care le oferă succesul unei eventuale colaborări sunt seducătoare, dar vă temeţi ca sub această ofertă să nu se scundă o tentativă de înşelătorie.

 
Capricorn

În familie, apar câteva discuţii legate de modul în care fiecare încearcă să îşi realizeze dorinţele cele mai profunde, iar ceilalţi îl ajută sau îl împiedică să facă acest lucru. Ar trebui ca rezultatul discuţiilor să fie pozitiv pentru toată lumea. Cu ajutorul unor compromisuri, normal.

 
Varsator

Marea noutate a acestei săptămâni este că situaţia dumneavoastră financiară dă semne de îmbunătăţire. Reuşiţi să strângeţi bani atât din salariu, cât şi din alte surse, pe care le descoperiţi datorită obiceiurilor dumneavoastră de a vă plimba cât mai mult şi de a intra în vorbă cu foarte mulţi oameni.

 
Pesti

Munciţi mult în această săptămână, dar nu neapărat pentru câştig financiar imediat. Majoritatea sarcinilor pe care vi le asumaţi reprezintă munci dezinteresate, făcute pentru a ajuta un prieten sau pur şi simplu pentru a vă satisface câte o curiozitate. Asta vă va aduce o stare de spriti excelentă, o senzație de bine pentru care mulți vă vor invidia.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Taur, Rac, Pești

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Berbec, Leu, Balanță, Vărsător

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop