loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2359 ori.
Horoscop saptamanal: 20-26 februarie

Un horoscop saptamanal pentru perioada 20-26 februarie este influenţat de conjuncţia Soare-Neptun de luni, care scoate la lumină dorinţele şi idealurile noastre, şi de luna nouă de marţi, un alt prilej pentru iniţiative pe plan sentimental.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 20-26 februarie, pentru fiecare zodie:

Berbec

E mare tumult şi zbatere în interiorul dumneavoastră. Apar sentimente noi, unele dintre el total neaşteptate şi care, dacă vor fi exprimate, vor da naştere, cât de curând, la numeroase încurcături şi complicaţii.

 
Taur

Prietenii parcă sunt cuprinşi de streche, astfel că aproape în fiecare zi aveţi ocazia să îl vedeţi pe unul dintre ei pierzându-şi controlul. Totul e să nu vă lăsaţi contaminat de această adevărată epidemie de lacrimi şi izbucniri.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

O decizie luată pe plan profesional va influenţa în mod decisiv şi raporturile cu persoanele apropiate. De aici decurg mai multe discuţii, dar în final reuşiţi să îi convingeţi pe toţi că soluţia aleasă de dumneavoastră este cea mai potrivită.

 

La începutul săptămânii, vă apropiaţi mult de o persoană din familie, împărtăşindu-i temerile, dar şi speranţele dumneavoastră.

În week-end, primiţi o vizită care vă trezeşte o bucurie cât se poate de sinceră. V-ar plăcea să aveţi parte mai des de astfel de surprize.

 
Leu

Se încing disputele legate de bani. Printre apropiaţii dumneavoastră apar suspiciuni de înşelătorie sau acuze că unii muncesc din greu, în timp ce alţii sunt preocupaţi doar de cum să facă mai repede cheltuieli.

 
Fecioara

Sunteţi invitat la o petrecere, dar acolo nu reuşiţi să vă relaxaţi, deoarece auziţi din întâmplare câteva vorbe care vă pun pe gânduri. Dacă ceea ce se vorbeşte este adevărat, atunci se anunţă schimbări foarte importante în anturajul dumneavoastră.

Vă recomandăm să vă petreceţi week-end-ul împreună cu partenerul dumneavoastră de viaţă. Vă veţi simţi foarte bine împreună, după o săptămână destul de încărcată.

 
Balanta

Pentru perioada următoare, se anunţă multe cheltuieli. Din această cauză, trebuie să aveţi grijă cum vă administraţi bugetul, deoarece acesta nu este atât de consistent încât să vă permită orice excentricitate.

 
Scorpion

Vă implicaţi într-o relaţie doar de dragul de a avea o aventură, de a bifa o nouă cucerire, cu toate că cealaltă parte are sentimente serioase şi îşi pune speranţe în dumneavoastră.

Sagetator

La începutul intervalului, împărtăşiţi tot ceea ce simţiţi cu o persoană apropiată, care dă impresia că vă înţelege foarte bine trăirile şi că este exact confidentul de care aveaţi nevoie.

Week-end-ul este petrecut acasă, alături de familie.

 
Capricorn

Schimbările importante care au loc în această săptămână în viaţa dumneavoastră nu trebuie în nici un caz să vă sperie. Faptul că lucrurile evoluează este normal. Dacă nu s-ar schimba nimic în jurul nostru, atunci nici noi nu am putea să evoluăm.

 
Varsator

Aveţi parte de un şef autoritar, care nu vă permite nici cea mai mică greşeală. Din această cauză, trebuie să acordaţi atenţie sporită fiecărui gest, iar această concentrare permanentă are darul să vă obosească.

Vă petreceţi week-end-ul pregătind un eveniment care se va desfăşura pe parcursul săptămânii următoare.

 
Pesti

Tot mai multe evenimente au loc în semnul dumneavoastră astral. Soarele, recent intrat în Peşti, face o conjuncţie cu Neptun, care vă dă forţa să vă mărturisiţi idealurile. Apoi, luna nouă de marţi, ce are loc tot în semnul dumneavoastră astral, vă dă puterea de a face o declaraţie (posibil de dragoste) îndelung amânată.

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop